0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С надежда за много +++++++(24.11 - 1.12)
« Отговор #260 -: Ноември 28, 2008, 20:56:39 pm »
Малко дяволче, и днес стискахме палци :) Няма ли да докладваш вече?
*
« Отговор #261 -: Ноември 28, 2008, 20:57:57 pm »
Violeta1974
Аз съм 100 % сигърна че си бременна!
С тази БТ  :D а и са минали 14 дена от О и днес да беше направила тест щеше да видиш дългоочакваните две чертички  :D
хайде зарадвай ни утре сутринтта  :D
Марина75 стискам палци лелкатат да не идва 9 месеца  :D хайде и ти да ни зардаваш
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #262 -: Ноември 29, 2008, 06:00:50 am »
Добро утро,приятен уикенд на всички,почивайте си на топличко в къщи,гушкайте се и се обичайте с половинките,усмихвайте се на всички и на всичко.А на работещите днес като мен,желая лека работа и без претоварвоне,и без това е гадно да се работи в събота.
Малко дяволче,хайде кажи вече какво стана при док.,много ми е притеснено за теб.
Хайде и кафенцето тази сутрин да е от мен.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #263 -: Ноември 29, 2008, 06:44:50 am »
Добро утро и от мен мочичета!Маринка да разбирам ли че лелкта я няма още :D, нищо не казваш за това. Дано да е било рано за тест, онзи ден. Силно стискам палци.
Благодаря за кафенцето, но аз ще откажа :( Да взема да се оплача сега... Развила съм някаква алергия - страшно много пъпки по краката и по ръцете, които сърбят ужасно, от три дена не ми издържат нервите на този ужас :? Вчера ходих на дерматолог излезе, че е или от храна или от хапче някакво. Каза ми да спра всички хапчета, които пия \ ако има такива\ и от днес нито витамите нито фолиевата киселина ще вземам. И това не е всичко минавам четири дена на диета само сухар, варен картоф, варен ориз, ябълка и вода нищо друго :( и съответно лекарства едни хапчета и инжекции :( :?, че само с хапчетата няма да стане и понеделник пак на преглед.Но това не е най-лошото аз патката не му казах, че правим опити за бебе и след като се върнах от болницата \където ми сложиха първата инжекция\ прочетох какво пише в листовките на лекарствата :( и двете са противопаказни при бременност, даже инжекциите не се препоръчват и при опити \можело да доведат до проблем с надбъбречната жлеза на бебето после\. Направо съм за бой. Сега вместо да се моля да видя двете чертички, по-добре да се надявам да ми дойде. :( :( :(Сега се обличам и преди работа пак в болницата за втората инжекция. :(
Виолета 1974 късмет и от мен дано не идва пустата лелка :)
П.П Малко дълго стана ама толкова ме е яд на себе си, че трябваше да споделя :oops: :(
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #264 -: Ноември 29, 2008, 08:07:16 am »
Добро утро и от мен момичета! Айде и аз да кажа, че съм от отбора на работещите в събота :(, неприятно, но няма как. Хубав ден желая на всички и работещи и почиващи!
Маринче, стискаме палците за тебе и сме в очакване, както и за тебе Вили.
Радостинче, и на мене преди няколко дена ми изби същата алергия май като твоята, но на мене това ми се случва от години. Пъпките са големи и наистина сърбят ужаааасно. Аз само се мажа с Фенистил и не пия нищо. Не съм се тествала и не знам и аз от какво се получава, казаха ми че най-вероятно организма реагира така, ако се натрупат повече отрови. Пожелавам ти бързо да се оправиш и не се притеснявай за инжекцията, а по-скоро се обади да попиташ в този случай сега какво да правиш. Успех! Аз мисля, че няма страшно. :D
Хайде момичета днес очакваме радостни новини, давайте, ваш ред е!!! :D

*
« Отговор #265 -: Ноември 29, 2008, 08:13:06 am »
Здравейте и от мен! И аз съм в кюпа на работещите в събота :)
Да се отчета за док. Вчера след работа отидох както ви казах, прегледа ме и бебе няма, това е. Каза, че сигурно съм имала късна овулация и може да съм била забременяла, но не се е хванало здраво ембриончето. И на всичкото отгоре съм и болна, някакъв грип върлува най-усилено на работа и всички са болни. Ами това е от мен. Сега се чудя дали да отида на друг лекар  :ask: :ask: :ask:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #266 -: Ноември 29, 2008, 08:14:52 am »
Добро утро и от мен !
Ще се възползвам от кафенцето!
Аз днес не съм на работа но не мога да спя и станах рано !
А и в къщи има мн работа - обичайното шетане готвене пране ...
Лек ден на всички !
Айде добри новини да има днеска !
[/url]
*
« Отговор #267 -: Ноември 29, 2008, 09:27:55 am »

ОЧАКВАЩИ      

violeta1974 - 28.11
 mira_m66 - 29.11
 Радосттинка - 04.12
 nincho - 04.12
 Koleva01 - 05.12
 bibica - 05.12
 ВиЛиЛи -05-06.12
 lora20-08.12
 power- 09.12
 Sof - 10.12.

