0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Мнения за д-р Сигридов
« Отговор #100 -: Май 02, 2011, 14:07:22 pm »
Джам, не предполагаме - тя каза, че не са й съобщили, и че лекаря не е видял маркери, ами направо са й го казали като са се родили децата. Т.е. тя не е информирана какво е видял или не е видял лекаря на феталната.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #101 -: Май 02, 2011, 16:24:59 pm »
ооооо, джам, аз не казвам че лъже за детето с даун. ако и за това лъжеше щеше да е много болно. казвам, че лъже:
1. за това - "никога не е имало ин витро с Даун" - това не може да го каже нито един лекар (особено сигридов), най-малкото защото не е вярно. дори аз го знам, пък какво остава за лекар.
2. за това - "изтеглила съм късата клечка" - ама моля ти се. кой лекар ще си помисли дори подобна простотия, пък да не говорим да я изтресе на пациентката си, която преди малко е родила бебе с даун щото тя има нужда точно това да чуе. залагам каквото кажеш, че никой лекар в ц-р надежда не би.
3. по въпроса за амниоцентезата нямам представа какво точно се е случило, но е абсолютно изключено да е направила амнио, да се е разбрало че има бебе с даун и сигридов да не й е казал. и на това залагам каквото кажеш. та явно и за това лъже - или е знаела, или е решила да не прави амнио, което няма как да не й е препоръчано след като и михова е казала че има маркери. в такъв случай не виждам защо трябва да е "слабо казано огорчена" от д-ра.

та в този ред на мисли когато някой така категорично лъже без причина по отношение на някой друг аз викам, че го оплюва. ама щом казваш че имам нужда от корекция на понятията - моля коригирай ме - интересно ми е как би го нарекла ти.

От време на време влизам да прочета някой и друг пост в този форум , но понякога от постовете направо ме побиват тръпки. Не те разбирам Лили, това че жената е споделила какво и е казал доктора защо веднага започваш да нареждаш че лъже. Защо никога ние българиите като пречетем нещо което не е във възхвала на някой започваме да приказваме, че този човек или лъже или плюе и да изсипваме жлъчта си върху него.Никога перди да напишем нещо или кажем нещо не се поставяме на мястото на събеседника си (пък бил той и виртуаллно в сайт),а започваме с обидите.Ако някой беше на мястото на тази жена нямаше ли да бъде както вие се изразявате огорчен от ситуацията? Съмнявам се. Аз също съм пациентка на тази клиника и то защото наистина за мен те са най-добрите и не бих я сменила, независимо че и аз зад гърба си имам 4 опита инвитро до момента, три инсеминации и един аборт. Когато забременея (а вярвам че ще стане точно при тези лекари,затова казвам като забременея а не ако забременея)ще се следя при д-р Сигридов.И още нещо познавам двете прекрасни деца и майка им и мога да се закълна в себи си че не лъже мила Лили. И е по-добре да те помоля да се засрамиш от отношението ти към нея . И пак съм достатъчно мека в изказването си.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #102 -: Май 03, 2011, 11:44:54 am »
за бхс-то си признавам, че не знаех че не се прави на близнаци.
амниоцентеза обаче със сигурност се прави. лично познавам жена, която беше бременна с близнаци и прави амниоцентеза. точно сигридов я направи, така че ако ми66 отново каже, че сигридов й е казал че не се прави амнио на близнаци, аз отново ще твърдя че лъже. а колкото до риска - за лекар който знае какво прави е точно толкова рисково колкото и при едно бебе. за справка какво точно мисли сигридов за амниото вижте личното му мнение в същата тема на 3-та страница.
което отново ни връща в предложена ли е амнио в конкретния случай и ако да защо не е направена.
sistur, твърдя че лъже и ще продължавам да го твърдя защото достатъчно добре познавам сигридов за да съм убедена, че никога не би си помислил и съответно казал лъжите, които твоята позната пише, че е казал - точно тези за които си ме цитирала. така че както виждаш няма какво да ми се чудиш - сметката е много проста - дали да вярвам на човек, който познавам и обичам безкрайно или на жена която не познавам. а сега искрения ми и особено добронамерен съвет към теб - ако ти наистина вярваш на познатата си, че сигридов наистина й е наприказвал тези простотии, че е заподозрял бебе с даун и не й е предложил амнио, или пък е знаел че има такова и нарочно не я е уведомил...ми най-добре се ослушай за друг лекар който да следи бременността ти когато забременееш. посещенията ти при сигридов биха били чиста загуба на време и за двама ви, като неговото е по-скъпо за останалите му пациенти - без да се обиждаш.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #103 -: Май 03, 2011, 12:10:19 pm »
прекалено си категорична - както в мнението си, така и в изразите. за изразите изрично помолих.

