0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Нина
« Отговор #20 -: Декември 03, 2008, 11:43:06 am »
Нини,дано да е станало,мила!Здраво стискам палци!С теб сьм!!!
*
« Отговор #21 -: Декември 03, 2008, 12:21:55 pm »
Нини,дано да е станало,мила!Здраво стискам палци!С теб сьм!!!
Благодаря ти, Виленце :bighug:! Сега вече и аз съм в страхотно напрежение и очакване 8O. Даже днес сутринта си помислих да си направя едно тестче :lol:, ама ме достраша и се отказах, защото е още рано, въпреки че когато забременях със сина ми теста беше положителен още преди закъснението. Ако утре ми дойде повечко смелост и Т се е задържала висока, може и да се престраша, въпреки че Денис ми каза да си стоя спокойно до 06.12. :lol:.

*
« Отговор #22 -: Декември 03, 2008, 13:54:02 pm »
 :goodluck:
Много хубава графика. Дано температурата се задържи така няколко месеца...

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Декември 03, 2008, 15:11:04 pm »
Тест за бременност /уринен/може да си правиш най-рано  12 ден след О./по принцип е редно след закъснението, но ЧХГ може да се засече и по-рано, но това е доста индивидуално/
А кръвен след 11 ден след О.
Имплантацията е 7 - 10 ден след О. преди това няма ЧХГ, той се отделя след 'вгнездяването' на оплодената яйцеклетка в маточната стена.
Ако искаш си се тествай  и всеки ден /след 12 ден след О./, но не влагай много чувства. :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #24 -: Декември 03, 2008, 17:34:43 pm »
Ей, Денис, ти да не ми се ядоса на мойто нетърпение. Аз по принцип съм си таква нетърпеливка...
Благодаря ти за обяснението, тези неща не ги знаех :D. Винаги обясняваш много хубаво и разбираемо. :D

*
« Отговор #25 -: Декември 03, 2008, 17:41:01 pm »
:goodluck:
Много хубава графика. Дано температурата се задържи така няколко месеца...
Благодаря ти, Лукреция, много си мила! :D

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #26 -: Декември 03, 2008, 18:12:10 pm »
Мила НинА стискам ти палци и от все-сърце се моля скоро да ни зарадваш с най-хубавата новина :bfp:успех и на останалите момичета
« Отговор #27 -: Декември 03, 2008, 18:26:59 pm »
Nincho мила ще стискам палци за теб.Искрено се надявам да направиш малкия си син батко. Много ти е хубава графиката. Ще чакам с нетърпение резултата от теста ти (когато и да решиша го направиш)

*
« Отговор #28 -: Декември 03, 2008, 20:42:12 pm »
Момичета, толкова сте мили, че сега като чета и ми става едно хубаво...
Благодаря ви и искрено се надявам щастието да споходи всички ни и заедно да се прехвърлиме в другата темичка на preggo  :D
Прегръщам ви всички и ви благодаря за подкрепата :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Декември 04, 2008, 08:14:45 am »
Ей, Денис, ти да не ми се ядоса на мойто нетърпение. Аз по принцип съм си таква нетърпеливка...
Благодаря ти за обяснението, тези неща не ги знаех :D. Винаги обясняваш много хубаво и разбираемо. :D
Спокойно, аз никога не се сърдя  :D 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #30 -: Декември 04, 2008, 10:29:24 am »
Нини,Т ти е страxотна!!!Пу-пу-пу да е станало! yahoo_17 :crossfingers: :D
*
« Отговор #31 -: Декември 04, 2008, 11:00:18 am »
Нини,Т ти е страxотна!!!Пу-пу-пу да е станало! yahoo_17 :crossfingers: :D
Верси много, Виленце! Снощи така се разочаровах, защото забелязах едно леко ръждиво течение и реших, че лелката е дошла :(. Сутринта отново имах нещо розавникаво, а сега в момента ЦС е прозрачна 8O. Ако е лелката, то много време се мъчи да пробие :?. Надявам се да не е тя, хич не я ща.
Реших утре да направя тест, че да видя какво ще е положението.

« Отговор #32 -: Декември 04, 2008, 11:41:01 am »

не искам да те подвеждам,защото по-принцип при всяка една жена може да е различно,но при моята пьрва бременност точно на датата за М имаx розово течение 4-5 капки :D,но и тогава бяx сьвсeм без опит(17год.,то не,че сега имам,де...мерене на БТ сьщо е ново за мен)и не знаеx,че всьщност е признак на ранна бременност.А тогава все още нямаше такива тестове,който сега ги има-да отчитат чхг още през пьрвите дни на закьснението,та изчакаx една седмица и отидоx на еxограф и разбира се резултата е синьт ми :D  :lol: :D,та доктора ми каза,че розовото течение е един от ранните признаци за бременност....дано и при теб е така...ако си решила утре да правиш тест...с теб сьм да знаеш...стискам здраво палци за  :bfp:!!!
« Последна редакция: Декември 04, 2008, 11:43:12 am от violeta1974 »
*
« Отговор #33 -: Декември 04, 2008, 12:17:56 pm »
Много ти благодаря, че така ме успокояваш :D. Дано наистина чудото е станало! Вече чакаме няколко години. На мен това ми е втори брак, а синът ми е от първия. Съпругът ми е изключителен човек и наистина заслужава да му се случат най-хубавите неща на света. И двамата много искаме да си имаме още едно детенце и съм сигурна, че той ще се разтопи от удоволствие, ако разбере, че нещата са се получили :D. Естествено и аз ще съм на седмото небе, това е ясно.
Утре сутрин може би ще стане ясно, освен ако не надвие страха :lol:, че уж съм много смела, ама в такива моменти, май смелостта ми се изпарява ...:lol:
Вили, отново ти благодаря, че си до мен, макар и на голямо разстояние. Усещам подкрепата ти и това определено ми помага. :D

« Отговор #34 -: Декември 04, 2008, 15:54:32 pm »
Нинчоооо,пу пу.... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:много е високо БТ...ох дано миличка,с теб съм!!!!
*
« Отговор #35 -: Декември 04, 2008, 21:03:41 pm »
Нинчоооо,пу пу.... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:много е високо БТ...ох дано миличка,с теб съм!!!!
Благодаря ти, мила! :bighug:
На теб успех в ловуването :balk_175:

« Отговор #36 -: Декември 05, 2008, 10:33:33 am »
Нини,какво става с теб?Направи ли тест?Видяx,че днес не си попьлвала данни в ОВУ-календара...стискам палци всичко да е наред :)
*
« Отговор #37 -: Декември 05, 2008, 11:51:19 am »
Тук съм вече, нямах интернет, заради тези ветрове :lol:.
Ще се побъркам от вълнение. От 4:00 ч. сутринта съм будна 8O.

« Отговор #38 -: Декември 05, 2008, 12:32:59 pm »
Нинчо това е  :bfp: супер :D, аз още не смея да направя тестчето.
« Последна редакция: Декември 05, 2008, 12:39:23 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #39 -: Декември 05, 2008, 12:39:04 pm »
И аз така се страхувах, ама снощи си реших, че тая сутрин ще го направя, та в 5:00 ч. :lol: