Такааааааа здравейте и от нас
За тези които се интересуват от особата на Тони бой, ще кажа че всички съмнения за ужасните болести са отхвърлени. Тоест днес разбрах по телефона, че и целиакията е отрицателна. Черният дроб функционира нормално и на УЗИ всичко е шест точки.
Все пак обаче проблем/и има. Докато по миналата седмица Тони ме изуми със свръх апетит, то минала го нормализира. Изпражненията и стомахчето се поуспокоиха, до преди два дни обаче. Не се стърпях, защото чак в неделя ще идва гастроентероложката в Бургас да ни види и даде епикризата й се обадих по телефона.
Оказа се, че моето дете има навсякъде инфекции. Тоест носен,гърлен секрети, фекална маса и стерилната урина дават резултат за инфекции.
Последните такива са от 10.11.2008 г. правени в обикновена лаборатория Лина в гр.Бургас и са отрицателни. Отново съм в шах и отново се чудя какво да правя.
Детенце вече е с намалял апетит отново, както с болки в коремчето, обилна слуз в изпражненията, лека задна хрема и лека кашлица.
Как е възможно ми кажете винаги да са чисти резултатите от МБ които пускам тук в Бургас.
Все още не ми е ясно какви са точно бацилите но до прегледа ни е предписан Бисептол/Суметролим за 10 дни, Ериус - 10 дни и Ентерол, плюс Креон и Саностол пробиотик.
Някой знае ли защо д-р Бърди спря да пише, имам огромна нужда от неговият съвет?
Страх ме е от всички тези изследвания/резултати да не навредя на малчо с ненужни и безмислни илачи. При бактериални инфекции трябва сериозен АБ, къв е тоз Бисептол/Суметролим баси.
Няма да изпадам в самосъжаление, но честно ви казвам този път престоя в болницата, както и съпътстващите негативни мисли ми дойдоха в повече... Днес вече плача от радост, че страшните болести са отхвърлени и с нужното търпение и терапия ще се справим със ситуацията.
Здраве за всички, останалото ... вие си знаете.