0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Касита :balk_21: ейййй, разрева ме бре, прегръщам ви!
Възстановявайте се бързо и никога, никога вече!

Перденце, какво правите вие двамцата, лелееее...
Да ги пази, знаеш кой...
А за фразата- "бях до него" и аз бях ама цепнахме устата на един стол  :?....

П:П За протокола- вчера ми махнаха конците.
Зъбарската ми одисея завърши успешно само с един недостатък.
Митака ще реве една седмица след напускането на бабите помощници.
След едногодишно самостоятелно гледане за 2 седмици иска да го носят на ръце  нон-стоп!
С всичко останало се справиха без забележки.
Доволна съм.Да са живи и здрави да помагат пак!
« Последна редакция: Декември 04, 2008, 17:02:36 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Ако някой ще прави поръчка от mytoys.de ще ми свирне ли, харесала съм една шейничка за Тони. То не че при нас много сняг де, ама ми хареса.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Касси, до болка ми е познато чувството и изживяното. Пожелавам ти никога повече да не го изживееш :bighug:

Мише, радвам се, че си се възстановила вече и че зъбките са ОК. Гуш!
Касинка, аз не разбрах от какво сте боледували :( но се радвам, че вече всичко е зад гърба ви и сте си вкъщи!

Да ви питам, дайте идея откъде да купим на Мартинчо хубаво шезлонгче, да си стои вкъщи в него? Никъде не намирам... Ще ми се да е лекичък, да може да се мести от стая в стая, но да е стабилен, също да е с памучна дамаска.
Благодаря ти, Бени!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!

Нашия човек нещо го раздава доста грубянски, налага ни подред всички, макар, че много пъти съм му обяснявала как се "гали, а не удря", заобиколен е с толкова любов и няма пример за агресия около себе си. Та просто не знам откъде я черпи тази агресия, с която ни удря. А иначе е жизнерадостно и усмихнато дете.

Дали е нормално за всички момченца и е просто някакъв етап, който трябва да изживее  :? Дали трябва да обръщам внимание на това поведение и да се опитвам да го коригирам, или просто да го игнорирам  :? Моля ви, споделете вашия опит!

Не е въпрос на момичешко/момчешко поведение. Нормално е на тази възраст - когато се осъзнаят какво искат и не знаят как да го изразят, така че да разбереш, реагират по този начин.Това е признак на яд. Докато прочета малко литература по детска психология се бях вталясала и аз.
Поведение според мен - нито тотален игнор, нито прекалено обръщане на внимание. Зависи от конкретната ситуация, в която се проявава грубиянското поведение. Общо взето опитваш се да си изясниш първо какво иска детето, а след това какво трябва да правиш, защото едно "ъ-ъ-ъъъъ" с различна интонация може да значи различни неща/желания...

Касинка мила,бързо да се възстановявате ви пожелавам и повече никога да не изпитвате този ужас който казваш.Прегръдки и целувки за мишлетата. :bighug:
*
фреши, сега има голямо предлагане на шезлонгчета по онлайн магазините - почти във всеки има по няколко вида. ако нямаш време да ровиш, утре ще ти пусна няколко варианта.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Касинка,радвам се ,че сте у дома.Желая бързо възстановявате на теб и Миши и повече такива гадости да не ви се случват!

Жори има две зъбчета от 6 месечен - долу.Сега гледам,че са се показали и два отгоре.Обаче не предните два,а следващите и един от кучешките. 8OА предните нито са надути венците,нито има признаци да се покажат скоро. 8OНещо се вкарах във филм,че може да не му пораснат изобщо.Баща му няма 2-а зъба (6-ти) ,но ги е имал млечни,а после изобщо не са се появили.
<br />
*
Zori, ще се появят - понякога не се спазва реда за никнене на зъбките :wink:
При татко му после не са се появили, защото изобщо не е имал зародиш на постоянни зъби на това място, паднали са млечните и е нямало какво да порастне.
но млечни зъбки жорко ще си има, а и най-вероятно и всички постоянни :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Зори, аз имам три /вече единия го няма де/ млечни зъба без зародиш и на тяхно място няма да изникнат постоянни когато паднат. Но ме учудва кучешкия на тази възраст, въпреки че всяко дете е индивидуално- аз до сега не съм видяла две деца с еднакъв растеж на зъбките.
И да взема да се похваля- имаме си втори кучешки, месец и 10 дни след първия, остават още два- пфююю, ще има зор агейн.

