Момичета,аз съм с вас!Аз съм пациентка на д-р Стаменов и сега съм бременна,но искам много да помогна и съм съгласна с всяко ваше решение.Ние сме много и трябва да победим.Ако решите митинг или нещо друго веднага идвам въпреки напредналата бременност ,само аз си знам какво съм приживяла 11г.и над 5 операции докато стигна до тук и бих искала ако може да се съкрати това време това да стане,защото много жени не успяват и поради напредване на възрастта и съответно няма време за губене,достатъчно е загубено.Това да знаеш че ще имаш детенце е най-съкровенното усещане което може да усети само жената и за това кътилите мъже не могат да разберат какво изживява една жена като и се съобщи че не може да бъде майка,или единствения вариант е инвитро а цената е 5-10000лв.който не се намират лесно и трябва да се събират и да се чака,време което съсипва целия организам,като нерви,болка,мъка и непрестанния въпрос да ли ще е успешно(//)на теста.Поради невъзможност да следя редовно темата,щом вземете решение ми пишете.