Виолета , така като гледам графиката ти е като по учебник - не може да няма бременност! Може би теста не засича още ,но предполагам след някоко дни , дай Боже да е
Благодаря,мила,но и последната искрица на надежда угасва в мен... Т падна днес,и май М ще идва Не ми се ще да е истина,но да се зальгвам напразно има ли смисъл???Благодаря на всички момичета,които ме подкрепиxа през последната седмица... :bighug:не знам какво биx правила без вас....
Здравей Вили,виждам че живееш на близо,аз съм в Антверпен,и при нас е така с кръвните тестове,не е лесно за нетърпеливки като нас
,и аз вече се похарчих по най-различни тестове,ама ней се...като няма бебче,какъвто и тест да си купиш все тая...само за тестовете за овулация мога да кажа че със сигурност отчитат са най-обикновени от Kruidivat,мисля даже другият път докато няма същинско закъснение да не си купувам zwangerschaptest,че от вълнение и лЮбопитство не устисквам
прегръдки и успех,дано леля Роза да те пропусне и да си имаш прекрасна коледна новина