0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Графиката на Нина
« Отговор #60 -: Декември 07, 2008, 14:24:39 pm »
Малко закъснях но все пак честит имен ден на патерици мила и лека бременност, направи си прекрасен подарък този път а?

*
« Отговор #61 -: Декември 07, 2008, 15:19:09 pm »
Благодяра ти, Вени! То и на мен именния ден ми мина ей така...неусетно някак на фона на другото :lol: Когато забременях със сина ми, разбрах малко след рождения си ден :D , та пак нещо такова се получи :D
На тебе гледам съвсем малко ти остава. Стискам ти палци всичко да мине много леко :D.

« Отговор #62 -: Декември 10, 2008, 09:30:46 am »
Здравей,Нинче!Как си? не пишеш из форума...xоди ли на преглед при док или още е рано?Искам да те попитам за ОВУ тестовете,не съм правила досега,а искам да ги пробвам този месец...как да определя от кой ден да ги започна? :)
*
« Отговор #63 -: Декември 10, 2008, 13:11:05 pm »
Здрасти, Виленце! :D
Още не съм ходила на лекар, но съм си записала час за събота. Направо броя часовете :lol:, защото нямам търпение да разбера дали всичко е наред, за да се зарадвам истински.
Добре си решила да направиш Ову тестове този цикъл, защото миналия път май се получи така, че се бяхме заблудили относно датата на О. и всъщност тогава не бяхте слагали сърчица и най-вероятно, затова не се получи. При нас проблемът беше, че все не улучвахме момента, но благодарение на Ову тестовете и меренето на БТ успях да се ориентирам. Разгледах повечето ти графики и по мои наблюдения О. е между 12-17 ден от М. Ако искаш започни тестовете от утре и доколкото знам от Денис, трябва да ги правиш от - до -. Тук тестовете за Ову са по 5 в опаковка /поне тези, които аз купувах/ и смятам, че ще ти стигнат, но ако искаш си вземи д аимаш 10 бр. за всеки случай. Като започне да се появява втората чертичка на теста, задължително слагайте сърчице. Положителен е, когато тестовата и контролната линия станат еднакво наситени. В този ден също задължително сложете сърчице :D.
Ако с нещо мога да съм ти полезна, ще се радвам много :D
Скоро ловуването при вас ще започне :D и този път стискам палци да хванете яйцето :D.
« Последна редакция: Декември 10, 2008, 13:16:07 pm от nincho »

« Отговор #64 -: Декември 10, 2008, 16:30:54 pm »
Здрасти, Виленце! :D
Още не съм ходила на лекар, но съм си записала час за събота. Направо броя часовете :lol:, защото нямам търпение да разбера дали всичко е наред, за да се зарадвам истински.
Добре си решила да направиш Ову тестове този цикъл, защото миналия път май се получи така, че се бяхме заблудили относно датата на О. и всъщност тогава не бяхте слагали сърчица и най-вероятно, затова не се получи. При нас проблемът беше, че все не улучвахме момента, но благодарение на Ову тестовете и меренето на БТ успях да се ориентирам. Разгледах повечето ти графики и по мои наблюдения О. е между 12-17 ден от М. Ако искаш започни тестовете от утре и доколкото знам от Денис, трябва да ги правиш от - до -. Тук тестовете за Ову са по 5 в опаковка /поне тези, които аз купувах/ и смятам, че ще ти стигнат, но ако искаш си вземи д аимаш 10 бр. за всеки случай. Като започне да се появява втората чертичка на теста, задължително слагайте сърчице. Положителен е, когато тестовата и контролната линия станат еднакво наситени. В този ден също задължително сложете сърчице :D.
Ако с нещо мога да съм ти полезна, ще се радвам много :D
Скоро ловуването при вас ще започне :D и този път стискам палци да хванете яйцето :D.
Благодаря,мила Нинче!Купиx си тестове,засега 5 пък да видим какво ще стане...досега никога не съм правила ОВУ тест,все си мислиx,че с мерене на БТ е достатъчно да се ориентирам донякъде...ама от последния път толкова гадно ми стана,че се решиx да направя още една стъпка напред...благодаря още веднъж,че си до мен и за пожеланията :)...след прегледа при док ще чакам новини... :D
« Последна редакция: Декември 10, 2008, 16:33:31 pm от violeta1974 »
*
« Отговор #65 -: Декември 10, 2008, 16:43:02 pm »
Виленце, то май на тестовете пише, но да знаеш, че те не се правят с първа сутрешна урина като тези за бременност, защото тогава може да ти даде грешен положителен резултат. Прави ги по едно и също време на деня, на мене лично, понеже ходя на работа, вечер ми беше по-удобно. И мисля, че час преди това не трябва да пиеш течности. Ако греша нека някой ме поправи, но аз така ги правих. Ако има нещо питай. :D

П.П. Обезателно след прегледа ще пиша :D.