ЛОВУВАЩИ                      

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   hriska
   rashi
   rouzi-anna
   denisa12251
   prinston
   nomine
   Isidimi
   ambur
   Kylie
   keksche
   jasmin_veni

Добро утро момичета.Приятен уикенд :)
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #268 -: Ноември 29, 2008, 09:35:20 am »
Добро утро, момиченца. И аз като Вивия не съм на работа, но си почивам само докато изпия кафето и после като почнаааа. Голямо шетане ме чака, че и гости ще имам тази вечер.
Виксънче, да ти честитя абсолвентите. А на тези със сънищата скоро да им се сбъдват. На Радостинка обаче след като се оправи.
Виолетка, айде прави тестче, да се зарадваме всички накрая на седмицата.
Малко дяволче, съжалявам, мила. Ти май тр. да си пуснеш някои изследвания /шмунологични, генетични/. И а това ще правя. З-то имах полож. тест след инвитрото с много ниски ст-ти, когато ми дойде и лекарката каза, че тр. да е имало нещо, но не се задържало.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #269 -: Ноември 29, 2008, 10:40:09 am »
Добро утро и от мен. И аз да си кажа че днес не съм от работещите нито пък от тези дето ги чака домашната работа. Щ е си ходя при мама в Пловдив да се видим че много време мина от последния път. Така че момичета мен път ме чака и после почивчица в Пловдив и разходчици. Пожелавам лек ден на работещите и с нетърпение чакам резултати от нечакащите :balk_64:

« Отговор #270 -: Ноември 29, 2008, 11:29:13 am »
Здравейте,момичета!Така ме достраша тази сутрин,да не би пак да покаже( -),че не направих теста,реших да изчакам и днес...много ми е напрегнато,че чак ми избива и студена пот...благодаря ви,че ме подкрепяте в този труден момент за мен :)...не знам какво щях да правя без вас... :bighug:
*
« Отговор #271 -: Ноември 29, 2008, 11:44:42 am »
Здравейте,момичета!Така ме достраша тази сутрин,да не би пак да покаже( -),че не направих теста,реших да изчакам и днес...много ми е напрегнато,че чак ми избива и студена пот...благодаря ви,че ме подкрепяте в този труден момент за мен :)...не знам какво щях да правя без вас... :bighug:
Виолета тази студена пот ми е толкова позната  :D
с тази хубава графика няма начин да не е  +
стискаме палци за утре   :D
« Отговор #272 -: Ноември 29, 2008, 12:44:59 pm »
Вики ,четито на майка ти и брат ти.Много професионални успехи от тук нататък!
Мишанче,много съжалявам ,вярвам ,че много скоро ще ни зарадваш.
Вили,стискам палци  :crossfingers:
Малко дяволче,ако имаш съмнения потърси и второ мнение.
Вили,Соф,Мери П,Любче,Виксънче,Адашке ,как сте ? :bighug:
Лек ден момичета.
*
« Отговор #273 -: Ноември 29, 2008, 13:45:34 pm »
Здравейте и от мен! На мен тази сутрин ми дойде, тъй че се отписвам от очакващите! Ще се надявам на Коледно чудо! Направо ми се размали настроенито! За капак на всичко трябва да излезна и да си купя превръзки в този студен и мрачен ден!
ОЧАКВАЩИ     

violeta1974 - 28.11
  Радосттинка - 04.12
 nincho - 04.12
 Koleva01 - 05.12
 bibica - 05.12
 ВиЛиЛи -05-06.12
 lora20-08.12
 power- 09.12
 Sof - 10.12.

ЛОВУВАЩИ                     

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   hriska
   rashi
   rouzi-anna
   denisa12251
   prinston
   nomine
   Isidimi
   ambur
   Kylie
   keksche
   jasmin_veni

Стискам палци на останалите чакащи! Дано да има много добри новини! Приятна почивка от мен!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #274 -: Ноември 29, 2008, 14:11:46 pm »
Момичета,слагайте ме в ловуващи,от днес откривам ловния сезон :oops: :oops:
violeta1974стискам палци и чакаме хубави новини
Малко дяволче преди 2 мес, аз също имах закъснение ,но не се видя нищо,....знам какво ти е ,прегръщам те
*
« Отговор #275 -: Ноември 29, 2008, 18:16:47 pm »
ОЧАКВАЩИ       :bori_023:

violeta1974 - 28.11
  Радосттинка - 04.12
 nincho - 04.12
 Koleva01 - 05.12
 bibica - 05.12
 ВиЛиЛи -05-06.12
 lora20-08.12
 power- 09.12
 Sof - 10.12.

ЛОВУВАЩИ       :eggsperm:               

djina76
   tangra
   rositka13
   disi
   viviq
   Smile_baby
   hriska
   rashi
   rouzi-anna
   denisa12251
   prinston
   nomine
   Isidimi
   ambur
   Kylie
   keksche
   jasmin_veni
   kremoni
« Отговор #276 -: Ноември 29, 2008, 22:19:56 pm »
Здравейте момичета може ли и аз да се включа в списъка на чакащите ,вчера 28.11 бе трансфера ми на всички пожелавам  :bfp:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #277 -: Ноември 29, 2008, 22:48:56 pm »
Адашкеееее  :bighug: Аз долу-горе съм добре! Боря се с горщите вълни и гледам да не им обръщам внимание! Във вторник съм на док. Ще си взема епикризата и ще поговорим за това , какво ще следва след лечението!
Ти как си? Всичко  е наред при теб нали?
« Отговор #278 -: Ноември 30, 2008, 00:35:25 am »
 rossy * , къде се криеш днес цял ден?
« Отговор #279 -: Ноември 30, 2008, 07:19:33 am »
Момичета,добро утро!
Аз само да кажа,че тези дни съм почти постоянно на работа,с изключение на вчера,когато пък бяхме на сватба и затова не ми остава и грам временце.Но при първа възможност ще съм отново на линия.А иначе си чакам датата :?.
Парси,душата,трябва ли отново да те помоля да пуснеш новата седмична утре или не си забравила.И само да се успиш, :Dще ти званна в 7 да те събудя!!! :lol: :lol:
Лек ден и приятна почивка,аз отивам да изкарам малко парички! :wink: