0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С надежда за много +++++++(24.11 - 1.12)
« Отговор #300 -: Ноември 30, 2008, 21:12:10 pm »
Момичета, извинете невежеството ми, но какво е Zwanger?
Означава "бременна" на xоландски,защото и самите тестове са xоландски...извинявам се сьвсем искрено,че използвам такива термени,който едва ли са толкова интересни за другите момичета в тази тема :oops:
*
« Отговор #301 -: Ноември 30, 2008, 22:24:56 pm »
На мене ми направи впчеатление, че и двете с Мелъди го използвахте като термин и помислих, че е нещо ново, което не знам :lol:.
Всичко е наред, Виле :wink:. Вече знам една дума на холандски! :wink:

*
« Отговор #302 -: Декември 01, 2008, 00:13:50 am »
Виолета , така като гледам графиката ти е  като по учебник - не може да няма бременност! Може би теста не засича още ,но предполагам след някоко дни , дай Боже да е  :bfp:

Деси , нещо се разминаваме с теб а? Сигурно си лягаш по-раничко , а не като мен...
:D :bighug:
« Отговор #303 -: Декември 01, 2008, 10:22:06 am »
Виолета , така като гледам графиката ти е  като по учебник - не може да няма бременност! Може би теста не засича още ,но предполагам след някоко дни , дай Боже да е  :bfp:
Благодаря,мила,но и последната искрица на надежда угасва в мен... :( Т падна днес,и май М ще идва :? Не ми се ще да е истина,но да се зальгвам напразно има ли смисъл???Благодаря на всички момичета,които ме подкрепиxа през последната седмица... :bighug:не знам какво биx правила без вас....
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #304 -: Декември 01, 2008, 23:20:39 pm »
Благодаря,мила,но и последната искрица на надежда угасва в мен... :( Т падна днес,и май М ще идва :? Не ми се ще да е истина,но да се зальгвам напразно има ли смисъл???Благодаря на всички момичета,които ме подкрепиxа през последната седмица... :bighug:не знам какво биx правила без вас....
Здравей Вили,виждам че живееш на близо,аз съм в Антверпен,и при нас е така с кръвните тестове,не е лесно за нетърпеливки като нас :wink:,и аз вече се похарчих по най-различни тестове,ама ней се...като няма бебче,какъвто и тест да си купиш все тая...само за тестовете за овулация мога да кажа че със сигурност отчитат са най-обикновени от Kruidivat,мисля даже другият път докато няма същинско закъснение да не си купувам zwangerschaptest,че от вълнение и лЮбопитство не устисквам :oops:
прегръдки и успех,дано леля Роза да те  пропусне и да си имаш прекрасна коледна новина
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #305 -: Декември 01, 2008, 23:26:55 pm »
Вили май съм позакасняла със пожеланията :oops:
Айде честито на ухо
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #306 -: Декември 02, 2008, 10:27:02 am »
Вили май съм позакасняла със пожеланията :oops:
Айде честито на ухо
Аз не съм правила тест още :?...така ме е страx...,но ти благодаря тишичко,дано е така!