да похваля тук немския сайт www.mytoys.de
направих две поръчки миналата седмица и двете са големи, вече са обработени и пратени, сега само чакам
ако сте решили да поръчвате- спрете се на него сайт, и цените са хубави и организацията е супер
плюс това стоката ти се носи до вратата с куриер /Интерлогистика/ и не ти се налага да ходиш по митници, пощи и т.н
обикновенно срока за изпълнение на поръчките е около седмица до 10 дни
Мини как се оправи с тоя сайт бре - за мен всичко е доста объркано. В Ларедут-а некак си по-подредено. Знаеш ли немски или джалаш с преводач-а?
Иначе сайта ми харесва и на мен. Обаче чета из вестниците, че имало некви вируси, които щели да зачестят по Коледа заради нет пазаруването , та малко ме е шубе.
Редактирам си поста, щото ся разгледах сайта по добре.
Ей това нещо може да се купи в момента в Софийския премама за същата цена приблизително:
Направи ми впечатление, че продуктите на Нуби са по-скъпи - имаме гъсеницата, броеницата и ключовете. Купувала съм ги под обявената в сайта цена, а пък като сложим и доставката си отиде дявол на магаре ...Тоест според мен сайта си заслужава за по-големи неща .
за ухо са по-точни, за чело са по-удобни (нямам предвид онова термометърче за 60 стотинки, което цитира gery_k, което се лепи на самото чело, а и е супер неточно.
Джам, за дигиталния за ухо на Оморон ли говориш? Щото мойто педи ми даде такъв /рекламен/ за да го пробвам и със сменени батерии даде два градуса разлика, съпоставим с обикновен живачен ... та още се двоумя за тази придобивка. Пък е и 70 лева да му се незнае...