Мили момичета,искам да споделя с вас огромната си радост - бременна съм след 3-ти опит ИКСИ,и....чакаме
близнаци!!!
Днес започвам 14г.с. и като че ли най-после събрах смелост да споделя с всички вас...
Главен "виновник" за нашето щастие е, разбира се,д-р Александров - АГ-Варна! Казвам "разбира се",понеже както някои от вас знаят,за мен той отдавна е единственият,и най-невероятен лекар! Още когато правихме първата спермограма при него през 2006г.- още от тогава си знаех,че това е МОЯТ лекар,и че не бих го сменила с никой друг,колкото и опити да се наложеше да направим! Невероятен Специалист и Човек!
Или както се казваше в една политическа реклама навремето -
ТОЙ Е! Малко за самата процедура - започнахме на 27 август с първия декапептил - седмица по-късно се включи и Гонала.
16 септември - пункция,21 септрември - трансфер! Вълнението и надеждите са големи - все пак за първи стигаме до трансфер на 5ти ден(предните 2 опита ЕТ беше на 3-ти ден)
Следва 1 седмица вкъщи,след което на работа отново.
На 6-ия ден след трансфера,за да оправдае типичната за Стрелеца нетърпеливост,наш'та си прави уринен тест Clearview - бледа чертичка
Стоях и гледах като гръмната! Естествено мъжката половинка веднага ми се скара,че бързам с тестовете,но...надеждата вече се бе загнездила и у двама ни!
На 8-ми ден след трансфера - и първи работен,още преди работа се засилвам директно в Лаборекспрес за кръвен. По пътя към офиса си вземам и един Шуърчек,който да направя докато чакам резултата от кръвния. Едва стигнала в офиса си правя теста - ясна розова черта! Стоя в тоалетната на офиса с насълзени очи и не мога да повярвам.След около час-два си виждам резултата онлайн - ЧХГ 130!
Този път директно ставам и изхвърчавам от офиса,за да не се чудят колегите защо плача...Вървя по улиците със замъглени от сълзи очи и буквално летя,не знам,не мога да опиша чувтвото,винаги ще помня този ден 29 септември...Обаждам се на съпруга си,той не смее и той да се зарадва - ама наистина ли,ама сигурно ли е...Обаждам се разбира се и на д-р Александров...радостта е както наша,така и негова.
48 часа по-късно,на 10ти ден от ЕТ правя нов кръвен - ЧХГ 442.
17-ти ден след ЕТ - ЧХГ 10541
21-ви ден след ЕТ - първи преглед...и две пулсиращи точици...отново се разплаках,когато д-р Александров ми ги показа на екрана...Случайно стана така,че се засякохме със Cygnus и Borovinka тогава - възможността да споделя безумната си радост от първия преглед точно с момичета от Зачатие,направи деня ми дори още по-хубав!
Не мога да изразя благодарността си към този лекар - за него просто колкото и хубави неща да кажа,все ще са малко. Откакто се познаваме винаги съм се възхищавала на тази негова всеотдайност,загриженост,и страхотно отношение към пациента!Толкова сигурна и спокойна съм се чувствала винаги,знаейки,че съм в негови ръце - най-добрите в България (за мен)!
Ох момичета,извинявайте,че толкова надълго се разлях,но просто нямаше как - в такъв момент ти се иска дори още да пишеш...
Много,много съм щастлива. Дано всичко е наред и занапред,и живот и здраве догодина да гушна две малки депешарчета!
Искам само още да спомена две момичета -
st и
deep,които бяха с мен от самото начало прз август и през цялото време ми оказваха страхотна подкрепа - обичам ви много,момичета - благодаря ви за всичко,подкрепата ви означава страшно много за мен!
Много се радвах и на стиснатите палци на впоследствие научилите
Cygnus,Peroshinka,Dendy,Peta,Baracuda,Ники...Благодаря ви момичета.
Обичам всички ви!