0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ISKAM DA ZABREMENEQ
« -: Февруари 26, 2006, 19:18:25 pm »
NA 20 GODINI SAM OT 7 MESECA S MAJAT MI ISKAME DA IMAME DETE NO NESTAVA.HODIH PO KAKVI LI NE LEKARI I VSI4KO MI E NA RED I NA MENE I NA MAJAT MI.EDINSTVENATA PRE4KA KOQTO MISLQ 4E E V MOMENTA E 4E MI SE POQVI BQLO TE4ENIE OT VASPALENIQT MI DESEN QI4NIK.BIHTE LI ME POSAVETVALI KAKVO DA PRAVQ I NAISTINA MOJE LI TOVA DA E PRE4KATA ZA ZABREMENQVANETO MI? :!:  :!:

Пиши на кирилица и с малки букви!
Re: ISKAM DA ZABREMENEQ
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2006, 20:04:41 pm »
Цитат на: bojidara
HODIH PO KAKVI LI NE LEKARI I VSI4KO MI E NA RED I NA MENE I NA MAJAT MI.

какви изследвания сте правили и къде?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ISKAM DA ZABREMENEQ
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2006, 21:47:15 pm »
7 месеца не е достатъчно дълго време.
опитвайте редовно поне 1 година.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

pismo
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2006, 01:18:53 am »
Mila ,ne se 6a6kai !! Ne misli samo za tova i ste stane kogato nai-malko go o4akvate ! Znaj 4e e nevazmozno da ne misli6 za problema si no spored men oste njmate takav ! Opitvaite pone godina predi da potarsite pomost ! Zelaj  vi uspex ot vse sarce !

Пиши на кирилица!
благоаря
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2006, 09:43:14 am »
благодаря много на жси4ки които ми отговаряте!!![/list]
*

KKKK

Re: благоаря
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2006, 14:06:50 pm »
здравеи  мили4ка   не се претесняваи     много малко   време е минало    ште  стане. КАкви изследвания   са ти правили