0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С надежда за много +++(1.12-7.12)
« Отговор #160 -: Декември 04, 2008, 23:09:31 pm »
Leila, Честит Рожден ден и от мен! Дано всичко, което си си пожелала се сбъдне!!!

А аз благодаря на всички за пожеланията!!! Страхотни сте!!! То вярно много стрелци сме окопирали форума :lol: :lol: :lol:
Лека нощ на всички и ще стискам палци утре някой да види ++++++++ Вече е крайно време за положително тестче :wink:
« Отговор #161 -: Декември 05, 2008, 06:43:13 am »
Добро утро мацки, време е за кафе и закуска \за който хапва сутрин\

Хайде лек и усмихнат ден на всички :D
П.П. Аз едва се стикам зъби вече, лелката още я няма, а така ме шубе да направя тетстче...не ми се  :balk_145: пак..
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #162 -: Декември 05, 2008, 07:01:58 am »
Добро утро момичета
Радостинка, мила видях че си писала и реших да те прочета с хубавата новина  :D!
И Т е много хубава а и е минало необходимото време от Ову незнам защо не правиш тест  :D
Ти си решаваш :D
Усмихната ден на всички  :D
« Отговор #163 -: Декември 05, 2008, 07:16:17 am »
Добро утро и от мен!!!
Честит рожден ден на рожденничките,макар и на патерица!Да сте живи и здрави и мнооооого щастливи!
Радостинка,стискам ти силно палци,дано!!!!Пък теста,когато ти си решиш,но ние нямаме търпение и заради теб! :D
А мойта температура днес спадна,така че май-май няма да я бъде работатат и този месец,но още не съм се отказала от надеждата съвсем.То нали тя никога не умира.Пък и вчера цял ден кръста и корема така ме боляха все едно вече ми е дошло,а не че тепърва предстои.Аз си се хващам яко за сламката,пък каквото сабя покаже!
Хубав ден и по-полека я карайте,защото идват събота и неделя! :wink:
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #164 -: Декември 05, 2008, 07:24:19 am »
Добро утро !!
radosttinkaхубаво кафенце.Знай , че ти стискам :crossfingers:да видиш така, мечтаните :bfp:Очакваме хубави новини!!!
ВиЛиЛине се отказвай -като няма М,винаги има надежда.Стиснала съм и за теб :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #165 -: Декември 05, 2008, 07:34:14 am »
Добро утро момичета !
Радостинка е направила кафето и сандвичите за което благодарим и ти стискаме палци!
ЧПД на Лейла на патерички !
Всичко най хубаво и цялото щастие на света ти пожелавам мила!
Имам чувството че довечера кат се върна от работа ще има добри новини!
Лек ден на всички!
[/url]
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #166 -: Декември 05, 2008, 07:48:19 am »
И аз имам такова чувство :babyflips: preggo
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #167 -: Декември 05, 2008, 07:57:47 am »
Добро утро,лек и усмихнат ден на всички.
Радостинка,ти сън не спиш да сервираш кафе и закуска,за което благодаря ще се възползвам от кафенцето,че съм на вечна диета и не закусвам.
Виленце,дръж се не позволявай на пущината да те навестява в близките 9 мес.,както ти ми каза-няма лелка има надежда.УСПЕХ.
А,Радостинка,забравих да ти кажа че силно стискам палци да видиш двете чертички.Хайде прави теста не ни дръж в напрежение.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #168 -: Декември 05, 2008, 08:04:19 am »
Добро утро. Честито на двете рожденнички със закъснение. Да сте живи и здрави и както Соф хубаво го беше казала да къпете плода на вашата любов след има-няма 9 месеца. Много е яко и го желая на всички тука от сърце.
А тези там които нечакат вече да ни зарадват. Стискаме ви палци и сме с вас. Чакай сега вече да опитам кафенцето и закуската на Радостинка. М-м-м-м-м-м, много вкусно.
Хайде - на всички много усмихнат ден.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #169 -: Декември 05, 2008, 08:04:42 am »
Добро утро и от мен! Вили, душко, и да спадне БТ, лелка като няма надежда има! Споко! Стоскам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от все сърце да видиш така мечтаните  :bfp:
Момичета, а пък аз да ви се оплача... Нали вчера ме боля зъбче, отидох на зъболекар и го извадиха...  :? Зъбарката само като каза, че трябва да го вади и на мен ми идеше да изчезна по възможно най-бързия начин  :dogrun: :dogrun: :dogrun: Ама няма как, щом трябваше :) И сега ме наболява там, където беше зъбчето и не знам да пия ли един аулин? Вие какво мислите?
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 08:18:45 am от malkoto_dqvolche »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #170 -: Декември 05, 2008, 08:22:03 am »
Добро утро, момичета в това странно декемврийско утро! То и ние не сме съвсем вред, ама и времето тотално изперка...   :wink:
Виленце, има още надежда миличка и аз съм с теб и се моля да е станало бебечето и лелка да не видиш поне 9 месеца.  :crossfingers:
Радостинка, и на теб душко  :crossfingers: - пък ако решиш да направиш тестче, нали знаеш - всички тръпнем и ти желаем да видиш  :bfp:
Момичета, да ви кажа че опита на Мегги е бил неуспешен  :balk_145: много се натъжих като разбрах и ми се искаше да съм до нея и да я прегърна...  :(

