0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С надежда за много +++(1.12-7.12)
« Отговор #200 -: Декември 05, 2008, 19:01:36 pm »
Здравейте момичета !
Верно ми било  чувството - така си и мислех като се върнах от работа и гледам хубави неща пишете!!!!!!
БРАВО!!!!!
Супер!!!!
Нинчо, Лора честита бременност и леки 9 месеца  и от мен !
Айде пръскайте вирусчета навсякъде да прихванем и ние ! :D
Парси пак ти ще я пускаш новата ни темичка  :D
Меги съжалявам , но много добре си го написала трябва да сме силни и да се борим !
Ще имаме нашите бебенца всичките до една !
Лека вечер момичета!
[/url]
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #201 -: Декември 05, 2008, 19:38:04 pm »
Здравейте!!!!
Нинчо, Лорачестито и пръскайте вирусчета из форума,та до новата година всички да се похвалим
radosttinkaчакаме хубани новини
Meggyсъжалявам,за това ,което сте преживели ,но тук сме да се подкрепяме взаимно...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #202 -: Декември 05, 2008, 20:07:30 pm »
Здравейте приятелки мои.
Мегги душичка, и тук да те гушна веднъж!!!! Ще стане, ще видиш!!! И аз тръгвам по вашия път, ще си дебелеем двете!  :bighug:
Нинчо, честито, леки 9м.
Аз преживях един от най-кошмарните си дни днес с тази ЦС. Много тежко мина всичко, много ме боля от контрастното вещество, и явно болката е била толкова силна, че колабирах и изпаднах в гърч. Парализира ми се цялото тяло и най-вече крайниците и устата.... Наложи се да ме реанимират по спешност и вместо за 10 мин да приключи всичко лежах почти три часа в болницата, след няколко инжекции и една банка... ме пуснаха да си ходя. Едва ми раздвижиха крайниците. Лежах си там в адски болки и видях почти целия си живот като на филм  :(... никога никого да не го стига такова нещо. Събрах по спешност има няма 10-12 доктори, анестезеолози и сестри... Много се уплаших, никога до сега не ми се е случвало нещо подобно. А най-много ме стрестна това че и те бяха уплашени. Но слава богу реагираха светкавично и всичко приключи добре. Още по-тъжното е че резултата от ЦС е лош. Имам огромен сак (или джоб не знам как го наричат) който се напълни с течност, на единствената си тръбичка и тя не пропуска и е запушена. Сега единствената възможност ще е инвитро или икси, в сряда с доктора ще си говорим повече, че днес трябваше и да оперира. И така.
Много се извинявам за дългия пост, но обещах да кажа какво и как е станало.
Лека вечер на всички и успех.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #203 -: Декември 05, 2008, 20:15:20 pm »
Какво си преживяла,Виксън,хиляди прегръдки от мен,много гадно ,а и за капак лошия резултат,но не се отчайвай ще стане и дано да е от първия опит.
Нинчо,на теб честита бременност и много да се пазиш.
Меги,съжалявам за неуспеха ти,както са ти казали и другите-с теб сме,поплачи си и вдигни глава за нова борба.
Парси,кадемче наше,да не се успиш в понеделник,нали ще ни пуснеш с твоята лека късметлийска ръка новата темичка?Виж само колко късмет донесе.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #204 -: Декември 05, 2008, 20:15:29 pm »
Вики миличка много съжалявам за случилото се. Било е ужасно. Съжалявам и за резултата от ЦС.  :bighug:
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #205 -: Декември 05, 2008, 20:31:48 pm »
Vickson миличка-ужасно е :balk_112:Какво си преживяла в името на най-прекрасното нещо на света :babyflips:....
Прегръщам те ,и  бързо да  забравиш...
*
« Отговор #206 -: Декември 05, 2008, 20:44:40 pm »
Вики, мила, много съжалявам за това, което ти се е случило, но както и ти на мен ми казва да не се отчайвам, сега ти го казвам и аз. Няма място за отчание и сълзи, като не можем ние да си помогнем, има лекари затова и разчитаме изцяло на тях. Така че стискай зъби и напролет да се подложим на едно инвитро двете заедно.
Целувки и прегръдки специално за теб.

« Отговор #207 -: Декември 05, 2008, 20:45:19 pm »
Виксън това е наистина кошмарно :?, прегръщам те силно и ти пожелавм това да е последното лошо нещо, което ти се случва. А и резултата...наистина много неприятно, след всичко това заслужваш всичкото щастие на света и разбира се едно  :babyflips:, не се отчайвай и се възстановявай бързо.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #208 -: Декември 05, 2008, 21:52:08 pm »
Вики,  :balk_144: много съжалявам - инвитро или икси имаш шанс и ще стане. Питай кака си Люба :D
Честито на получилите своя коледен подарък момичета - много рано минава явно тази година :D
*
« Отговор #209 -: Декември 05, 2008, 21:56:57 pm »
Виксън, мила съжалявам за случилото се, но знай, че след всяко зло идва добро!!! :wink: Ще дойде и твоя щастлив миг, но ти не бива да се отчайваш, а напротив вдигни смело главата горе. Ние всички сме с теб, така че ти не си сама. :D
 :bighug:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #210 -: Декември 05, 2008, 22:04:11 pm »
Ох, момичета, аз не съм от сълзливите натури... Рядко плача, но Викс, Мегги, ако знаете само колко ме боли заради вас... Сърцето ми се къса, ама и нашия час ще дойде, ще видите. Викс, знам каква е болката. С тази разлика, че при мен контрастното изобщо не мина. Беше адски болезнено докато се мъчеха да ми вкарат инструментите през цервикалния канал. Давайте вие двете с Меггс на пролет, а моя час ще настъпи наесен! Все пак усещам, че и на нашата улица ще изгрее слънце! Ще ги гушкаме бебоците, а някое лято ще си направим среща с количките при Роси на морето!
Нинчо, покрай тези ми мисли почти забравих да ти честитя страхотната новина! Пази се много и гордо си носи корема! Ти го заслужава!
Хубава вечер, момичета!
Парси, да те подсетя и аз за понеделник - пускай ти с леката си ръчица!
Дълъг пост стана, ама чувствата напират в мене!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #211 -: Декември 05, 2008, 22:06:40 pm »
Сърцето ми се къса , когато чета , какво се случва с Meggy и Vickson .
Много дълго се задържахте в тази тема ,  дано скоро Бог сбъдне мечтите ви .
Вярвам , че всяка една от вас ще успее . Пътят е труден , но си заслужава да преминеш през него .
Няма невъзможни неща ! Желая ви много късмет и инат !
Никога не се отказвайте да следвате мечтите си !

