0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: С надежда за много +++(1.12-7.12)
« Отговор #120 -: Декември 03, 2008, 11:07:21 am »
Здравейте,дами
Радостинка благодаря за кафенцето,добре ще ми дойде :wink:
Пожелавам на всички приятен ден и много,много усмивки :D
Нова съм във форума и се моля на Господ да не се задъжам много,
и скоро да се преместя при хубавелките със коремчетата :D
Пожелавам го на всички от сърце
 :bighug:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #121 -: Декември 03, 2008, 11:24:46 am »
Благодаря ви за подкрепата,момичета!Какво щяx да правя без вас?Надявам се скоро да се оправя от меланxолията,която ме е обзела и сьбера нови сили за битката!Дано Дядо Коледа вьзнагради всичко ни!кьсмет на чакащите, само  :bfp:,а на  :bed: успеx! :bighug:
*
« Отговор #122 -: Декември 03, 2008, 11:40:03 am »
Здравей violeta1974, ще стане не се отчайвай. Стискам ти палци по-бързо да ти мине и да започваш да се радваш на живота и на мъжа си :)  :bed: :rainbow: Всичко ще бъде наред миличка, ще видиш!!! :)))

Голеееееми усмивки

« Отговор #123 -: Декември 03, 2008, 11:55:20 am »
Здравей violeta1974, ще стане не се отчайвай. Стискам ти палци по-бързо да ти мине и да започваш да се радваш на живота и на мъжа си :)  :bed: :rainbow: Всичко ще бъде наред миличка, ще видиш!!! :)))

Голеееееми усмивки
Благодаря!!!Надеждата е нещото,което ни крепи и ни дава нови сили да се борим,докато постигнем целта си! :)
« Отговор #124 -: Декември 03, 2008, 16:47:53 pm »
Аз нали бях казала , че утре ще правя тест! Нещо се отказах. Още си ме боли ниско в ляво , а и ПМС са доста добре изразени. Мама й лелищова.  :(
« Отговор #125 -: Декември 03, 2008, 18:48:51 pm »
Здравейте мацки,
Аз с малко закъснение да ви почерпя, че вчера бях рожденничка :D и от толкова готвене и приговтяне за гостите не ми остана време да седна на компютъра. хайде хапнете си сладичко и грабвайте мъжете си, че както каза viviq Дядо Коледа с много голям чувал бил тръгнал тази година!!! :lol: :lol: :lol: santa2

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #126 -: Декември 03, 2008, 19:34:09 pm »
ЧРД,Smile_baby със закъснение,но като си мълчиш така е.Мерси за почерпката,тъкмо приключихме с вечерята и ще се подсладим за твое здраве.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #127 -: Декември 03, 2008, 20:06:39 pm »
ivanova 78 ПО-ДОБРЕ ИЗЧАКАЙ,ЗА ДА НЯМА РАЗОЧАРОВАНИ ПОСЛЕ,А ТЕ ХУБАВИТЕ НОВИНИ-ДОБРЕ ДОШЛИ :bighug:
Smile_babyЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦА И САМО НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА
 violeta1974  :bighug:
*
« Отговор #128 -: Декември 03, 2008, 21:04:45 pm »
Smile_baby Честит рожден ден на патерици,бъди жива,здрава винаги обичана и сбъдване на всички мечти през новата година :balk_7:

« Отговор #129 -: Декември 03, 2008, 21:44:36 pm »
Smile_baby

Най-хубавите ми пожелания са сбъдването на твоите най-съкровени желания!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #130 -: Декември 03, 2008, 21:52:03 pm »
Такаааа, бърз прочит на 3-те изписани страници, откакто бях вътре за последно и кво!? Няма поне още един "+"! Тц, тц, тц! Ей, скритите лимонки, кво става с вас?! Ще избухвате през уикенда ли?
Смайл, ЧРД на патерици! Живичка, здравичка и догодина да обясняваш как бебо е напълнитл памперса баш, когато майка му е трябвало да духва свещичките!
Вили, ама тая твойта температура ще удари тавана! Давай, моме, все така, че вече ти е ред, пък се и пада! Пребори всички гадове, време да имаш Коледна изненада!
Уффф, момичета, мене ми е скучно, пък ми е и едно такова лежерно.... Айде, лека ви нощ! До утреее!
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 21:53:35 pm от Sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #131 -: Декември 04, 2008, 07:06:48 am »
Добро утро,дами!!!
Пожелавам ви приятен ден,днес май наникой не му се става.То и аз така,ама ми е ред и ми се пада да ходя на работа :x.И те така.
Соф,тя мойта температура си прави каквото си иска,но не остана много за чакане,така че скоро ще е ясно положението.
Но днес има други момичета,които са на дневен ред!Стискайте краката и дано да  не идва лелчето! :lol:
*
« Отговор #132 -: Декември 04, 2008, 07:17:19 am »
Добро утро, сладурки! :D
Smile_baby честит рожден ден със закъснение! Бъди жива и здрава и дано се сбъднат най-съкровените ти желания :D!
На останалите хубав ден и ведро настроение :D!
И аз отивам да се трудя, няма как :?.

