0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ГРАФИКАТА МИ,МОЛЯ ЗА КОМЕНТАР!
« Отговор #20 -: Декември 20, 2008, 19:16:09 pm »
Благодаря ти мила!Радвам се за теб,дано всичко до края бъде о,кей и дай Боже да е момиченце! :balk_103: :balk_64: stork-girl :sbabygirl: :crossfingers:
*
« Отговор #21 -: Декември 22, 2008, 15:43:45 pm »
 :balk_21:

« Отговор #22 -: Декември 23, 2008, 10:51:53 am »
Мименце.... yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :)
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #23 -: Декември 24, 2008, 17:41:35 pm »
Миме,и аз като ти видях гряфиката реших да ти пиша - супер е,само в тоя дух и скоро да се похвалиш :D mc101 tree2a mf_bounce8
 mc101
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #24 -: Януари 01, 2009, 17:13:24 pm »
 :pink_dust_1: ornaico1 tree2a xmas-smiley-027 :party: :green_dust_1: :cheerleader:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички пожелавам  много здраве,любов,щтастие,късмет и сбъдване на мечтите,а най-вече ylinfant stork-girl stork-boy yahoo_17
« Отговор #25 -: Януари 03, 2009, 22:18:38 pm »
Мименце,ти защо пиеш ленено семе?  :oops: Направи ми впечатление в графиката и ме заинтересова  :wink:

*

fibo

• 2168
« Отговор #26 -: Януари 03, 2009, 22:20:03 pm »
Мименце,ти защо пиеш ленено семе?  :oops: Направи ми впечатление в графиката и ме заинтересова  :wink:
даа,мимчо,а раздуййй тайната :D
Борко Бърборко
« Отговор #27 -: Януари 04, 2009, 12:03:48 pm »
Здрвейте милички!Пия ленено МАСЛО,а не семе,защото съдържа Омега-3 мастни киселини и една близка ме посъветва,че в комбинация с витамините дето ги пия е възможно да се насити ЖТ и да се увеличи дължината на ЛФ,която при мен е къса.Не ми е изписано от доктор,така ,че не гарантирам за ефект,ако не ми помогне поне няма да ми навреди!
*

fibo

• 2168
« Отговор #28 -: Януари 04, 2009, 12:10:39 pm »
ее,това е мн интересно,дато ти помогне, :crossfingers:
Борко Бърборко
« Отговор #29 -: Януари 04, 2009, 18:30:25 pm »
 :oops: Пак не съм дочела  :wink: Преди време бях с една приятелка на кафенце,която е лекарка, и  на нея и направи впечатление,че пия много фреш от грейпфрут, и понеже знаеше,че правим опити за бебче ме предупреди да престана с фрешовете от грейпфрут,защото съдържа хинин и никога да не ям хлебчета с ленено семе или каквото и да е ленено,защото съдържа цианит,който предизвиквал аборти. :? Може и тя нещо да се е объркала или да го е чула от някъде,но на мен това ми направи огромно впечатление.Ще хвана и аз да потърся инфо за да не те шашна сега,но просто исках да ти споделя  :bighug:

« Отговор #30 -: Януари 04, 2009, 22:58:40 pm »
Надявам се мила,след като се информираш по подробно да споделиш и с мен :oops: :)
*

fibo

• 2168
« Отговор #31 -: Януари 04, 2009, 23:36:32 pm »
супер,Миме,събрахме се на стартааа... 8) 8) 8)....ще падне веселба :lol: :lol: :lol:
Борко Бърборко
« Отговор #32 -: Януари 17, 2009, 17:49:40 pm »
Эдравейте мили момичета,щте се радвам на всеки коментар эа графиката ми!Пожелавам на всички Ви КЪСМЕТ!!! :bighug: :thankyousign:
« Отговор #33 -: Януари 17, 2009, 18:00:15 pm »
Миличка Мименце, гледай да не изостваш с БТ ;) Ако ги има всичките и на теб и на нас ще е по-лесно да гадаем  :balk_77: Ти сигурна ли си,че овулацията си я определила точно или само на база БТ.Според мен е възможно овуто да е била на 17-ия ден при последното покачване,защото от тогава не е мърдала :) Другия вариант е наистина да си я определила точно и този спад да е въпросният "предимплантационен спад" ;) Сега и на теб като всички нас ти престои едното чаканееееееее,но нали сме се разбрали да не е в стрес,а само в положителни мисли  :balk_600: Късмет! :balk_602:

« Отговор #34 -: Януари 17, 2009, 20:50:54 pm »
Благдаря ти мила эа куража!И на теб :goodluck: :crossfingers: :bfp: :bighug: от все сърце пожелавам!БТ не мерих редовно эащтото бях болна и имах висока ТТ,дори си мисля,че и тестовете эа ОВ не са актуални эаради лекарствата.Деня на ОВ според графиката ми в babyplan.ru е 17
« Отговор #35 -: Януари 26, 2009, 20:45:24 pm »
Эдравейте мили момичета!Имам нужда от вашите съвети,преэ последните дни нямах желание да меря БТ,отчаях се и эагубих надежда,но ето,че днес ми е вече 30 ден от цикъла и лелката я няма :D.Най-дългия ми цикъл е 28дни,по принцип е толкова.Много рядко се е случвало да е по къс с 1-2дни,но не по дълъг.Нямам ПМС,гърдите са ми спокойни.Все още не мога де се осмеля да направя тест,страх ме е да не се раэочаровам эа пореден път.Нямам смелост дори да си помисля,че може чудото да ми се случило!Много съм напрегната и неэнам какво да си мисля,имам нужда от подкрепата и помощта ВИ!Благодаря ВИ предварително! :bighug:
« Отговор #36 -: Януари 26, 2009, 20:56:49 pm »
Мименце,нищо не ти пречи да си направиш тестче,но според мен ти е раничко  :wink: Все пак си 11 дни след ову,но все пак може да опиташ  :D Пожелавам ти много късмет и дано това е твоя месец!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

« Отговор #37 -: Януари 26, 2009, 21:43:25 pm »
Благодаря ти мила,пожелавам и на тебе  :bfp: preggo от все сърце!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #38 -: Януари 26, 2009, 21:47:46 pm »
Успех миличка дано да е станало :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #39 -: Януари 27, 2009, 11:03:23 am »
 :thankyousign: ти мила!Искренно съжелявам эа това,което ти се е случило. :bighug:Пожелавам ти следващия път всичко да е о"кей !