0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро в АГ-Варна - 2
« Отговор #100 -: Декември 20, 2008, 14:13:13 pm »
Помогнете:днес полу4их прословутото зацапване нормално ли е 18-ти ден ми е след трансфер????????? :(на кои ден сте го полуц4авали вие не е ли късно за зацапване?
Ако не можеш да се свържеш с док,сложи си 3 утрогестана вместо 2.Аз като имах зацапване преди 10-я ден така правех.
*
« Отговор #101 -: Декември 20, 2008, 14:32:41 pm »
Благодаря Ви мили4ки!свързах се с док и ми каза 4е "може и да е нормално",а можело да имам и зацпване и по врвме на бременноста не само сега-дали искаше да ме успокои незнам!. Това ме плаши!Това нашто не е живот -да живеем в постоянен страх!толкова сам се здухала 4е ме е стах да отида до тоалетната! :(
:)
*
« Отговор #102 -: Декември 20, 2008, 14:55:31 pm »
свързах се с док и ми каза 4е "може и да е нормално",а можело да имам и зацпване и по врвме на бременноста не само сега-дали искаше да ме успокои незнам!. Това ме плаши!Това нашто не е живот -да живеем в постоянен страх!толкова сам се здухала 4е ме е стах да отида до тоалетната! :(
Всичко ще е наред, само спокойствие ти е нужно. Аз кървях през първите три месеца доста често, включително и с кръвоизлив единият път, като така и не се разбра от какво са тези кървенета, при прегледите всичко ми беше ок.
 Почивай си и мисли позитивно, въпреки че аз на всичкото отгоре ходех и на работа!  :lol:
*
« Отговор #103 -: Декември 20, 2008, 15:39:48 pm »
nefertiti777 нали ти казвам Касиди от бг-мамма е в 12гс с близнаци и последните два дни  и се появява кървене и то единият път бая сериозно, днес УЗИ доказало 4е бебенцатата са си добре, мърдат си и така... явно често се слу4ва, особено пък при многоплодна бременност, но док и казал да лежи!
*
« Отговор #104 -: Декември 20, 2008, 23:23:45 pm »
За зацапването - и аз се бях доста ошашавила (затова и направих теста по рано) и се обадих на Док и той ми каза, че е нормално. Уф, не мога да се сетя точно термина, но идеята беше, че тогава се впивал ембриона в лигавицата.
Повечко лежане и спокойствие му е майката.
Благодарим Ви Д-р Александров!
« Отговор #105 -: Декември 21, 2008, 09:20:26 am »
Имплантира се :) Но и впива ми харесва.....ако може и да се вкопчи та да не се пуска 9 месеца :)

пс: Петя, още малко останало...нямам търпение вече :)  :flower:
подаръчето си идва точно на време за празниците  :occasion10:
« Последна редакция: Декември 21, 2008, 09:23:50 am от Black_rose »
« Отговор #106 -: Декември 23, 2008, 00:43:45 am »
Момичета много не ми се пише,защото новините са лоши,но съм длъжна да ви споделя.
Малко пред история за тези който не са ме чели:
8 ден от ЕТ-уринен съвсем лека 2-ра черта
9 ден-същата черта
от 5 до 10 ден леко зацапване
11 ден-малко по тъмна
12 ден кръвен-106-ГОЛЯМА РАДОСТ
14 ден кръвен-110-не се удвоява
15 ден уринен-страхотни 2 черти-и чакане
Днес 19 ден реших да си напревя уринен-втората черта я няма,кръвен-18.Имам леко зацапване,дано да не ми дойде до утре да може док да ме види,дали има нещо или е биохимична или нещо от рода.А после с удоволствие ще я чакам леличката,за да не се налага чужда намеса като предния път.
*
« Отговор #107 -: Декември 23, 2008, 03:40:06 am »
Имплантира се :) Но и впива ми харесва.....ако може и да се вкопчи та да не се пуска 9 месеца :)
Black_rose, верно така беше. Ама аз като обяснявах на приятели - казвах, че ембриона е като една пиявица и може би затова така съм го запомнила.