*
« Отговор #133 -: Декември 04, 2008, 07:31:36 am »
Добро утро мацки !
Smile_baby честит рожден ден със закъснение !Да си жива и здрава и много много щастлива!
Много щастие разбира се на всички днес !
Лек ден и спорна работа момичета !
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #134 -: Декември 04, 2008, 07:52:23 am »
Добро утро,и аз ей сега се излюпих,тази седм.съм от 11ч.на работа,а днес ще поошетам малко.
ВиЛиЛи,стискам палци на ръце ,крака и на всичко където може да се стискат палци,този мес.да е твоя.
Лек,усмихнат и ползотворен ден желая на всички,и хайде скритите лимонки,както казва Соф,да избухнат вече,дайте малко +++.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #135 -: Декември 04, 2008, 07:52:54 am »
Добро утро и от мен! Smile_baby честит рожден ден и от мен с малко закъснение! Пожелавам ти да си жива и здрава и на другия рожден ден да бавиш бебе :)
Момичета, аз да ви се оплача, много ме боли зъб, направо не се трае, а така ме е страх от зъболекари... Ама ще ходя, няма как.
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #136 -: Декември 04, 2008, 07:57:33 am »
Добро утро ранобудните.
Аз вече работя като луда.

Smile_baby честит рожден ден на патерици. Здраве , щастие, любов и дядо коледа да дойде пръв при теб с голямата торба. :P

Момичета , махайте ме от очакващи . Всички , които са в списъка с очакващите- хванала съм лелката яко за врата и няма да я пусна при вас. :lol: Хубавото е , че за първи път не изпадам в раздразнителност и самосъжаление след като ми дойде гостенката. Айде по-бързо да ми минава , че ония моя ще се омързиливи 5 дни и ще трябва па да го сгъвам на "фльонга".  :bed:
« Отговор #137 -: Декември 04, 2008, 07:59:59 am »
Добро утро и от мен! Smile_baby честит рожден ден и от мен с малко закъснение! Пожелавам ти да си жива и здрава и на другия рожден ден да бавиш бебе :)
Момичета, аз да ви се оплача, много ме боли зъб, направо не се трае, а така ме е страх от зъболекари... Ама ще ходя, няма как.

Ох , милата. Знам че по-лоша болка от тази няма. Не му мисли - затваряй очи и си мисли за нещо приятно и хубаво докато си при зъболекаря. А и аз мислено ще те навестявам- примерно ще те гъделичкам и разсмивам. :D :D :D
« Отговор #138 -: Декември 04, 2008, 08:07:23 am »
добро утро момичета.

Smile_baby ЧРД на патерици  :happy_birthday_1: .

не пиша напоследък защото при мен нищо ново на хоризонта, но ви следа да си знаете. нещо ми спада БТ тези дни та може пущината да ме посети по рано :ask:. а как си мислех , че този месец сме хванали яйцето на тясно. но малко остана. ще чакам.
какво става с очакващите  :bfp1:. изпокрихте се.
съжалявам за лелката , която е посетила някои от вас. бързо я омитайте и успешен улов
прегръщам ви силно и приятен ден от мен
*
« Отговор #139 -: Декември 04, 2008, 08:08:26 am »
Имам направо панически страх от зъболекари. Само докато вляза в коридорчето пред кабинета и чуя машинките...  :dogrun: :dogrun: :dogrun: яко дим да ме няма  :D
И мойто мъжле после  :bonk: :bonk: :bonk:
Пъзла ми вика, ама него като не го е страх и не знае за какво иде реч ;)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...