0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
мдаа, нищо не помага на тази възраст, просто я остави да си рови. ние нали още преди година и повече махнахме дръжките на вратичките, за да не отваря, е сега детето си отваря без проблем и без дръжки и то много майсторски с малките пръсчета се справя :lol: но си вади, после пак си ги прибира и така, важното е да се занимават :D
Джази, от тук ли е купуван и колко струва този термометър?

Моят е от Англия, може да се купи от e-bay. Излиза около 30 лв.

lb2f
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
гледам обсъждате сайтове, играчки и заниманията вкъщи на децата. играчки скоро не сме купували, нямам идея какви. Криси не си играе почти с нищо от огромния кош у дома. както сами казвате, шкафовете, на мама и татко джаджите, тенджери и т.н. а ми се иска нещо занимателно за тази възраст. споделете с какво играят децата ви? какви играчки ще взимате за Коледа?
Джам, благодаря. Аз случката с дрехите я разказах, за да ви развеселя. Въобще не я спирам, когато си играе с нещо безопасно. Да си вади дрехи, колкото иска, тя обича да си ги подрежда на пода и да си ги гледа :D. Просто досега тя не ровеше и аз до голяма степен нищо не съм обезопасявала освен контактите, та сега изведнъж се чудя кое по-напред да опазя. Едната вечер отворила двата кухненски шкафа и от единия дърпа пакета с ориз, от другия бутилката с олио, та се чудех кое да спася. Но с тези шкафове е лесно, те си имат дръжки и ще се обезопасят без проблем, за другия не можех да намеря нищо и затова питах. Сега съм в голяма чуденка и къде да сложа елхата. Миналата година беше вдигната на една колона, но сега вече достига дотам и не знам.
По въпроса с играчките, и Мия с нищо не си играе и на мен много ми се иска нещо занимателно да й купя, ама като не проявява интерес към играчки.
<br />[link=http:
Джази, от тук ли е купуван и колко струва този термометър?

Моят е от Англия, може да се купи от e-bay. Излиза около 30 лв.
Джази, след 2 седмици сме в Англия, така че ще потърся. Мерси за инфото.
*
Манчо, ми тя и Деси сам не си играе, ама като се заиграваме с нея й стават интересни :wink:
още си реди дървените пъзели, играе си с кухнята (дървена-детска)-готви "кусни супи", играят "баскет гол" с татко си на коша, имаме легло за кукли-приспива ги, люлее ги,храни ги, наскоро й купихме комплект инструменти - чук, отверка, ключ, стяга, болтчета, гайки, дрелка и сега умре да ремонтира. това е в следствие на 30-40 мин. ремонт на един счупен твърд диск, който баща й даде и тя ремонтира с истинска отверка и чукче, но е малко опасно, та сега работи с пласмосви :lol: много обища да разглежда и да й четем книги. аз направих голям удар с мои детски книжки сред които имаше 4 тома на барбароните, нямате си на идея колко много ги харесва, всяка вечер заспиваме след като сме прочели една книжка за барбарончетата :D
Играят на компютъра с татко си една игра - с една гъба се търка картинката и отдолу се показват различни животни. За рождения ден получи и една музикална китара, доста време се забавлява и с нея, но й видя сметката вече :?
Иначе за коледа сме решили да й купим детско пиано, което е със столче, тя много обича да пее и в клубчето на Цвети се заигра с едно много готино, а за Дядо коледа в детската може да й купя ютия или пералня, че ми казаха да играчка от една част :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
мешко, разгледай тук за идеи за играчки, подходящи за възрастта:

http://parentcenter.babycenter.com/0_toys-for-children-30-to-36-months-old_5692.pc?scid=pcbulletin_20081202:2&pe=2Uak6Ve

действително, играчките са интересни в два случая - ако някой друг играе с тях (друго дете или мама и татко) или ако са съвсем нови и непознати (в клубчето).

