0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графиката на Нина
« -: Ноември 26, 2008, 12:54:44 pm »
Здравейте! :D
Реших се и аз да си пусна темичка :D.
Приятно ми е аз съм Нина, имам син на 4 г. и от доста време правим опити за второ детенце.
Пожелавам на всички чакащи и ловуващи късмет!
Ще се радвам, ако хвърляте по един поглед на графиката ми, тъй като за първи път меря БТ. Ще се радвам на вашите коментари :D.

Re: Графиката на Нина
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2008, 14:27:57 pm »
Здравейте! :D
Реших се и аз да си пусна темичка :D.
Приятно ми е аз съм Нина, имам син на 4 г. и от доста време правим опити за второ детенце.
Пожелавам на всички чакащи и ловуващи късмет!
Ще се радвам, ако хвърляте по един поглед на графиката ми, тъй като за първи път меря БТ. Ще се радвам на вашите коментари :D.
Ex,oтвори си най-сетне твоя темичка... :D,да ти е честита!!!Но нали ще xвьрляш и по едно око на моята :wink:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2008, 14:29:49 pm »
И на теб успех мила Бт е добре дано така да си остане.

*
« Отговор #3 -: Ноември 26, 2008, 14:36:14 pm »
Ex,oтвори си най-сетне твоя темичка... :D,да ти е честита!!!Но нали ще xвьрляш и по едно око на моята :wink:
Мерси, Вивиан! Да най-после я пуснах :lol:.
Разбира се, нали сме се разбрали да се наблюдаваме взаимно :lol: :lol: :lol:.

*
« Отговор #4 -: Ноември 26, 2008, 14:37:33 pm »
И на теб успех мила Бт е добре дано така да си остане.
Благодаря ти, Вени! Дано наистина не падне БТ, че то време има доста...

« Отговор #5 -: Ноември 28, 2008, 10:58:22 am »
Гледам графиката ти вьрви добре...не ти остава вече много чакане...дано да е станало :D...стискам палци
*
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2008, 11:48:38 am »
Уф, сега ми предстои великото чакане и нетърпение. Дано само да не завърши с разочарование, че трудно ги понасям тия моменти :(. Добре, че сте вие! Поне подкрепа имам! :D

« Отговор #7 -: Ноември 28, 2008, 18:19:52 pm »
Nincho развесели ме с репликата "великото чакане". То си е точно такова де :balk_48:. Всички сме така в този период. но важното е че се подкрепяме както си казала. Графиката ти е много хубава. Стискам палци да завърши с много приятна изненада  :bfp1:. И аз ти стискам палци, както и  на Violetka - вие двете почти заедно вървите като гледам , а дано след няколко дни щастието да е двойно.

*
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2008, 19:45:01 pm »
НИНА  графиката ти върви супер
дано да се задържи темп. така още няколко дни и да се похвалиш
чакането наистина е убийствено ,но търпение миличка :balk_5:
*
« Отговор #9 -: Ноември 28, 2008, 22:12:44 pm »
Ех, момичета страшно сте мили, много ви благодаря! Наистина е чудесно, че сме заедно! Човек е по-силен да се справи, когато знае, че има до себе си хора, които го подкрепят.
Възхищавам се на всички ви, затова че сте сплотени и единни :D.
Дано всичко това бъде възнаградено с това, за което мечтаем!
Прегръщам ви! :bighug:

« Отговор #10 -: Ноември 29, 2008, 14:29:24 pm »
И на теб не ти остава много чакане вече.... :D,а и графиката ти е чудесна...късмет!!!
*
« Отговор #11 -: Ноември 29, 2008, 15:25:34 pm »
Мерси, Виленце :D! Леле ще лудна вече от нетърпение  8O, а представям си на тебе какво ти е :?. И сънят ми вече става малко неспокоен, а и нещо малко странно ми прави впечатление - по принцип винаги преди очаквана М имам огромен апетит и чак, когато ми дойде всичко се нормализира. Обаче, вече от два дни хич не ми се яде. Отдавам го на напрежението, което ме е обхванало. :?
Айде да идва вече 4/5.12., че ...

« Отговор #12 -: Ноември 30, 2008, 15:52:23 pm »
Стискам ти Палци мила и ти пожелавам от все сърце чудото да е станало и  да ни зарадваш! :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #13 -: Ноември 30, 2008, 17:02:19 pm »
Мерси, Миме, дано! :D Гледам и на теб остават само 2,3 дни и се надявам и ти да видиш  :bfp:, за които всички така мечтаем :D. :crossfingers:
 :bighug:

« Отговор #14 -: Ноември 30, 2008, 17:52:39 pm »
Нинче,мила...днес цял ден ми е толкова загубено,че за момент забравиx,че си "дадоxме" дума да си наблюдваме графиките взаимно :)...ако не стане при мен,дано при теб да се получи...графиката ти вьрви страxотно...дано и продьлжи така... :D...стискам палци.
*
« Отговор #15 -: Ноември 30, 2008, 20:24:01 pm »
Виле, хич не се притеснявай, в момента си имаш достатъчно напрежение. Благодаря ти за вниманието! Аз се надявам и двете да сме щастливки и да се поздравяваме една друга :D :D.
Гледай да се занимаваш с нещо, за да не мислиш и да не се притесняваш. Направи нещо за себе си, за да си вдъхнеш увереност и да се отървеш от негативни мисли и напрежение :wink::bighug:

*
« Отговор #16 -: Декември 02, 2008, 15:06:32 pm »
Денис, мила, имам един въпрос: днес сутринта вкъщи, забелязах нещо като ЦС с много, ама много лек нюанс на розово, почти въображаем. Помислих си, че лелката е решила по-раничко да ме навести и даже много се разочаровах. После обаче, като отидох в работата, забелязах нещо, което беше жълтеникаво и гъсто, но беше малко. Явно не е била лелката, а и се учудих 8O, защото БТ още не е паднала. Имаш ли някаква идея за какво става въпрос?

*
« Отговор #17 -: Декември 02, 2008, 15:11:38 pm »
Денис, мила, имам един въпрос: днес сутринта вкъщи, забелязах нещо като ЦС с много, ама много лек нюанс на розово, почти въображаем. Помислих си, че лелката е решила по-раничко да ме навести и даже много се разочаровах. После обаче, като отидох в работата, забелязах нещо, което беше жълтеникаво и гъсто, но беше малко. Явно не е била лелката, а и се учудих 8O, защото БТ още не е паднала. Имаш ли някаква идея за какво става въпрос?

П.П. Само да поясня, че такова нещо никога не ми се е случвало преди.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #18 -: Декември 03, 2008, 08:23:31 am »
До 06.12. си чакаш спокойно и ако е станало - станало, до тогава не търси признаци на бременност и не се заблуждавай във всеки един симптом, който си откриеш. Няма начин да разбереш дали има бременност, ако не са минали 15-16 дни след О. и БТ се е задържала висока/но и тогава само се преполага, че може да има бременност/ С  по-голяма сигурност може да се твърди, когато тези дни станат 20.
Друг начин /дори по-сигурен/ е когато си пуснеш кръвен тест.
Зацапването може да е признак на бременност /имплантация/, но може да е признак и на предстояща М.
Пожелавам ти да е станало  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #19 -: Декември 03, 2008, 09:21:24 am »
Денис, благодаря ти за отговора! :D Остава да се надявам тогава, че на 06.12. може да получа най-хубавия подарък за именния ми ден :D.