0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
да похваля тук немския сайт www.mytoys.de
направих две поръчки миналата седмица и двете са големи, вече са обработени и пратени, сега само чакам
ако сте решили да поръчвате- спрете се на него сайт, и цените са хубави и организацията е супер
плюс това стоката ти се носи до вратата с куриер /Интерлогистика/ и не ти се налага да ходиш по митници, пощи и т.н
обикновенно срока за изпълнение на поръчките е около седмица до 10 дни
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 18:29:33 pm от mini »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
mini, доставката с куриер за цялата страна ли се отнася? каква е цената за доставка до Бг, припомни ми, моля те?

Delica, на такава възраст е изключено да се мисли за алергия към друго, освен храна. а и алергията тип сенна хрема има напълно различни прояви :) попитай педиатъра, нека погледне. на Мартин понякога се получават сенки под очите, леко синкави, не бих ги нарекла лилави. обясни ми педиатъра, че това са кръвоносни съдове, които дават тоя оттенък, защото кожата е много нежна и много бяла. не знам какъв е вашият случай, нека погледне педиатърът.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Момичета, а кои термометър са по-добри тези за чело или за ухо.
*

jam

• *
  • 14924
за ухо са по-точни, за чело са по-удобни (нямам предвид онова термометърче за 60 стотинки, което цитира gery_k, което се лепи на самото чело, а и е супер неточно.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
да похваля тук немския сайт www.mytoys.de
направих две поръчки миналата седмица и двете са големи, вече са обработени и пратени, сега само чакам
ако сте решили да поръчвате- спрете се на него сайт, и цените са хубави и организацията е супер
плюс това стоката ти се носи до вратата с куриер /Интерлогистика/ и не ти се налага да ходиш по митници, пощи и т.н
обикновенно срока за изпълнение на поръчките е около седмица до 10 дни

Мини как се оправи с тоя сайт бре - за мен всичко е доста объркано. В Ларедут-а некак си по-подредено. Знаеш ли немски или джалаш с преводач-а?
Иначе сайта ми харесва и на мен. Обаче чета из вестниците, че имало некви вируси, които щели да зачестят по Коледа заради нет пазаруването , та малко ме е шубе.

Редактирам си поста, щото ся разгледах сайта по добре.
Ей това нещо може да се купи  в момента в Софийския премама за същата цена приблизително:

Направи ми впечатление, че продуктите на Нуби са по-скъпи - имаме гъсеницата, броеницата и ключовете. Купувала съм ги под обявената в сайта цена, а пък като сложим и доставката си отиде дявол на магаре ...Тоест според мен сайта си заслужава за по-големи неща .

за ухо са по-точни, за чело са по-удобни (нямам предвид онова термометърче за 60 стотинки, което цитира gery_k, което се лепи на самото чело, а и е супер неточно.

Джам, за дигиталния за ухо на Оморон ли говориш? Щото мойто педи ми даде такъв /рекламен/ за да го пробвам и със сменени батерии даде два градуса разлика, съпоставим с обикновен живачен ... та още се двоумя за тази придобивка. Пък е и 70 лева да му се незнае...
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 20:13:31 pm от lady_11 »
*

jam

• *
  • 14924
Джам, за дигиталния за ухо на Оморон ли говориш? Щото мойто педи ми даде такъв /рекламен/ за да го пробвам и със сменени батерии даде два градуса разлика, съпоставим с обикновен живачен ... та още се двоумя за тази придобивка. Пък е и 70 лева да му се незнае...

не за Омрон, аз съм написала по-горе - Braun. точен е. при меренето в ухо има няколко пиниза. първо, трябва да се нацели правилно ушния канал. в книжката пише, че трябва леко да се дръпне ушето нагоре и нака се изправял канала. второ, забелязала съм, че първото измерване винаги е малко по-ниско. затова меря по 2-3 пъти. сравнявала съм го с живачен термометър, не дава съществени разлики (повече от 0,2 градуса)

Благодаря на всички за инфото, много е хубаво да има кого да попиташ, да знаете! Ще потърся добър ушен значи, пък дано не се ползва...
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Стефи, мерси много за инфото на лични!

Термометърът на Браун за ушетоси го има в БГ отдавна. Около 100тина лв е обаче, или поне беше ние като купувахме, когато Мона се роди. Удобен е много. Джам, аз винаги меря поне два последователни пъти - то май и в инструкцията така препоръчват.

Ура, чакаме играчките от немския сайт!!! :D имаше наистина съществени разлики в цените - Легото на Мона, което поръчах, тук е с 17лв по-скъпо.

Каси, радвам се, че сте по-добре.
*
а може ли снимка та термометърът на Браун и от къде може да се купи?
*
а може ли снимка та термометърът на Браун и от къде може да се купи?

