0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С надежда за много +++(1.12-7.12)
« Отговор #80 -: Декември 02, 2008, 13:10:48 pm »
за мое голямо сьжаление теста беше отново отрицателен :(...не знам какво да си мисля...явно е,че не сьм...3 теста еднакьв резултат,а закьснение 1 седмица...толкова ми е трудно да  го проумея ,а и не знам какво да правя вече...дайте ми някакьж сьвет...моля ви..
*
« Отговор #81 -: Декември 02, 2008, 13:38:59 pm »
Дали пък не е възможно Ову да ти е била по-късно , а не на 13-я ден? :?
« Отговор #82 -: Декември 02, 2008, 13:43:39 pm »
violeta1974 наистина ме остави без думи :? :bighug:,не мога да повярвам.
Защо трябва при вас да е толкова сложно човек да си направи кръвен тест, сега нямаше да се измъчваш на какво се дължи това закъснение.
Наистина незнам какво да кажа :?, имаш една прегрътка от мен и дано бързо се разбере какво става с теб, че да се успокоиш.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #83 -: Декември 02, 2008, 13:46:30 pm »
Дали пък не е възможно Ову да ти е била по-късно , а не на 13-я ден? :?
Вече нищо не разбирам...Денис беше казала,че е вьзможно ОВУ-то да е било 14-15ден,но и това няма значение,защото днес ми е 32 ден от последен Ц...все някакси тряваше теста да покаже ако имаше бременност...даже и бледа да е,но уви даже и бледа няма...всичко ми се обьрка вече... :(
« Отговор #84 -: Декември 02, 2008, 13:51:55 pm »
violeta1974 наистина ме остави без думи :? :bighug:,не мога да повярвам.
Защо трябва при вас да е толкова сложно човек да си направи кръвен тест, сега нямаше да се измъчваш на какво се дължи това закъснение.
Наистина незнам какво да кажа :?, имаш една прегрътка от мен и дано бързо се разбере какво става с теб, че да се успокоиш.
Благодаря ти миличка!За крьвен тест вече мода да опитам...но сега пьк докато ми дадат час и т.н.,пак сигурно ще отнеме 2-3 дни...а пьк до тогава де да знам може пьк да ми дойде и ще стана за смяx,ще кажат пьк защо не изчака достатьчно...какво ги интересува на мен какво ми е в този момент.... :?
« Отговор #85 -: Декември 02, 2008, 14:16:29 pm »
Момичета,само да ви питам нещо.Чета че пишете,че и на Вили графиката била хубава?!?Мен ли имете в предвид или адашката ВИОЛЕТА,че нейната е хубава спор няма.А моята точно тия дни ме хвърли много в размисъл и съм в една чуденка.Та се питах да не би да ви се струва добра,или просто объркахте Вилитата? :lol:
Я дайте по едно мнение!

Адашке,такава графика като твойта и в учебниците няма!
*
« Отговор #86 -: Декември 02, 2008, 14:19:55 pm »
много си сладка  :P
и твойта не е за пренебрегване, ама е още раничко за изводи нали  :D
« Отговор #87 -: Декември 02, 2008, 14:29:31 pm »
Ами като се има в предвид че цикъла ми е 26 дни всъщност не е чак толкова рано,ама знам ли и аз.То нали знаеш какво е последните дни,когато чакаш.Просто  се чудех защо така по никое време ми спадна БТ и днес пак се качи.Дали това е нормално.Абе такива работи разни се чудя,ама както и да е. :D
*
« Отговор #88 -: Декември 02, 2008, 14:32:44 pm »
Ами като се има в предвид че цикъла ми е 26 дни всъщност не е чак толкова рано,ама знам ли и аз.То нали знаеш какво е последните дни,когато чакаш.Просто  се чудех защо така по никое време ми спадна БТ и днес пак се качи.Дали това е нормално.Абе такива работи разни се чудя,ама както и да е. :D
ВиЛиЛи  :crossfingers:
едно ей такова Коледно подаръче  :babyflips:  :P
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #89 -: Декември 02, 2008, 15:50:22 pm »
Вилили, твоята графика е чудесна  :lol: аз мисля че трябва да проявиш малко търпение и да изчакаш още няколко дни търпеливо, продължавай да мериш темп-та, защото това покачване днес е много хубаво и дано се задържи така!!! Знаеш колко много те  :bighug: и се надявам това да е твоето коледно чудо!!!  :lol:
Виолета1974, ти също трябва малко да се поуспокоиш. Всичките ти симптоми, температура и сърчица на графиката ти сочат ще вероятно си бременна. Имай малко търпение, има жени при които уринните тестове не отчитат бременност дори след като установена бременността на преглед. А може да и си имала и късна ову. Я си поеми дълбоко въздух, усмихни се и остави нещата да се случат. След 10-я ден закъснение, ако нямаш някакъв сериозен здравословен проблем, това си е бременност. Тогава може да си пуснеш кръвен тест и да отидеш на доктор.
« Отговор #90 -: Декември 02, 2008, 16:23:53 pm »
Милички,мен вече може да ме отпишете от очакващите...и последната надеждица угасна за мен...дойде М :(,лекичко,но сигурно ще се усили по-кьсно...и все пак тестовете са си достоверни :)...благодаря ви на всички,който бяxте до мен през последната седмица...не знам на какво се дьлжи това,което на мен ми се случи,но на никоя от вас не пожелавам сьщото...на всички чакащи пожелвам кьсмет и много много положителни тестове до края на месеца!!! :bighug:
« Отговор #91 -: Декември 02, 2008, 16:24:36 pm »
й момичета , я се успокойте.
ВиЛиЛи - графиката ти е бонбон. Търпение и стискам палци.
Виолета 1974 - правилно ти казват момичетата. Я не го мисли толкова ако нямаш друг здравословен проблем. Най-добре е да си пуснеш кръвен тест- там ще отчете на 100% дали има бременност или не.
Стискам яко палциииииииииии. :D :D
Мен си ме започна главоболието- ясна е тя. И този месец ще пропусна да се хваля.
 :?
« Отговор #92 -: Декември 02, 2008, 16:31:34 pm »
Милички,мен вече може да ме отпишете от очакващите...и последната надеждица угасна за мен...дойде М :(,лекичко,но сигурно ще се усили по-кьсно...и все пак тестовете са си достоверни :)...благодаря ви на всички,който бяxте до мен през последната седмица...не знам на какво се дьлжи това,което на мен ми се случи,но на никоя от вас не пожелавам сьщото...на всички чакащи пожелвам кьсмет и много много положителни тестове до края на месеца!!! :bighug:

Абе ти изчакай да ти тръгне като хората цикълът. Нали знаеш , че при евентуална бременност - имплантация е нормално розоникаво зацапване.
*
« Отговор #93 -: Декември 02, 2008, 17:14:06 pm »
ОЧАКВАЩИ          :bfp:

violeta1974 - 28.11
 Радосттинка - 04.12
 nincho - 04.12
 Koleva01 - 05.12
 bibica - 05.12
 ВиЛиЛи -05-06.12
 lora20-08.12
 prinston-08-09.12.
 power- 09.12
 denisa12251-09.12
 Sof - 10.12
 eveita - 14.12
 maktub

ЛОВУВАЩИ         :bed:                   

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   hriska
   rashi
   rouzi-anna
   denisa12251
   nomine
   Isidimi
   ambur
   Kylie
   keksche
   jasmin_veni
   kremoni
   viki_vat
   bebebe
   yamy
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #94 -: Декември 02, 2008, 18:24:09 pm »
Здравейте!!!
Олее violeta1974 дано не е това лелище,ами имплантиране  :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #95 -: Декември 02, 2008, 18:37:27 pm »
Момичета както е казал народа спокойствие и силна храна !
Ето ви една елхичка малка да се развеселим !
Пък каквото ще да става!
Бебетата ще дойдат с повече положителни емоции!
[/url]
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #96 -: Декември 02, 2008, 18:59:25 pm »
Здравейте момичета Виолета1974 много съжалявам миличка,но не се отчайвай посрешни КОЛЕДА с усмивка и ЧУДОТО ще дойде.На мен април ми се случи същото като на МАЛКОТО ДЯВОЛЧЕ след купища положителни тестове ми дойде с бясна сила, а дори бях казала на сина ми,че ще става батко :(много боли когато знаеш,че ЧУДОТО го е имало,а в един проклет момент просто си е отишло :balk_145:.Ох май-много се отплеснах :oops:На всички нови бременелки пожелавам най-спокойните девет месеца и на финала най-сладките и ревливи :bori_002: :bori_011: :bori_015:УСПЕХ на всички през КОЛЕДНИЯ месец :bighug:
*
« Отговор #97 -: Декември 02, 2008, 19:29:55 pm »
Вили мила, много съжалявам за това което изтърпяваш , и все пак си мucля, че може и да не е мензис(аз имах след пол. тест за бременност 2 дни със зацапване. Така че може и да си бременна. Много се надявам да е това. Като знам колко дълго го чакаш твоето чудо. Дано- :crossfingers: мила прегръщам те!
« Отговор #98 -: Декември 02, 2008, 19:55:59 pm »
ISKAM NEISTOVO 4UDOTO DA STANE
ISKAM BEBE
NE SE POLU4AVA I NE SE POLU4AVA,NO AZ NE SE OT4AIVAM
« Отговор #99 -: Декември 02, 2008, 20:06:27 pm »
Вили мила, много съжалявам за това което изтърпяваш , и все пак си мucля, че може и да не е мензис(аз имах след пол. тест за бременност 2 дни със зацапване. Така че може и да си бременна. Много се надявам да е това. Като знам колко дълго го чакаш твоето чудо. Дано- :crossfingers: мила прегръщам те!

Благодаря,за топлите думички Melody01!Но вече не е само зацапване...трьгна си нормално... :(но няма значение...трябва да сьм силна и подготвя добре за новия месец,може пьк да сьм с по-голям кьсмет през декември и стане чудото и при мен :)