0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета,искам да споделя с вас огромната си радост - бременна съм след 3-ти опит ИКСИ,и....чакаме близнаци!!!
Днес започвам 14г.с. и като че ли най-после събрах смелост да споделя с всички вас...
Главен "виновник" за нашето щастие е, разбира се,д-р Александров - АГ-Варна! Казвам "разбира се",понеже както някои от вас знаят,за мен той отдавна е единственият,и най-невероятен лекар! Още когато правихме първата спермограма при него през 2006г.- още от тогава си знаех,че това е МОЯТ лекар,и че не бих го сменила с никой друг,колкото и опити да се наложеше да направим! Невероятен Специалист и Човек!
Или както се казваше в една политическа реклама навремето - ТОЙ Е! :D

Малко за самата процедура - започнахме на 27 август с първия декапептил - седмица по-късно се включи и Гонала.
16 септември - пункция,21 септрември - трансфер! Вълнението и надеждите са големи - все пак за първи стигаме до трансфер на 5ти ден(предните 2 опита ЕТ беше на 3-ти ден)
Следва 1 седмица вкъщи,след което на работа отново.

На 6-ия ден след трансфера,за да оправдае типичната за Стрелеца нетърпеливост,наш'та си прави уринен тест Clearview - бледа чертичка 8O  Стоях и гледах като гръмната! Естествено мъжката половинка веднага ми се скара,че бързам с тестовете,но...надеждата вече се бе загнездила и у двама ни!
На 8-ми ден след трансфера - и първи работен,още преди работа се засилвам директно в Лаборекспрес за кръвен. По пътя към офиса си вземам и един Шуърчек,който да направя докато чакам резултата от кръвния. Едва стигнала в офиса си правя теста - ясна розова черта! Стоя в тоалетната на офиса с насълзени очи и не мога да повярвам.След около час-два си виждам резултата онлайн - ЧХГ 130! 8O Този път директно ставам и изхвърчавам от офиса,за да не се чудят колегите защо плача...Вървя по улиците със замъглени от сълзи очи и буквално летя,не знам,не мога да опиша чувтвото,винаги ще помня този ден 29 септември...Обаждам се на съпруга си,той не смее и той да се зарадва - ама наистина ли,ама сигурно ли е...Обаждам се разбира се и на д-р Александров...радостта е както наша,така и негова.
48 часа по-късно,на 10ти ден от ЕТ правя нов кръвен - ЧХГ 442.
17-ти ден след ЕТ - ЧХГ 10541 8O
21-ви ден след ЕТ - първи преглед...и две пулсиращи точици...отново се разплаках,когато д-р Александров ми ги показа на екрана...Случайно стана така,че се засякохме със Cygnus и Borovinka тогава - възможността да споделя безумната си радост от първия преглед точно с момичета от Зачатие,направи деня ми дори още по-хубав!

Не мога да изразя благодарността си към този лекар - за него просто колкото и хубави неща да кажа,все ще са малко. Откакто се познаваме винаги съм се възхищавала на тази негова всеотдайност,загриженост,и страхотно отношение към пациента!Толкова сигурна и спокойна съм се чувствала винаги,знаейки,че съм в негови ръце - най-добрите в България (за мен)!
Ох момичета,извинявайте,че толкова надълго се разлях,но просто нямаше как - в такъв момент ти се иска дори още да пишеш...
Много,много съм щастлива. Дано всичко е наред и занапред,и живот и здраве догодина да гушна две малки депешарчета! :D

Искам само още да спомена две момичета - st и deep,които бяха с мен от самото начало прз август и през цялото време ми оказваха страхотна подкрепа - обичам ви много,момичета - благодаря ви за всичко,подкрепата ви означава страшно много за мен!  :bighug:

Много се радвах и на стиснатите палци на впоследствие научилите Cygnus,Peroshinka,Dendy,Peta,Baracuda,Ники...Благодаря ви момичета.
Обичам всички ви!
 :bighug:
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 09:01:21 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Вече изтрих другата тема- бях я публикувала  два пъти),но токущо се сетих,че мога и сама да си я изтрия,без да моля модовете за това(както направих първоначално :oops:)
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 08:42:05 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Counterfeit,честита двойна радост  :P!
Желая ти лека и щастлива бременност и прекрасни бебчета на финала!
*
Честита двойна радост и честит рожден ден! Желая ти спокойна и лека бременност.

*
Counterfeit честито мила каква хубава новина а ти днес си и рожденничка,да си жива и здрава много успехи и щастлив финал с две бонбончета.Като рожденничка ти трябва да получаваш подаръци,но ти днес подари едина хубав подарък на всички нас и много надежда на момичетата по пътя към техните мечти.
Честито, Counterfeit! Страхотна новина!  :D
Много се радвам за теб!  :D
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
 Честит рожден ден ,мила, и честити две чертички! И аз съм от същата зодия и някакси те чувствам близка. Желая ти много късмет!
*
Честита радост, мила  :D
Желая ти най-страхотните бебета на света  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Изля си радостта най-накрая! :D :D :D
Браво на теб!

Честит рожден ден, мила Таня!!!

Пожелавам ти много здраве, любов и радостни мигове!!!
Най-вече ти желая една спокойна и лека бременност и накрая да гушнете най-прекрасните дечица !!! :D :D :D

Целувки и прегръдки от нас :D :bighug:
И аз те обичам!
Честита двойнна радост леки  :cloud9: :bighug:
*
Страхотнооо  :D :D
Много се радвам за вас, честита ви двойна радост и много здраве и късмет!!!
А, и Честит рожден ден - да си най-щастлива, най-обичана, най-най-най...
Честит празник ,мила! Желая ти от сърце прекрасна бременност,много здраве и прекрасни мигове с малките съкровища да ги гушнеш и обичаш много когато дойде този незабравим миг!
Честита двойна радост и Честит Рожден ден!

Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, здраве на теб, семейството ти и бъдещите му членове!

И браво на д-р Александров!
*
Страхотна новина! :D
Браво за д-р Александров! 8)
Желая ти безпроблемна бременност и две прекрасни бебока като му дойде времето!
:bori_020: :bori_012:
*
Честито, лека бременност и две прекрасни бебенца след 5-6 месеца ти пожелавам :D
*
Честито мила,желая ти всичко най-хубаво,лека бременност и на финала :bori_002: :bori_015:.Браво на нашият доктор!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Честита бременност!!!

Лека и спокойна до края.

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Честита двойна радост! Леки оставащи месеци и едни прекрасни бебета ти пожелавам!
Честита двойна радост мила, лека бременност! :bighug:
*
Честито! Лека и безпроблемна бременност.
И също така да си жива и здрава! Много щастлива и обичана!