На успелите , честито и дано още много момичета ви последват !
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #212 -: Декември 05, 2008, 22:09:03 pm »
Благодаря ви момичета!!!  :bighug: и аз се просълзявам за не знам кой път днес... ама вие сте страхотни!!!
Както винаги сте с мен и ми подкрепяте във всичко!!! Не искам да изброявам поименно, защото ще изпусна някоя от вас а не искам!!! Без вас не знам дали човек би издържал всички тези премеждия! В този момент не мога да кажа че имам вярата, но знам че след ден-два отново ще съм изправена и готова за поредната битка. Сега искам само да гушна милите ми хора и да си поплача малко зада ми олекне.
Обичам ви от цялата си душа и се моля всички ние да успеем в тази неравна борба за нашите деца!
Спокойна нощ и утре много положителни резултати да имаме!
« Отговор #213 -: Декември 05, 2008, 22:54:16 pm »
Викс :bighug:и на мен ми е много мъчно миличка,защо трябва да минем през всички тези мъки .Но вярвам ,че всичко ще е наред ,важното е ,че има начини и знаете къде е проблема.Прегръщам те Викс.
Ей Соф,ти как си?Адашката и тя не пише често :wink:,мери попинз и тя си трае тези дни,има и други сладурки ама те ще си кажат :wink:.
*
« Отговор #214 -: Декември 06, 2008, 01:06:52 am »
Мегги съжалявам за неуспешния опит! Кураж момиче! :bighug:

Викинце , съжалявам за кошмарът ,който си изживала! Ужасно е! (аз по принцип затова си мисля че тази процедура  е доста страшна ,тъй като моят праг на бола например е твърде  нисък т.е.при по-силна болка припадам. явно и при теб се е получило нещо такова!) Радвам се че сега вече си добре!
Говорихте ли с док за тази тръба? На мен така ми звучи като хидросалпингс (дано да не е )Ако е това, то тръбата трябва да се изолира преди ин витро! :(
Усещам как се събираме една групичка тук за ин витро след нова година , въпреки че ние едва ли ще започнем преди април-май! Много се надявах да не стигаме до тук....но да се надяваме сега ,че това ще е последната крачка...

Прегръщам ви Вики , Вики ват, Рози-анна, Мегги, Соф, Люба, Парси , Красико , Боби, и всички борещи се и успели героини!
:bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #215 -: Декември 06, 2008, 07:14:22 am »
Добро утро момичета.
Викс,Меги, нямам думи за вас.Моля се всичко да свърши и вече да се сбучи вашето чудо.
Честит на нвите бременни.
Аз нямам време тази седмица хич, а днес пътуваме за фруда в Шумен- ще пиша в понеделник.
Прегръщам ви всички и ви обичам.
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #216 -: Декември 06, 2008, 07:35:50 am »
Добро утро,сънливки!!
Честит Никулден на всички именници !!!Живи ,здрави,много любов ,щастие и осъществени мечти !!!
Айде тази сутрин,кафенцето да е от мен
*
« Отговор #217 -: Декември 06, 2008, 07:50:32 am »
Добро утро на всички !
Виксънче много съжалявам за случилото се !Ужасно е !
Нямам думи Сега как си?Добре ли си ?Важно е да си почиваш и физически и емоционално !
Знам че е трудно но се опитай да не мислиш за това !Не се отчайвай !Ние сме с теб!
Днес е Никулден честит празник на всички !
Лек ден на всички работещи като мен и лека почивка на почиващите!
[/url]
*
« Отговор #218 -: Декември 06, 2008, 08:24:28 am »
Добро утро на всички! Днес е Никулден, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи, да сте живи и здрави, много късмет, щастие и любов ви пожелавам и най-вече сбъдване на най-съкровените мечти!
Кремони, благодаря за кафенцето, много добре ще ми дойде :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #219 -: Декември 06, 2008, 08:30:34 am »
Виксънче, мила, имаш една огромна прегръдка от мен, бъди силна и никакво отчайване! Както и другите момичета са казали след всяко зло идва доброто, а е крайно време и на нашата улица да изгрее слънчицето!  :bighug: :bighug: :bighug:
Честито на Нинчо и Лора, леки 9м и сладки бебоци на финала!
Радостинка, какво става с теб? Хайде да ни зарадваш вече :) :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...