« Отговор #66 -: Декември 11, 2008, 11:57:10 am »
Виленце, то май на тестовете пише, но да знаеш, че те не се правят с първа сутрешна урина като тези за бременност, защото тогава може да ти даде грешен положителен резултат. Прави ги по едно и също време на деня, на мене лично, понеже ходя на работа, вечер ми беше по-удобно. И мисля, че час преди това не трябва да пиеш течности. Ако греша нека някой ме поправи, но аз така ги правих. Ако има нещо питай. :D

П.П. Обезателно след прегледа ще пиша :D.
мерси,Нини!Май трябва от днес да ги почна тестовете,пак дано така улучим деня... :D
*
« Отговор #67 -: Декември 12, 2008, 13:14:47 pm »
Денис, имам едно въпросче /може би не е за тука, ама не знам къде другаде да те питам/: Нещо графиката ми от 6,7 дни е малко непостоянна, поне на мене така ми се струва. Ти как мислиш? Може би си въобразявам :? и дано е така, че и аз съм една паника... И затова мисля, че ще се чувсвам по-спокойна, ако те попитам :D и ми кажеш мнението си. Напоследък сутрин не се наспивам, защото се будя в 6.00 ч. и не мога да спя повече :(, но все пак я меря горе долу по едно и също време.
Предварително благодаря! :D
Целувки
Нина

« Отговор #68 -: Декември 17, 2008, 18:52:03 pm »
Здравей,Нинче!Вече мога официално да те поздравя.....честито!!!От сърце ти желая,най-красивото и най-здраво бебче,дано е момиченце щом желаеш да е...леки вече 8 месеца :lol:и най-лекото и безболезнено раждане... :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #69 -: Декември 18, 2008, 08:33:02 am »
Супер ти е графиката - няма за какво да се притесняваш.
Ако някой ден измериш по-ниска БТ, това не означава непременно че има проблем
При бременност нивата на хормоните се променят - освен, че прогестерона се повишава, повишават се и нивата на естрогените, а те понижават БТ.
Така, че спокойно  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #70 -: Декември 18, 2008, 10:31:47 am »
Благодаря ти, миличка Денис, за успокоението. :D Аз реших вече да не меря БТ, или пък отвреме на време само. :wink:

*
« Отговор #71 -: Декември 18, 2008, 10:34:09 am »
Здравей,Нинче!Вече мога официално да те поздравя.....честито!!!От сърце ти желая,най-красивото и най-здраво бебче,дано е момиченце щом желаеш да е...леки вече 8 месеца :lol:и най-лекото и безболезнено раждане... :)
Мерси, Виле! :D Да ти се връща по-скоро! :lol:

« Отговор #72 -: Декември 18, 2008, 14:09:53 pm »
Нини,ако не те затруднявам ще погледнеш ли графиката ми...кажи си мнението...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #73 -: Декември 18, 2008, 18:55:23 pm »
Благодаря ти, миличка Денис, за успокоението. :D Аз реших вече да не меря БТ, или пък отвреме на време само. :wink:
Да, така е най-добре.
Гледай да си спокойна и не мисли за лоши неща.  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #74 -: Декември 22, 2008, 11:56:57 am »
Нинче,къде се губиш мила?Как си?
« Отговор #75 -: Декември 25, 2008, 09:21:01 am »
 mc101 tree2a
« Отговор #76 -: Декември 25, 2008, 10:53:19 am »
Весела Коледа,мила Нинче!Пожелавам ти много радост,щастие и много много усмивки през празничните дни!!! mc101 :occasion10:
*
« Отговор #77 -: Декември 27, 2008, 19:14:44 pm »
 здр!!най-искренни пожелания за лека бременност
tree2a най красивия подарък за  коледа preggo
xmas-smiley-027 много здраве ти желая.