0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С надежда за много +++(1.12-7.12)
« Отговор #220 -: Декември 06, 2008, 08:33:00 am »
Добро утро момичета!
Кремони благодаря за кафенцето :D
На всички именници ЧЕСТИТО, само здраве, щастие, успехи и много реализирани мечти!
За съжаление моя прекрасен сън свърши...  :balk_144:, БТ днес падна, направих и тестче, но и то е :bfn:, вчера мислех, че няма на какво друго да се дължи закъснението и тази хубава графика, но уви... и този месец не е моя.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #221 -: Декември 06, 2008, 08:39:26 am »
Добро утро. Честито на Лора и Нинчо. Една лека и страхотна бременност и още по-страхотен финал.
А за Меги и Викънчето - много съжалявам, прегръщам ви много силно и дано това вече са последните препятствия по пътя, момичета.
Хайде, че отивам да се трудя. Усмихнат ден на всички.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #222 -: Декември 06, 2008, 09:01:38 am »
За съжаление моя прекрасен сън свърши...  :balk_144:, БТ днес падна, направих и тестче, но и то е :bfn:, вчера мислех, че няма на какво друго да се дължи закъснението и тази хубава графика, но уви... и този месец не е моя.
Мила, никакво отчайване да не виждам! Това, че БТ е паднала и тестчето е "-" нищо не означава. При някои момичета теста по-късно засича бременност и аз съм живото доказателство. Така че докато пущината я няма надежда има :)
 :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #223 -: Декември 06, 2008, 09:09:07 am »
Добро утро момичета!
Кремони благодаря за кафенцето :D
На всички именници ЧЕСТИТО, само здраве, щастие, успехи и много реализирани мечти!
radosttinka  :bighug:,нали знаеш  - другия месец !!!
Стават чудеса по Коледа - не се отчайвай!
На всички останали също :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #224 -: Декември 06, 2008, 09:17:09 am »
Благодаря ви момичета :bighug:, но вече другия месец.
Гадината дойде :(, и надежди не останаха. Може да ме извадите от списъка с очакващите.
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #225 -: Декември 06, 2008, 09:44:07 am »
Ето ме и мен.Първо честит празник на именниците- да сте живи и здрави и много щастливи. Радостинка другия месец ще е тоя ще видиш :). А за Виксън нямам думи. Това което си преживяла е ужасно. Пожелавам ти с това преживяване да са свършили негативните ти емоции и от тук нататък само хубави неща да ти се случват. Аз отивам на работа. Лек ден момичета.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #226 -: Декември 06, 2008, 09:56:52 am »
Честито и на всички празнуващи днес ! :flower:
« Отговор #227 -: Декември 06, 2008, 10:02:59 am »
Здравейте и от мен,момичета!!!
Честито на Нинчо и Лора,да сте много здрави и с лекота да износите бебчетата си!
Меги,миличка,така ме е яд за твоя неуспех.Ама наистина много ме е яд.Но сега направете изследванията ,които трябва,деже повече отколкото трябва и при следващия опит вече ще успеете.Така трябва да бъде!Прегръщам те много силно!!!
Викс,душата,как може такава болка,беее! :xТова не е човешко,което описваш.Чак мен ме заболя.Сега вече добре ли си?Надявам се.
Явно още доста ще сме си тук заедно,ще посрещаме и изпращаме новите момичета,ще си трупаме надежди и разочарования,ще преглъщаме сълзи и ще колекционираме болка.Ма..а му и живот.И на мен днес ми дойде,а така се надявах и така си мислех,че вече може би всичко е наред.Ама не би.Не че ще се откажа и не че ще се предам,но ще си позволя малко да ми е болно и тъжно в душата.А от утре отново ще си сложа усмивката,ще вдигна глава и ще продължавам напред.Защото знам,че моето щастие(както и на всяка една от нас)е някъде пред нас,чака ни някъде в живота си,а ние трябва само да стискаме силно зъби,да не се отказваме и да вървим по пътя ,който ще ни отведе до нашите съкровища и мечти!!!
Успех момичета!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #228 -: Декември 06, 2008, 10:31:03 am »
Добро утро, мили дами! Днес май настроението не е като за празник, ама... има и такива моменти в живота.
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави, и скоро да се сбъднат най-съкровените ви желания!
Хубав ден на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #229 -: Декември 06, 2008, 11:21:31 am »
Честито на Нинчо и Лора! Прекрасни девет месеца ви пожелавам и да гушкате сладките бебоци след това!
« Отговор #230 -: Декември 06, 2008, 11:24:05 am »
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Вили :bighug:
Мери,приятно изкарване.
*
« Отговор #231 -: Декември 06, 2008, 11:29:13 am »
Меги Виксънче :bighug: :bighug: Прегръщам ви силно!
На Лора и Нинчо честито!
Честит имен ден на всички празнуващи-бъдете живи и здрави!
Аз да почерпя пък че братчето ми има рожден ден

Изпратих гадната лелка и сега почваме пак с ловуването пък дано по Коледа стане и нашето чудо!
Успех на всички и приятен уикенд!

*
« Отговор #232 -: Декември 06, 2008, 11:43:37 am »
Честит имен ден на всичи именици. :D
Аз много отдавна не съм писала. Меги мила много съжалявам за неуспешния опит,Виксънче  всичко това което ти се случва не е човешко, но ти си силна и знам че ще успееш. :bighug:.Надявах се като влязя да има повече положителни резултати да се зарадвам като за Любето,Parsi. Исках да видя Соф,Роузи,Меги,Виксънчето и всички който се борим толкова години.Малко е объркан поста ми ,но много чуства има във мен във момента искам да ви кажа толкова много неща.
 :bighug: силно всички вярвайте във чудеса защото се случват както и при мен се случи след 7г.чакане най-накрая чудото стана. Обичам ви всички много. :balk_21:
 :blowingdust:  :bighug:
*
« Отговор #233 -: Декември 06, 2008, 12:03:38 pm »
Mikivl, толкова се радвам за теб! Много много положителни емоции ти пожелавам сега и всичко да върви по вода!
 :bighug:

*
« Отговор #234 -: Декември 06, 2008, 12:18:59 pm »
Вики,Вили,Меги :bighug: :balk_134:
Мики,честито и лека и успешна бременност :)

« Отговор #235 -: Декември 06, 2008, 12:24:26 pm »
Мики,честито,миличка!!!
Много се радвам за теб.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво и весело бебче!! :D
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #236 -: Декември 06, 2008, 12:27:53 pm »
Mikivl , честито миличка !
Много се радвам за теб !
Лека бременност и най-сладкото бебче на финала !
*
« Отговор #237 -: Декември 06, 2008, 12:31:44 pm »
Благодаря ви милички толкова много ви обичам :bighug:
« Отговор #238 -: Декември 06, 2008, 12:32:52 pm »
Мики, честито чудо, мила! Благодаря, че сподели с нас и ни вдъхна надежда! Лека и усмихната бременност! А когато му дойде времето - най здравото и усмихнато бебче на света!
Don't worry, be hippy
« Отговор #239 -: Декември 06, 2008, 12:39:12 pm »
Мики честито, леки и безпроблемни  :cloud9: и прекрасно малко чудо на финала.