Касита  :bighug: още помня нашите ужасни 12 часа, не мога и да си помисля какво ви е било н вас
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 09:33:51 am от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Касита, добре дошли! Никога повече да не се случват тези неща  :bighug:

Зори, и на на Ема пълво и порасна това зъбче отгоре, даже не бях усетила кога. И при нея нямаше подуване на предните, пък пораснаха след около 2 седмици. Ще пораснат, няма страшно.

При нас се оказа, че имаме и Мораксела и Ауруес. И колкото и да не ми се иска да вярвам, ще се лекуваме и ще се изследваме всички домашни животни. И цяла нощ умувам как да се предпазваме от такива неща - ясно домашните ще се изследваме, ама значи ли, че ще трябва да изпратя всички близко контактни да се изследват  :?
В понеделникх сме на контрола и ще видим...

Отделно от това вчера един човек ме удари с колата и избяга от произшествието. Нищо ни няма на нас с Ема, колата малко ми е за ремонт... Обаче, благодарение на свидетели и на полицаите, успяха да го заловят след 4-5 часа. Интересен ден имахме, в който за завършек, свекър ми паднал в банята и си разцепил доста дълбоко челото и носа, та го лепихме снощи - майка ми и аз, асистираща сестра...

Хубав и здрав уикенд от нас!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
http://dnes.dir.bg/2008/12/05/news3696206.html

ох, вижте моля ви се  8O

Масларова с писмо към СБНМ е отказала увеличение на месеците с 90% обезщетение, не че някой очакваше да го приемат.

Бора, дано вече са ви приключили неприятностите и да си изкарате един щастлив декември с много светли празници.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Ей Бори, тройно критичен ден сте имали, ужас :?.....
Нали сте добре, а и този дивак са го хванали, страхливец!?
Да преборите гадинките с трудните имена и да бягат надалеч от вас.

:balk_21: за теб и  :sunshine: ва Ема!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
http://dnes.dir.bg/2008/12/05/news3696206.html

ох, вижте моля ви се  8O

да, и аз го прочетох преди малко. няколко пъти съм чела Мели да цитира някаква статистика колко деца годишно се приемат в болница след подобни "процедури" и все ми се струваше, че просто не може да е вярно, ама...що не се търкат със сол тези хора и те да не миришат бе :x :x да видят колко е чудно усещането!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
аз може ли да помоля пак за инфо за грейките на Руканор- къде им е точно магазина, че моя позната иска да отиде да купи
Снощи Стефания направи първото си класическо падане по очи, чак се изненадах, че на тази възраст вече успя да го направи, сега челото е подуто и ожулено цялото, отделно заспа в 2 часа снощи и спа до преди малко
*
В софия е на много лесно, в Сити център София, това е единия от мол-вете, намира се до хотел Хемус, на противоположния ъгъл, магазина е на приземния етаж зад ескалатора. :)
за цицини много изпитано средство, мажете с олио веднага мястото и така не посинява и не се надува :)
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 10:23:28 am от StefiZ »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Тенкю, Стефу, предавам инфото веднага
а за олиото, дано не ми се налага повече де, ама вече май е късно да я мажа  8)
Другата "процедура", Мини, е парче хартия, най-добре от вестник, със студена вода. Лично пробвано и работи. :wink: Дано наистина не ви се налага повече!
В списъка от яслата срещу нашето име е отбелязано, че трябва да купим бебе-фея :?, минимална стойност 20 лева.
*
какво значи - трябва да купите 8O
това за коледното парти и раздаването на подаръци в яслата ли?
егати, как така ще ви казват какво и за колко пари точно да го купите. и на нас ни казаха да занесем подаръче, опаковано и надписано, но изискванията бяха само да е играчка и да не е от няколко части, а само от една, за да не си го вземем на парчета вечерта.
*
Каси, радвам се че вече сте си у дома, дано никога не изживявате това отново!

Ох, с тия катастрофи и като знам, че моя ни вози като Шумахер и лошо ми става... Бора, добре, че сте се разминали леко и че са хванали негодника.

Мини, Стефания да се оправя бързо!

novalexa, при нас в яслата дадохме 50 лева еднократно (за разни големи неща от типа на съдомиялна за групата), отделно всеки месец събират по 5 лева за консумативи, ама като се има предвид, че таксата е 2 лева на ден, съм напълно съгласна да ги дам тия пари, защото ако се разчита на тия 2 лева, просто незнам какво по напред правят с тях, хранят ли ги, на сестрите ли плащат да ги гледат...

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!