Здравейте и от мен,момичета!!!
Честито на Нинчо и Лора,да сте много здрави и с лекота да износите бебчетата си!
Меги,миличка,така ме е яд за твоя неуспех.Ама наистина много ме е яд.Но сега направете изследванията ,които трябва,деже повече отколкото трябва и при следващия опит вече ще успеете.Така трябва да бъде!Прегръщам те много силно!!!
Викс,душата,как може такава болка,беее! :xТова не е човешко,което описваш.Чак мен ме заболя.Сега вече добре ли си?Надявам се.
Явно още доста ще сме си тук заедно,ще посрещаме и изпращаме новите момичета,ще си трупаме надежди и разочарования,ще преглъщаме сълзи и ще колекционираме болка.Ма..а му и живот.И на мен днес ми дойде,а така се надявах и така си мислех,че вече може би всичко е наред.Ама не би.Не че ще се откажа и не че ще се предам,но ще си позволя малко да ми е болно и тъжно в душата.А от утре отново ще си сложа усмивката,ще вдигна глава и ще продължавам напред.Защото знам,че моето щастие(както и на всяка една от нас)е някъде пред нас,чака ни някъде в живота си,а ние трябва само да стискаме силно зъби,да не се отказваме и да вървим по пътя ,който ще ни отведе до нашите съкровища и мечти!!!
Успех момичета!