Благодарение на този човек на 11.09.2014 аз станах най щастливата жена на света , благодарение само и единствено на него , аз се сдобих с най-ценното.
Няма достатъчно думи и пари на този свят който да са достатъчни , за да му се отблагодарим....за всичките тези 9 месеца в който той даде всичко от себе си , направи и невъзможното за да запазим бремеността. След 4 Спонтанни аборта последните два в 5 месец , това беше единствения доктор , който е абсолютно наясно какъв е точно проблемът ми , ( защото го пишеше и на всички предходни епикризи между другото , на никой от предишните посредствени лекари не им е направило впечатление )
След 2 Серклажа , контоктно лепило , вливане на венозни антибиотици 4 пъти през бремеността, приемане на изключително важния медикамент Индометацин , и Фибронектинен тест , за който може би повечето професори специалисти доценти....убедена съм дори и не знаят. Само и единствено Иван Сигридов направи така че да имам една спокойна бременност , която доведе докрай
Това е единственя доктор в Бг , който връща раждащо се бебе в 5 месец обратно в утробата .....няма да ми стигне времето да опиша колко изключително тежки бременостти той е спасил , просто искам солкото се може повече жени да разберат че има решение на проблем като моя , просто трябва да намерите точния доктор , а това е той. Незнам дали съществува бог , но за мен той е самото му олицетворение.