уффф,
Първо съжелявам,че една смела жена като Ети беше принудена да поглъща такава обида публично и и се възхищавам
.аз лично не бих могла да понася такава обида
...
Спрямо парламентарския спор във връзка с усвояването на 10-те милиона за ин витро програмата от някоя друга организация освен Здравната Каса...,надушвам че още от началото се знаеше от някои особи,че това няма да стане и затова са измислили срок до края на годината
....за да им се връщат скапаните пари наново в скапаната и крадливата здравна каса и така да ни се хвърли прах в очите,как държавната всъщност ни помага
...и да има реклама,все пак
А колкото до фактът,че точно имена пред които седи незаслужено сричката Д-Р.,лично аз мисля,че това са 90%от тяхната гилдия и затова са в Парламента,а не в Кабинета
....те са просто биснесмени и единствения им цел е да си пълнят гушите и отдавна забравили да се държат човешко
....истина е ,че парите променят хората
...
Също тъка мисля,че няма да стане с публичното наругане от наша страна по разни жълти предавания и ще е необходимо едно по"на едро"мислене,което едва ли може да стане от страна на обикновения пациент,а ще трябва някой вътешен ,на първо място ЧОВЕК,който да е запознат с тънкостите на проблема и да знае точно къде е слабото им място,че после да е способен да ги притиска докато 10-те милиона ще се усвояват във правилната посока....за съжеление аз съм песимист и не вярвам ,че между нас ще се намери такъв човек :oops:Колкото до писма и писменца с картички пратени на такива хиени
...едва ли ще ги накара да се замислят за нашият проблем освен иронично и цинично
....защото тук става въпрос за промяна в менталитета на българина,а това не е лесна задача
Пожелавам успех и сбъднати мечти на всички нас!