0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ГРАФИКАТА МИ,МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР!
« -: Ноември 28, 2008, 17:44:34 pm »
Здавейте мили момичета!Щте се радвам на всеки коментар за графиката ми! :)Знам,че до деня на истината остава още малко,но съм много нетърпелива и се лутам непрестанно между надеждата,очакването,и разочарованието с което се сблъсквам от толкова време!Сигурна съм,че всяка от нас изпитва такива емоции преди края на цикъла,за това щте съм ви много благодарна за всяко мнение,пък дори и само на една  :)!Пожелавам на всички  здарве и успех в живота и :bfp: :goodluck:! :bighug:
*
Re: ГРАФИКАТА МИ,МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР!
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2008, 17:53:29 pm »
Здравей и добре дошла, Миме!
Графиката ти е хубава, остават още няколко дни и дано се задържи все така БТ. Стискаме ти палци! Дано ни зарадваш скоро! :D

« Отговор #2 -: Ноември 28, 2008, 18:05:52 pm »
Здавейте мили момичета!Щте се радвам на всеки коментар за графиката ми! :)Знам,че до деня на истината остава още малко,но съм много нетърпелива и се лутам непрестанно между надеждата,очакването,и разочарованието с което се сблъсквам от толкова време!Сигурна съм,че всяка от нас изпитва такива емоции преди края на цикъла,за това щте съм ви много благодарна за всяко мнение,пък дори и само на една  :)!Пожелавам на всички  здарве и успех в живота и :bfp: :goodluck:! :bighug:
Аз не сьм голям експерт по графиките,но подьржам мнението на нин4о...дано да е станало...стискам палци. :D
А по-принцип колко дьлаг ти е МЦ?
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2008, 18:10:28 pm »
Благодаря ви милички,за надеждата с която ме дарявате! :)Цикъла ми по принцип е 28 дни,но тази година имах един от 26,и един 25.
*
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2008, 22:39:40 pm »
Ако Ову е била на 16 ден от МЦ, то този цикъл би трябвало да е 30 дни. Аз разбрах, че така се изчислява - към датата на О. добавяме 14/15 дни. Така, че ако още 4/5 дни не ти дойде лелката може да направиш тестче :D.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2008, 07:42:15 am »
Подкрепям казаното от nincho   :D, точно така е: към датата на предполагаемата О. прибавяме 14 дни и тогава трябва да е следващата М /без значение колко е бил дълъг МЦ преди/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2008, 11:44:29 am »
Уви,днес БТ падна,сигурно ще ми доиде,незнам....Толкова съм тъжна...... :(Дали 36.8 е ниска БТ,ако има евентуално бременност?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2008, 11:49:48 am »
Но пък днес ти е 11 ден след О. Може този спад да се дължи на естрогените и утре Бт да се повиши. Докато не  дойде М. надежда има  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2008, 12:12:13 pm »
Благодаря ти мила Денис за подкрепата! :) :bighug: :youwoman:
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2008, 05:01:44 am »
Здравейте мили момичета!Днес БТ е по висока от вчера,но незнам дали е такава наистина,тъй-като 1ч. преди да меря станах да пишкам :oops:?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2008, 08:18:28 am »
Ако не си се движела излишно /напр. да си ходила до кухнята за вода и т.н /при ставането и ако си успяла поне да полежиш без да се въртиш много в леглото - измерената стойност е достоверна.
Добре е графиката ти  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #11 -: Ноември 30, 2008, 15:47:02 pm »
Благодаря ти мила за коментара и за това,че ми даваш кураж,но уви,доиде ми :( Явно и този път нямям късмет.... :(Сега вече как би коментирала графиката ми,кога според теб е била ОВ,и дали ми е къса ЛФ?От кой ден да почна тестовете за ОВ,след като ми свърши гадината?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #12 -: Декември 01, 2008, 07:34:28 am »
Графиката ти е добре, но малко ти е късичка ЛФ /12 дни/
О. мисля, че е била на 16 или 16/17 ден от МЦ.
За тестовете за О.- на 11-12 ден от МЦ е добре да започнеш, но за всеки случай следи и ЦС - ако е гъста, бяла, лепкава и зърниста /не се получава нишка м/у пръстите/, значи е рано за тест. Стане ли прозрачна и водниста - време е за тест.

Погледанах и др. ти графики - ЛФ ти е къса и е добре да се посъветваш с лекар.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #13 -: Декември 01, 2008, 16:59:55 pm »
Благодаря ти Денис за съветите!Бъди жива и здрава и се надявам и за напред все така да намираш време да ме наблюдаваш! :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #14 -: Декември 02, 2008, 07:04:43 am »
С удоволствие  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #15 -: Декември 17, 2008, 21:43:18 pm »
Здравейте на всички!Много се радвам,че отново сме заедно,мили момичета! :bighug:Бих искала да коментирате графиката ми.Пожелавам успех на всички! :D
*
« Отговор #16 -: Декември 19, 2008, 11:31:11 am »
Според мен графиката ти чудесна. :D Мисля, че О. е била на 17/18 ден, но нека минат още няколко дни и Т да се задържи висока, за да сме сигурни. :D

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Декември 19, 2008, 17:00:35 pm »
И аз мисля, че е била на 17/18 ден  :D
Дано да е станало

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #18 -: Декември 20, 2008, 15:28:49 pm »
Благодаря,ви милички за съпричноста и за това,че ме наблюдавате!!! :bighug:Дано,чудото да е станало,пожелавам го и на всички,които го искат!Нека тази Коледа донесе на всяка една от нас най-желания подарък!Нинче,мила дано да си ми на късмет,ти как си беше ли при доки?А на теб Денис благодаря още веднъж за компентентните съвети,винаги има нужда от тях!Целувки милички и бъдете щтасливи! :D
*
« Отговор #19 -: Декември 20, 2008, 16:52:59 pm »
Много ще се радвам, ако съм ти на късмет :D Наистина графиката ти е хубава :D и стискаме палци този път да се е получило :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Да бях на преглед, всичко е наред засега, предстои ми да се запиша на ЖК.

Още веднъж успех ти желая, ще те наблюдавам и ще ти пръскам вирусчета :lol:!