Аз след малко отивам на Цветната снимка, стискайте палци резултата да си заслужава цялото ми треперене и целия ми страх! Ще пиша при първа възможност
*
« Отговор #171 -: Декември 05, 2008, 08:30:42 am »
Много съжалявам за Мегги! Има една голяма  :bighug: от мен!
Вики, мила,  от мене имаш много силно стиснати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #172 -: Декември 05, 2008, 08:44:51 am »
На рожденничките честито :D Да сте много здрави и щастливи. То работа работа ама това преди презниците е страшно нещо - чета, обаче все няма време за писане, ноооо една госпожичка или госпожа ме мотивира :D Радостинче, какво чакаш душкооооооооооо
« Отговор #173 -: Декември 05, 2008, 09:08:37 am »
Момичета много ви благодаря за подкрепата, незнаете колко много кураж ми давате
 :bighug: :bighug: :bighug:
но ще почакам и утре поне, искам да съм сигурна, че има закъснение а не посто нещо извънредно. Няма смисъл да ви обяснявам какво е чувството като видя самотната чертичка на теста, всички за голямо съжаление добре знаете какво е, как се свива сърцето..., затова мисля да почакам, но вътрешно така се надявам...толква е хубаво усещането, че не искам да се изпари...
Прегръщам силно всички :bighug:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #174 -: Декември 05, 2008, 09:51:48 am »
     Радостинка, стискам ти палци, да е всичко ок...а колкото до това, кога да го направиш- сама си реши...знам, какво е чувството..От мен.. :blowingdust2: късмет....Лек и успешен ден, последен за тази седмица на всички и дано коледният дух, да ни донесе радост и хубави емоции...
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #175 -: Декември 05, 2008, 09:55:23 am »
Здравейте и от мен мили дами!
Както каза Вискън, то и времето като нас леко лудо  :lol:, но пък супер топло и усмихнато. Вискън много  :crossfingers: за снимката, успех, и после да кажеш как е минало, а пък и гледай да си по спокойна.
Много и кофти за Меги  :balk_145:, дано бързо се въстнанови и с  нови сили да продължи тази борба. Уф... :bighug:
Виленце, душата, ма тази твоя температура ще я  :fighting:, ма кво си мисли тя а, лелка щом няма - данеидва  :lol:.
Тя и моята се усеща че иска да идва.
radosttinka  :crossfingers:, изчакай и утре и веж един тест с две тлъсти чертички. :lol: мерси за кафето и закуската!
Лек и успешен ден от мен.

*
« Отговор #176 -: Декември 05, 2008, 10:12:05 am »
Здравейте милички

Радостинке, мерси за хубава закуска и стискаме палци за утре. На теб Вили също стискам яко палците за  :bfp:

Успех и само хубави новини да се чуват, ей! :)  :cheerleader:

*

Марина75

• 3039
« Отговор #177 -: Декември 05, 2008, 10:22:42 am »
Виксън,успокой се няма нищо страшно,ние сме с теб не забравяй,подкрепяме те във всеки един момент.УСПЕХ дано снимката да даде хубав резултат.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #178 -: Декември 05, 2008, 10:24:05 am »
здравейте,вече можете да ме отпишете от очакващи защото съм бременна :)
*

Марина75

• 3039
« Отговор #179 -: Декември 05, 2008, 10:28:41 am »
Лора ,аз упорито те преследвам във форума,ЧЕСТИТО и тук-три пъти за щастие.Леки 9 мес.и прекрасен и здрав бебчо ти желая.