Добро утро и от мен мочичета!Маринка да разбирам ли че лелкта я няма още
, нищо не казваш за това. Дано да е било рано за тест, онзи ден. Силно стискам палци.
Благодаря за кафенцето, но аз ще откажа
Да взема да се оплача сега... Развила съм някаква алергия - страшно много пъпки по краката и по ръцете, които сърбят ужасно, от три дена не ми издържат нервите на този ужас
Вчера ходих на дерматолог излезе, че е или от храна или от хапче някакво. Каза ми да спра всички хапчета, които пия \ ако има такива\ и от днес нито витамите нито фолиевата киселина ще вземам. И това не е всичко минавам четири дена на диета само сухар, варен картоф, варен ориз, ябълка и вода нищо друго
и съответно лекарства едни хапчета и инжекции
, че само с хапчетата няма да стане и понеделник пак на преглед.Но това не е най-лошото аз патката не му казах, че правим опити за бебе и след като се върнах от болницата \където ми сложиха първата инжекция\ прочетох какво пише в листовките на лекарствата
и двете са противопаказни при бременност, даже инжекциите не се препоръчват и при опити \можело да доведат до проблем с надбъбречната жлеза на бебето после\. Направо съм за бой. Сега вместо да се моля да видя двете чертички, по-добре да се надявам да ми дойде.
:(Сега се обличам и преди работа пак в болницата за втората инжекция.
Виолета 1974 късмет и от мен дано не идва пустата лелка
П.П Малко дълго стана ама толкова ме е яд на себе си, че трябваше да споделя