tzveta80, моля се резултатите на 19-ти ден да не са верни и да е сбъркала лабораторията ...
*
« Отговор #108 -: Декември 23, 2008, 09:18:04 am »
мила аз в4ера си взех тест от аптеката направих го и 4аках половин 4ас нямаше ни една 4ерта ни две направо не бях на себе си, бегом до аптеката смених го и беше положителен. а помниш ли като ми направиха крьвен тест и ми даде отрицателен резултат при 4 положителни уринарни теста  преди това и какво се оказа 4е апаратите 4есто се били разваляли. отиди в друга лаборатория надявам се да не е реален резултата. аз сушто полу4их зацапване на 18 ден,но на следвасхтият ден запо4на да намалява  и днес ве4е спря.обади се на док и ни пиши какво става с теб, стискам палци мила!
*
« Отговор #109 -: Декември 23, 2008, 09:22:38 am »
Цвета съжалявам за този неуспех, сигурно е много болезнено, да се докоснеш толкова осезаемо до победата и тя да се изплъзне. Пожелавам ти да бъдеш изненадана така както аз, когато най-малко предполагаш и шансовете са ниски, но Бог си знае работата. Ще успееш, всички ще успеем!  :wink:

Дори мила малко ти остана гледам, много добре помня твоите вълнения при първата инжекция, първият преглед, а след това когато дойде моя ред, колко пъти да знаеш съм препро4итала постовете ти  :D Та нали ти си основателката на тази теми4ка!

Момичета май в АГ по4иват а, като гледам каква е ниска посещаемостта тук, нека нека те си го заслужиха души4ките!

Нефертити ти кога ще ходиш да те гледат?
« Последна редакция: Декември 23, 2008, 09:27:11 am от dendy »
*
« Отговор #110 -: Декември 23, 2008, 09:33:41 am »
Като ходих на преглед миналата седмица ми казаха ,че след празниците започват на 5.01.09.Успех момичета!
*
« Отговор #111 -: Декември 23, 2008, 09:37:37 am »
Аз сам на УЗИ на 29.12 как ще до4акам до тогава незнам ,но определено трябва да се въоража с търпение,но с тези аномалии е много трудно.А ти как си денди,как се 4увстваш,вси4ко на ред ли е при теб? :bighug:
*
« Отговор #112 -: Декември 23, 2008, 09:47:34 am »
Бранка мерси за инфото, и аз така си мислех ама все пак ми се потвърди, сигурно ще е голяма галимация, ами аз съм супер в4ера ЧХГ на 12ден бе 682.31 и се 4удя кода да отида на преглед първона4лно мислех да е на 5.12, ама незнам дали да не опитам по рано, пък и дали ще се види нещо, все пак утре ми е 14 ден. Нефертити на 29.12 кой ден след трансфер ще ти е? Ина4е от време на време имам познатите леки болки, които отшумяват бързо, зърната запо4наха да ме наболяват, днес като отворих о4и и ми се гадеше, спи ми се от Утрогестана и толкоз при мен- оскъдни симптоми! Ина4е си ходя на работа, вървя пеша по 50 мин на ден -добре съм бе!
*
« Отговор #113 -: Декември 23, 2008, 10:18:14 am »
Денди,какво хубаво чхг  :P,поздравления!Мисля,че на 20-21 ден от ЕТ можеш да отидеш да те видят.
Успех!