Мартин си е поръчал от дядо Коледа "пумампа" (пералня). понеже знае, че само добрите деца получават подаръци от дядо Коледа, когато направи беля или се държи лошо, започва уплашено да вика - "Има пумампа, има!"  :lol:

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
ох, а ние нали сме си лакоми та си поръчахме "бинанчета и бобони" (малките шоколадчета на милка) :lol:
в детската градина са учили песничката за Дядо Мраз - дзън-дзън... и сега сме на дядо Мраз, а не дядо коледа, та на него поръчваме и той пази и играчките на елхата, да не ги вземе някой. ох, пее и джънгъл белс, ама във вариант "джънгъ бемс" :lol:
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 13:51:17 pm от StefiZ »
Тая година съм забранила да се купуват камиони, акумулаторни джипове и от рода изгъзици, да прощавате за израза. Трябва гараж да строим само за тия неща. Вкъщи що е кукла, всичко е без крака и чисто голи. Затова сега по-скромно - една светеща и свиреща ютия, пък за детската - някакъв конструктор или каквото поръчат оттам. :wink:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Дядо Мраз - дзън-дзън... и сега сме на дядо Мраз, а не дядо коледа,

ми дядо Мраз я, кой е дядо Коледа и отде се взе този вариант? дядо си е Мразко. на енгилизки е Санта Клаус, та не е и копирано. аз си искам дядо Мраз, пък. :D
*
ми и аз така си му викам още :D
ама знаеш ли че децата на Коледа чакали дядо Коледа да им донесе подарък, а на НГ дядо Мраз, тарикати от малки ей :lol:

някой да е виждал нещо подобно из нашенските магазини, че много ми хареса
http://www.hasbro.com/playskool/clipo/default.cfm?page=Products/Detail&product_id=21314
*
Стефи, може в Джъмбо да го има. Там продават играчки на Плейскул. Александра от там има уокър на Плейскул. Ето този http://www.hasbro.com/playskool/default.cfm?page=browse&product_id=8689
*
сиа, а цените им имат ли нещо общо с тези на сайта, че една друга играчка дето харесах беше 19$, а в един он-лайн нашенски я видях за 87 лв. :x
*
Мииииииииии не отговарят много много. Уокърът е 20 долара, а там го взехме за 60 лв., ама пак е по-добре от 87 лв.
Мда, и моите сега си умират да готвят с пластмасовите ми купи и лъжиците за салата. Вчера Дани беше направил "мнооого вкусна супа", в която имало любимите му моркови и "биокраставици" :wink: Иначе настоящият хит е "къща", която им измислих, докато бяха болни и кисели - сложих стола за хранене на най-високата позиция, метнах одеало от трите страни, постлах едни плоски възглавници и те ти къща - сега Дани си чете там за костенурчето Франклин и се канят с Диманка на чай в чашите от термосите.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07

Онзи ден я оставих да си играе в нейната стая и след това заварих следната картинка: отворила си 2 шкафа и си наизвадила дрехи, чаршафи и т.н., взела си от банята коша с мръсните дрехи и те пръснати в коридора, беше помъкнила и нашия голям кош, но стигнала само до вратата на банята  :D. Дайте ми идея как да заключа шкаф, който няма дръжки на вратичките? В него има чаши, които са й голям мерак, а са кристални и не ми се ще да рискувам да ги счупи.
Каси, дано се оправите бързо.

Мешко, късметлия си ти :D. Моето торнадо ги прави нон стоп тези номера, от около 6 месеца насам. :D :D. Те са дребната работа при нас.
По-страшното е, като я намеря кацнала на масата, крещяща от кефили избутала нощното шкафче в другия край на жилището.

Да не говорим как я хванах в петък да ближе АЧЕто, от шишето за пръскане. Подкосиха ми се краката, не я заведох на лекар, но явно ни се е разминало този път.

Поздрави и бързо оздравяване на всички

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Получих на мейл от Редутците това http://mail63.abv.bg/app/j/openmessage.jsp?fid=10&mid=3190571130&pid=1&view=&st=0&rr=0&tid=60. Доколкото разбрах е покана , иска ли някой да му я препратя, щото доколкото разбрах мога да поканя и приятел.
*
По повод на подаръците, виждали ли сте по магазините хубави шейнички, имам предвид пласмасови, с ремъци да може да вържеш детето, да не го загубиш по пътя  :wink:
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
аз лично не съм. нашата е дървена с метална облегалка и от страни има парапетчета (ама как го обясних). Деси беше на 1г. и 1м. като я купихме, ходехме на Витоша и Боровец да я парзаляме, не сме я загубили :lol: :wink:
на 1г. не са толкова малки, пък се и държат вече.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Roby, прочетох във форума на бг-мамма за разкошна шейна в Sport Depot - точно каквато искаш, за 34 лв. майката я беше купила и беше много доволна. потърси с Гугъл, имат сайт и шейната е показана.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!