Здравейте мили момичета
,
Искам да поздравя всички ви и особено тези от вас които чакат бебенца в момента- Cvetelina, evita, Alya, Stelitka, Vesi-77, manhattan, blaga, sami, Hera_76…….. Много ми става приятно като влизам в "дългоочакваната бременност" и виждам, че голямото щастие е споходило още някои от вас
. Честито на всички ви! От сърце желая много лека бременност и много щастие по пътя по който ще се сдобиете с така желаното дете.... На всички останали пожелавам да бъдат много търпеливи и да не губят своята надежда. Аз също бях една от вас и отлично зная колко силно е вълнението да чакаш. Убедена съм, че всички в този форум заслужавате да имате дете и точно затова ще го имате
Нямам търпение да ви споделя, че моят син се Борис се роди на 08.02.2006г. - 2950кг и 51 см в клиника "Торакс" - Пловдив. Много е лаком и наддава доста бързичко . Раждането мина много леко и приятно.За това допринесе работата на целия екип на клиниката, но най-вече д-р Даскалов на който изпращам специални благодарности за изключителния професионализъм и всеотдайно отношение към работата!
Горещо препоръчвам клиниката - тя предлага европейски стандарт на обслужване!
Сега с Борко се гледаме в къщи и чакаме времето да се стопли за да ходим по разходки
Горещо се надявам да се засичаме с много от вас по градинките!
Успех на всички!
Целувки!