Момичета моля ви, да ми отговорите бързо, защото не съм на себе си.Има ли вероятност доктора да не види плодния сак, ако бременността е в 6 сед..
Да ви обясня- последната ми менструация беше на 18.10, на 21 ноември имах много слабо зацапване, тъмно кафяво , но много слабо. Отначало помислих че това е неразположението , но не продължи,не се усъмних във бременност, защото направих тест след няколко дневно закъснение- мисля 4 дни, но беше отрицателен. Така реших , че имам проблем със хормоните и зато реших да взема час за лекар ,но преди това направих тест за бременност- това е днес и за моя радост беше положителен. Отидох на лекар,но-ужас , тя не видя никакъв плоден сак, каза че има съмнение за извън маточна бременност, или задържан фоликул, или по късно да съм забременяла , спомена, че вижда нещо което незнае какво е затова мисли че е извън маточна с размер-9,5мм., но пък това не отговаряло на седмиците.Моля ви кажете ми ,че може и да не го е видяла ,гледа ме на ехограф.Вика ме в петък пак след тест да ме види,не е ли добре да си пусна кръвен тест. Може ли да стане чудо и да не е видяла сакчето имплантирано ,страшно съм притеснена.Кажете ми какво да правя, да отида ли на друг консулт.