0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

псувни или благословии?
« -: Ноември 27, 2008, 10:51:21 am »
Предоставям ви анонс към една скандална статия:

Изразите БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език, а не груби псувни. Позовахме се и на методиката на японския учен Масуро Емото и над капки дестилирана вода започнахме да повтаряме изразите БАХТИ МАЙКАТА и БАХТИ МАЙКАТА Е. Гледани под микроскоп тези капки придобиха формите на изящни кристали, различни по вид.

Тук можете да я прочетете цялата.

Преди години бях попаднала на една теория (тогава четях Лазарев) , според която псувните са пожелание за размножение , а клетвите за гибел и в този смисъл носели позитивен заряд.
Та така де , случвало ми се е да ги използвам , понякога. :lol:
Re: псувни или благословии?
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2008, 11:28:29 am »
 :D бах мааму  :wink:

Ефирче, оправи ми настроението  :D
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2008, 12:14:24 pm »
Яснооооо, а ДГД е пожелание за вятър.....в летните дни примерно  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #3 -: Ноември 27, 2008, 12:22:57 pm »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Баф м...у! :lol:
« Отговор #4 -: Ноември 27, 2008, 12:31:58 pm »
Маааму де*а :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #5 -: Ноември 27, 2008, 12:39:57 pm »
 Айде тогава .........тиит  ...........тиит......тиит...на всички, та дано се размножим!!!  :lol: :lol: :lol:

Благословени да сте!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #6 -: Ноември 27, 2008, 13:01:45 pm »
Айде тогава .........тиит  ...........тиит......тиит...на всички, та дано се размножим!!!  :lol: :lol: :lol:

Благословени да сте!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав