Понеже виждам, че много се притеснявате за килограмите, а аз имам опит ще ви дам съвет. вие можете да пробвате. По принцип има един много добър начин за отслабване. Навремето когато бях по-малка играех модерен балет и имаше момичета с проблем в теглото. Нашият хореограф забрани на повечето да прекаляват с хляба и сиренето, но аз си имам мой начин и никога не съм била дебела. Много от момичетата послушаха един от съветите на хореографа и успяха да свалят доста кг. Първо сутрин се храниш много добре-обилна закуска-аз изяждам две филии(правя си сандвичи) или няколко палачинки(стигам до 5 броя-с мед). Второ на обяд се храня много малко и трето-на вечеря гледам да не ям много. Ако мога най-добре е да вечерям до 17, 18 часа и след това нищо не хапвам ,но пак вечерям малко, без значение какво. Резултатът е, че не съм гладна и външния ми вид е почти перфектен(поне беше докато го спазвах този режим, но той леко се наруши като отказах цигарите, защото наблегнах изключително на яденето). Сега не съм чак перфектна, защото вечер се храня повече, но не съм и дебела. Надявам се да съм помогнала с нещо. Успех!