0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Питане
« -: Февруари 24, 2006, 15:55:10 pm »
Здравейте
Надявам се, че няма да ви досадя с въпроса си.
По-принцип не е нищо обезпокоително ама да питам. Миналия месец имах доста голямо закъснение на цикъла - дойде ми на 51 ден. Три дни имах силни болки, не помня да ме е боляло така. Справих се по някакув начин. Този месец ми дойде 7 или 8 дни по-рано - нищо ново под слънцето. Само че толкова оскъдно течение никога не съм имала. На цвят е кафяво/и друг път ми се е случвало да е кафяво/, но е толкова като обем, колкото да ти изцапа бикините. Предполагам, че не е нищо, но тъкмо съм решила да поослабна, та ходя на фитнес и ме е страх дали може да са симптоми на бременност, а аз да направя някоя простотия. Моля някой с опит да ми отговори. Предполагам, че е рано за тест. Освен това имам някаква тъпа болка високо горе в стомаха която също за първи път ми се случва. Друго по-особенно не съм забелязала. Благодаря ви.
*
Питане
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2006, 16:21:38 pm »
Пишкай на едно тестче за всеки случай или иди да ти източат малко кръвчица за кръвен тест.Стискам палци да имаш раздвоен поглед :-)

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Питане
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2006, 16:21:55 pm »
Не мисля, че някой от тук пишещите би могъл да прозре дали си бременна или не.  :?
Питане
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2006, 17:00:55 pm »
Извинявай просто питах дали някой е преживял нещо подобно или аз психясвам, не искам никой да прозира нищо, то иначе мщеше да е много лесно
*
Питане
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2006, 12:22:01 pm »
Може да е аномалия от смяната на времето - и на мен ми се е случвало.
И моето мнение обацхе е, че при съмнения е наложителен тест.