0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Бартолинова жлеза
« Отговор #20 -: Март 08, 2006, 14:44:13 pm »
Слава Богу нещата се оправиха сами, да не влизам в подробности. Сърдечно благодаря на hari  и starlet за загрижеността, съчувствието и помощтта! Честит празник момичета! Да сте винаги красиви и обичани!

Косето е на небето.
*

Anonymous

Бартолинова жлеза
« Отговор #21 -: Март 08, 2006, 17:32:43 pm »
Къде се наират тези бартолинови жлези. Има ли някой графика, за да покаже?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Бартолинова жлеза
« Отговор #22 -: Март 08, 2006, 17:44:42 pm »
Цитат на: Anonymous
Къде се наират тези бартолинови жлези. Има ли някой графика, за да покаже?

Образно казано под големите срамни устни от двете страни на влагалището. Тези жлези се грижат за овлажняването на влагалището най-вече по-време на полов акт.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Бартолинова жлеза
« Отговор #23 -: Март 08, 2006, 18:17:00 pm »
Честит празник и от мен момичета. Да сте винаги усмихнати, обичани и уважавани, здрави и щастливи. Всичко което си пожелаете да ви се сбъдне. С най искренни пожелания от мен. :balk_21:

Re: Бартолинова жлеза
« Отговор #24 -: Юни 07, 2007, 15:11:02 pm »
Старлет, наистина ли не е хич старшно да ти "цепнат" жлезата..........На мен също ми се възпали, дадоха ми антибиотик, които го пиа от 2 дни, но не помага, а пък и вече ми е много болезнено имъчително и довечера ще ходя да ми махнат гнойта..... :?Много ме е страх но щом казваш че не е чак толкова страшно ........... :(След манипулацията ще пиша пак.
*
Re: Бартолинова жлеза
« Отговор #25 -: Юни 08, 2007, 02:50:04 am »
Kalinka,преди да се подложиш на ;цепене;,защо не опиташ с физиотерапия? Аз преди 2 години имах много сериозно възпаление на едната жлеза(с голяма подутина и толкова силни болки,че едвам си сядах на д-то),получено след престой в болница и кюретаж, и също се подготвях за това,но доктора ми предложи да пробваме първо с ;по-щадящи методи;.Само след няколко прецедури всичко изчезна и оттогава(слава богу)- нямам никакви оплаквания.Ако се интересуваш,и ако си в София, мога да дам координати на отделението по физиотерапия,където ходих аз.
Успех! :)