Манчо, ми тя и Деси сам не си играе, ама като се заиграваме с нея й стават интересни
още си реди дървените пъзели, играе си с кухнята (дървена-детска)-готви "кусни супи", играят "баскет гол" с татко си на коша, имаме легло за кукли-приспива ги, люлее ги,храни ги, наскоро й купихме комплект инструменти - чук, отверка, ключ, стяга, болтчета, гайки, дрелка и сега умре да ремонтира. това е в следствие на 30-40 мин. ремонт на един счупен твърд диск, който баща й даде и тя ремонтира с истинска отверка и чукче, но е малко опасно, та сега работи с пласмосви
много обища да разглежда и да й четем книги. аз направих голям удар с мои детски книжки сред които имаше 4 тома на барбароните, нямате си на идея колко много ги харесва, всяка вечер заспиваме след като сме прочели една книжка за барбарончетата
Играят на компютъра с татко си една игра - с една гъба се търка картинката и отдолу се показват различни животни. За рождения ден получи и една музикална китара, доста време се забавлява и с нея, но й видя сметката вече
Иначе за коледа сме решили да й купим детско пиано, което е със столче, тя много обича да пее и в клубчето на Цвети се заигра с едно много готино, а за Дядо коледа в детската може да й купя ютия или пералня, че ми казаха да играчка от една част