Здрасти, Виленце!
Още не съм ходила на лекар, но съм си записала час за събота. Направо броя часовете
, защото нямам търпение да разбера дали всичко е наред, за да се зарадвам истински.
Добре си решила да направиш Ову тестове този цикъл, защото миналия път май се получи така, че се бяхме заблудили относно датата на О. и всъщност тогава не бяхте слагали сърчица и най-вероятно, затова не се получи. При нас проблемът беше, че все не улучвахме момента, но благодарение на Ову тестовете и меренето на БТ успях да се ориентирам. Разгледах повечето ти графики и по мои наблюдения О. е между 12-17 ден от М. Ако искаш започни тестовете от утре и доколкото знам от Денис, трябва да ги правиш от - до -. Тук тестовете за Ову са по 5 в опаковка /поне тези, които аз купувах/ и смятам, че ще ти стигнат, но ако искаш си вземи д аимаш 10 бр. за всеки случай. Като започне да се появява втората чертичка на теста, задължително слагайте сърчице. Положителен е, когато тестовата и контролната линия станат еднакво наситени. В този ден също задължително сложете сърчице
.
Ако с нещо мога да съм ти полезна, ще се радвам много
Скоро ловуването при вас ще започне
и този път стискам палци да хванете яйцето
.