дай си поне 1% шанс да грешиш ти.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #104 -: Май 17, 2011, 19:55:13 pm »
Zdraveite, ima li jeni, koito sa bili pri Doktor Sigridov s mnogo kasi shiiki (az sam sled konizacia, i vsichki mi kazvat che pri bremennost niama da mogat da mi napraviat serklaj) na koito e pomognal da iznosiat bremennostta si i chuvali li ste dali pravi abduminalen serklaj??? mnogo shte sam blagodarna, ako niakoi spodeli.
« Отговор #105 -: Май 18, 2011, 20:06:43 pm »
mi66, съжалявам за поредното изпитание, която трябва да изживееш. Но ти вече си майка и сигурна съм знаеш, че детенецето е топлина и радост, независимо от диагнозите му.
Познавам майка от бг мама, която беше в подобна ситуация,бременност след инвитро извън Бг, едното бебе беше с Даун и пак след раждането се разбра. За съжаление там финалът беше трагичен и за двете деца.
Помисли си сега дали наистина за "късата клечка".
Сигурна съм, че ще си прекрасна майка и предполагам на твоето място също аз бих се чувствала объркана и огорчена.
« Последна редакция: Май 18, 2011, 20:12:43 pm от *vera »
« Отговор #106 -: Август 07, 2012, 16:48:40 pm »
Може ли да помоля някой за телефона на др.Сигридов, на лични. Много благодаря. Нямам идея как да се свържа с него.Днес си записах час, но май ще трябва по-рано да се прегледаме.
*
« Отговор #107 -: Август 07, 2012, 19:12:10 pm »
Ще напиша само моите впечатления ,защото не съм била за дълго пациентка на доктора.
Преглежда обстойно, ражглежда предишни документи ,заболявания ,въобще обръща голямо внимание.По никакъв начин не ми е искал пари,дори напротив ,като видя че нещата са доста заплетени дори не ми даде и бележка за плащане на каса. При следващите ми посещения вече си плащах на касата .
Преглежда и други пациентки на само на клиниката.
Само трябва да си запишете час.
*
« Отговор #108 -: Декември 21, 2012, 14:12:59 pm »
Здравейте!
Може ли някой, който има имейла на д-р Сигридов, да ми го прати на лични.Спешно е, трябва да му изпратя едни изследвания.
Благодаря.
« Отговор #109 -: Декември 29, 2012, 22:52:38 pm »
Здравейте, и аз със спешна молба някой да ми пусне неговия имейл или телефон, който да не завършва на 05, че от почти десет дни му е изключен, а си обещахме да се чуем по празниците относно моите проблеми...
« Отговор #110 -: Януари 25, 2013, 16:08:47 pm »
Някоий правил ли е амиоцинтеза при д-р Сигридов изкам да попитам каква е цената.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #111 -: Януари 26, 2013, 14:07:52 pm »
Някоий правил ли е амиоцинтеза при д-р Сигридов изкам да попитам каква е цената.
Цената е около 350лв. Защо се налага амниоцентеза при теб? В Майчин дом е безплатно и там лекарите са с много богат опит.
« Последна редакция: Януари 26, 2013, 14:43:28 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #112 -: Януари 28, 2013, 13:15:09 pm »
Зашото на изследванията от Майчин дом имам завишен риск от болеста на Даун и след това и Д-Р Сигридов се усъмни нещо,затова ще го правя при него. Така съм решила и рискът ми се струва по малък.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #113 -: Февруари 01, 2013, 15:22:36 pm »

jujanka4444, имаш право да избереш къде ще направиш амниоцентеза, проучи и си реши.

... Д-Р Сигридов се усъмни нещо,затова ще го правя при него. Така съм решила и рискът ми се струва по малък.

Звучи доста неясно, да се е усъмнил " нещо ". Не ти ли каза конкретно, снимки от УЗ прегледа. Винаги можеш да направиш преглед за второ и трето мнение. За София д-р Марков е хубав избор, за Пловдив д-р Даскалов.
Принципно рискът от БХС е относителен, за това се гледат и други маркери но най-важно е лекарят, който стои зад ултразвукът.

Моят съвет е за второ мнение при друг лекар.

Пожелавам ти успех и вярвам, че бебо/а е добре.  :)
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 15:24:32 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #114 -: Февруари 07, 2013, 14:57:29 pm »
Zdraveite,kak bix mogla da se svarja s doktor Sigridov za pregled poneje sam ot provinciata.Blagodaria predvaritelno.Pishete mi i na emaila fikiaus@yahoo.com Mnogo mi e vajno.

Моля пишете на кирилица, ако нямате инсталирана има кредор - бел.мод
« Последна редакция: Февруари 07, 2013, 15:41:24 pm от magi_st »
« Отговор #115 -: Февруари 07, 2013, 15:00:36 pm »
Zdraveite doktor Sigridov.
Az sam ot provinciata kak bix mogla da doida pri vas za pregled,mnogo shte sam Vi blagodarna.
Predvaritelno Vi blagodaria.
*
« Отговор #116 -: Февруари 07, 2013, 15:46:34 pm »
Това е сйата на клиниката в която работи д-р Сигридов http://invitro-bg.com/bg/home/ .Той не пише във форума.Има телефони, обадете се и си запишете час.

Моля ви пишете на КИРИЛИЦА, или ползвайте Кредор!

« Отговор #117 -: Февруари 07, 2013, 16:04:34 pm »
Доктор Сигридов не работи ли в клиника Надежда.
*
« Отговор #118 -: Февруари 07, 2013, 16:25:13 pm »
Линка който съм пуснала е на клиника Надежда, ето го и доктор Сигридов http://invitro-bg.com/bg/nie/102/

« Отговор #119 -: Април 19, 2013, 18:44:02 pm »
Здравейте.Маже ли някой да ми помогне с информация-Къде работи сега д-р Сигридов,защото разбрах,че вече не работи  в Надежда,някакъв телефон и адрес.Благодаря ви.