Мери, нямам време в момента да го потърся, но нашият е купуван от техномаркет (или технополис) - потърси на техните сайтове.
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
Mary,ето един,който става и за чело  и за ухо,от магазин на TCM.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
пфуууу, писах писах, линкове давах тука и всичко се затри
ееее, направо човек да избеснее, един път да го преместим сайта, че ми писна с тези бъгове честно
Лейди- сравни артикули на Фишър прайс в сайта и в Симонови например, зебрата на 203 лева срещу 50 евро, бънджито на 349 срещу 102 евро, музикалната въртележка, която аз сега поръчах за 28 евро срещу 119 във Симонови- на това си му викам добра разлика.
Тостер, ютия Тефал /Smoby/ в майтойс на по 8 евро, в Играчките по 25,60  8)
Бъкел немски не отбирам, ама с преводача тук там се оправям  8) а имам и помощнички тук от немско  :P
Jam, доставката е 15,95 евро, като има код, който намаля 10 евро за всеки нов акаунт, а куриерите са цяла Бг.
« Последна редакция: Декември 02, 2008, 22:23:02 pm от mini »
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!

Лейди- сравни артикули на Фишър прайс в сайта и в Симонови например, зебрата на 203 лева срещу 50 евро, бънджито на 349 срещу 102 евро, музикалната въртележка, която аз сега поръчах за 28 евро срещу 119 във Симонови- на това си му викам добра разлика.
Тостер, ютия Тефал /Smoby/ в майтойс на по 8 евро, в Играчките по 25,60  8)
Бъкел немски не отбирам, ама с преводача тук там се оправям  8) а имам и помощнички тук от немско  :P

Не споря, има и по-евтини неща, ама с тая доставка пак си излиза скъпо.
*
Касита, едва сега разбирам  :( - да се оправяте и никога повече да нямате такива приключения!!!

Аз повече купувам от ибей играчки, и то от Английския, че не ми харесва звуците да са на немски - нещо не ми е по сърце тоз език...

И ние сме болни, вече две седмици кашля, чакаме резултатите от секретите да излязят, че уж нищо ни няма пък се влачим две седмици буху-буху...
Здравейте. И аз се изгубих напоследък, но какво да се прави. Изкарах някакъв ужасен остър ларингит и 1 седмица бях без глас. и за да е още по-весело това беше седмицата, в която имахме 2 посещения от Италия и аз трябваше да превеждам нонстоп. Голямо мъчение си беше да превеждам шепнейки по цял ден, накрая и шепот нямах вече, абе видях се в приключение. Накрая ме уплашиха колеги, че това всъщност никак не е безопасно, защото при много възпален ларинкс, може да се запуши трахеята и аз отидох на лекар. Като спрях приказките и взех разни лекарства, та се оправих за 3 дни. Мия е станала мног0 пакостлива, както доскоро си беше кротко дете, така сега и за 2 минути не мога да я оставя сама. Онзи ден я оставих да си играе в нейната стая и след това заварих следната картинка: отворила си 2 шкафа и си наизвадила дрехи, чаршафи и т.н., взела си от банята коша с мръсните дрехи и те пръснати в коридора, беше помъкнила и нашия голям кош, но стигнала само до вратата на банята  :D. Дайте ми идея как да заключа шкаф, който няма дръжки на вратичките? В него има чаши, които са й голям мерак, а са кристални и не ми се ще да рискувам да ги счупи.
Каси, дано се оправите бързо.
<br />[link=http:
Мешко, остави само нечупливи неща в шкафа. Всичко друго вдигай от него. Докато изучат цялата къща, така ще е... :lol:
*

jam

• *
  • 14924
мешко, от Комо сме купували едни заключалки точно за шкафчета без дръжки. продават се в секцията за детски стоки.
но Мия вече е голяма, не знам дали има смисъл да заключваш. за нея това е било игра, забавлявала се е явно чудесно. вярно, за теб остава после работа, но...
Мартин обожава да носи мръсни дрехи от коша за пране и да ги бута в пералнята, но съм го научила да бърка само в неговото си кошче.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
мешко, и аз мисля като jam :) Детето се забавлява и разучава. Кристина обожава да рови, общо взето хвърлям по едно око какво точно вади от шкафовете, но по един час и повече си пее, вади си неща, разнася ги. Верно, че после майка й събира, ама така съм се изпедепцала, че за 10 мин. всичко е ОК. Сега даже и е кеф и сама да прибира. В момента ми е взела една кутийка с тампони ОБ., вади си ги от кутийката, прибира си ги  :lol: пее си и всичко е спокойно. А, и къса една салфетка  :lol:

Ние пък лепим дамски превръзки на куклите... 8)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
8) на мен след баня идват да ми лепят по няколко ежедневки, да не съм забравила случайно да си сложа  8)