Нефертити,аз малко късно,но да те успокоя малко.на 18 ден от ЕТ-кървене,на 19-също,след това цяла седмица кафяво зацапване.На 21 ден се видя едно плодно сакче.
*
« Отговор #114 -: Декември 23, 2008, 10:36:30 am »
трябваше да сам на 26.12 на преглед ,но понеже ще се по4ива и док каза на 29.12 да отида .трансфера ми беше на 2.12,Александров ми каза 4е на узи се ходи 10 дни след кръвният тес,а на 29.12 ми се пада28 ден. Надявам се вси4ко да е ок!при мен са съштите симптоми като при теб без гаденето. ellia благодаря ти мила!
« Отговор #115 -: Декември 23, 2008, 11:30:59 am »
Бранка мерси за инфото, и аз така си мислех ама все пак ми се потвърди, сигурно ще е голяма галимация, ами аз съм супер в4ера ЧХГ на 12ден бе 682.31 и се 4удя кода да отида на преглед първона4лно мислех да е на 5.12, ама незнам дали да не опитам по рано, пък и дали ще се види нещо, все пак утре ми е 14 ден. Нефертити на 29.12 кой ден след трансфер ще ти е? Ина4е от време на време имам познатите леки болки, които отшумяват бързо, зърната запо4наха да ме наболяват, днес като отворих о4и и ми се гадеше, спи ми се от Утрогестана и толкоз при мен- оскъдни симптоми! Ина4е си ходя на работа, вървя пеша по 50 мин на ден -добре съм бе!
05.01. ти е точно добре за преглед. Стискаме палци, пък и нова година нов късмет! :D
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #116 -: Декември 23, 2008, 12:12:49 pm »
Мдаааа, малко остана при нас. Бебиша вече се бунтува яко - тясно му е вътре.
Александров каза, че само за Коледа ще почива няколко дни и после пак е на линия. На 05.01 постъпвам за изследванията и на 6-ти живот и здраве ще се запознаем с мъника.
Наистина тестовете трябва да се правят май не по един и не в една лаборатория, за да е сигурно всичко, аз поне съм Тома неверни и така направих...  :lol:
dendy ЧХГ-то ти е направо прекрасно  :D
Не се вглеждайте за някакви симптоми, момичета, т.е. може да следите, но не съдете за бременност по тях или по липсата им. При мен лично нямаше никакви освен, че ми се спеше страшно много, но то беше от утрогестана (аз го пиех, а не го слагах вагинално).
*
« Отговор #117 -: Декември 23, 2008, 12:26:32 pm »
Dendy,и аз като elliq смятам,че на 20-21 ден от ЕТ може да се види - при мен двете пулсиращи точици се видяха на 21-ви ден след ЕТ :D
(то нямаше и как да не се видят де,при ЧХГ на 17-ти ден 10541 :wink:...а доколкото съм чела при ЧХГ над 1000 би трябвало да се види точицата,а над 6000 - и пулс)

Dori,много се радвам за теб и за предстоящата ти среща с бебчо - сигурно вече броиш дните :D...какво приятно вълнение! Леко раждане! :hug2:
« Последна редакция: Декември 23, 2008, 12:32:52 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #118 -: Декември 23, 2008, 14:14:08 pm »
Цвети изключително ми е тежко да чета това, което си писала и се моля да е наистина голяма грешка :( :( :(! Знам, че си борбено и смело момиче и много ме е яд, че ти се случва и съм ...ами тъжно ми е, не е чесно :x
nefertiti777 при мен също се появи зацапване на 18-ти ден след транфера и яко се вцепених. Слава Богу мина вече, но аз се уплаших и вчера сутринта пребягах на свински тръст до болницата и доки беше така добър да ме прегледа, защото бях ултра паника. Видяха се две сакчета. Сега ме викат на 10.01 за да се гледаме колко са оцелели и как ще се развиват.
За зацапванията - нормални са, може да има и дори по-силни кръвотечения, това били рисковете от инвитрото, да не се шашкам - така ме посъветваха.
doriкъсмет миличка! Пожелавам ти тиха Коледа и прекрасна Нова година, че 6.01 е близо и после почивката ще е доста по-малко!
Денди пази се!
*
« Отговор #119 -: Декември 23, 2008, 14:15:16 pm »
Момичета аз съм уредена, ходих при Ани, джан джун нямаше еъе фойето и тя каза 5.01, така че ако някой ще е там може да се скиваме.