Идват страхотни празници, покрай тях имаме страшно много работа и не мога да отделя исканото от мен време за подаръци и коледни изненади, но ги чакам с голяямо нетърпение. Коледа е любимия ми празник
Радвам се че Мише и Каси са добре. Каси поздрави и да не се разболявате вече.
В градината директорката категорично забрани да се носят подаръци от родителите за всяко дете. Събрахме символично парички и дядо Коледа ще донесе един голям подарък за децата общо и той ще остане в яслата. Жената според мен е права. Едни родители взели голям камион на едно дете, други малко камионче, от там рев и сополи защо Жорко има голям, пък дядо коледа не обичал другия малчо и му донесъл малък камион и тем подобни. Затова подаръка ще е общ.
Да ви кажа все ми е едно. Съгласна съм.
Искам да изразя огромното си възмущение и ми кажете към кой да пиша и да се обърна. Соленето на деца трябва да се забрани със закон и да им се взимат дечицата на тези хора. Това за мен е безотговорна държава която пет пари не дава за децата си
В кой век живеят тези хора. И мойта съседка си маже детето с мас и само с мас, щото
това е най-чистото и натуралното според нея. А в детската козметика има само химия. Абе ходи му вкарай нещо в главата. Детето и мирише на стара сланина.
Най лошото е, че то се обрива а тя го маца още по обилно. Направо ми идва да я омажа с тая мас и да я вкарам в тоя космонавт шал и шапка на тези 20 градуса нея. Тогава да я видя няма ли да се опъпчи
Такива мисли терзаят ума ми. Оплаках ви се.
Поздрави