0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!!!Обръщам се към всички бременни жени или вече родили след инвитро,които са от Стара Загора да ме насочат  кой гениколог да посещавам за проследяване на рискова бременност?
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Аз съм след инсе и реших да ходя при Салджийска. Само веднъж съм била все още при нея, но ми допадна отношението й. Да видим как ще е и занапред. При всички случаи не ходи при Главчев - заради него изгубих първото си дете. В резултат си получи единствено глоба от Здравната каса, но все пак това би трябвало да ти говори колко е съвестен!
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
аз ти препоръчвам Тодоров :D :D :D
но честно казано,аз си проследявах бременноста в София,където и направих ин-витро(клиника малинов),пък в стара загора си водех ЖК по документи заради болничен.Иначе д-р Стаменов препоръчва в СТ.Загора Тодоров.
ЖК я водех при Найденова,но не ти я препоръчвам : :(
« Последна редакция: Ноември 24, 2008, 10:57:28 am от adi »
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
Ако става въпрос за гинеколог не по Здравна каса, Тодоров и Бузалов за мен са най-добрите, въпрос на личен избор е кой от тях ще избереш.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
аз ти препоръчвам Татяна Гидикова
и двете си бременностти следя при нея
е, вярно че не са след процедура и двете, но пък тя е прекрасен диагностик
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Благодаря Ви момичета,реших да си запиша час при д-р Тодоров след като д-р Стаменов препоръчва него.Моето ИКСИ беше направено в кл.Малинов само че при д-р Персенска.
*
 Искам да ти честитя  и да ти пожелая лека бременност.Аз също правих Икси при Д-р Персенска.Не ходя при Тодоров, но щом момичетата казват ,послушай ги,пък и Стаменов щом го препоръчва. :D
Д-р Тодоров и д-р Бузалов не работят със здравната каса. Аз ти препоръчвам да си ходиш при един от тях на частно, а да си избереш или д-р Иванов или д-р Салджийска, които работят в НИЯМЕД по здравната каса, за да могат да ти дадат болнични още в началото, щом е рискова бременоста. Аз поне така направих! Успех :)
*
Здравейте моми4ета,от доста време ми се върти един въпрос в главата и реших да питам :oops: след като настъпи бременност след инвитро/икси процедура,същият лекар ли  продължава да следи бремеността или ве4е нещата се променят :ask:благодаря ви на тези който се включат.