0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графика на Sheytan
« -: Ноември 28, 2008, 09:55:02 am »
Здравейте отново!
Преди доста време правих няколко графики, но баща ми беше много болен и нямах възможност да меря като хората. После той почина и аз се обезверих. Утре стават 9 месеца. А отделно имаме проблем и със спермограмата, но това е за друга тема.
Та сега меря в 7 часа с дигитален. Преди мерих вагинално, но получих гъбична инфекция и сега ме е страх. Започвам :oops:ректално :oops:.Малко ми е неудобно, но вероятно ще свикна.
На 8-9 ден предните графики се движиха около 36.4-36.5 а сега са доста ниски. Цикъла ми се увеличи с няколко дни- от 26-28 дни на около 30. Имам и няколко доста къси. Което ме навежда на мисълта, че нещо не е наред.
Ще се радвам на коментари по графиката
Re: Графика на Sheytan
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2008, 10:27:57 am »
много си ти е добра БТ - не и се притеснявай , мери през целия месец и като придобие вид ще видим дали има двуфазност, имали О?
Само спокойно.
Успех !!! :wink:

Спрете Земята, искам за сляза
*
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2008, 10:37:34 am »
Здравей и от мен :). Защо не пробваш този месец с тестовете за овулация, така ще е по- сигурно.
Засега графиката е добре. Мери всеки ден по едно и също време.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2008, 11:18:57 am »
Добре е да свериш диг.терм-р с живачен /нов/ за да видиш дали отчита вярно. Когато се изтощят батериите -дигиталните терм-р отитат по-ниска Т от действителната.
Друга причина за по-ниските стойн-ти е, ако ти е било студено през ноща.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2008, 13:51:20 pm »
Денис термометъра вчера му смених батерията, че ме усъмни и го пробвах.Сега пак го проверих.На втора трета минута отчита вярно.Сверявах го с живачен, който съм си взимала за целта.Значи сега ми даде телесна 36.8 живачния 10 минути, а дигиталката още преди 3-та минута.Просто ме е страх от живачния- понякога заспивам с него, кръвното ми е ниско и без кафе сутрин се събуждам на обяд :D
*
« Отговор #5 -: Декември 12, 2008, 10:50:45 am »
Ето че графиката ми понапредна. Има доста пропуски понеже не се чувствах добре. Занапред мисля по-прилежно да я водя. Мисля че цикъла ми се увеличи, защото ову се е пеместила 15-16 до 17ти ден. Преди година беше около 14ти. Може ли това да е показател за някакъв проблем или е нормално. Коментирайте моля!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Декември 12, 2008, 11:59:40 am »
Може О. да е била на 14/15 ден от МЦ.
Удължаването на МЦ, когато е до 3-4 дни не е проблем. След като си има О. всеки МЦ всичко е наред.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #7 -: Декември 18, 2008, 09:22:20 am »
Благодаря за успокоителния коментар, Денис.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Декември 18, 2008, 19:03:02 pm »
:)
за нищо

Виж тук...
МЦ - Ендометриум