0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля погледнете и моята графика
« -: Ноември 23, 2008, 12:45:11 pm »
Здравейте,

нова съм във форума и досега се опитвах да разбера логиката на овуто :). Четох в сайта на Зачатие, че нормалното повишаване на БТ е м/у 0.1-0.2, а един от признаците на ановулаторна графика е широка Т амплитуда. Вече 3-ти месец си меря Т. Моята амплитуда е м/у 0.4-0.6. Във форума обаче прочетох, че това е по-скоро нормална амплитуда и се обърках. Бихте ли ми погледнали последната графика и да си дадете мнението дали е имало ову и правилно ли съм я определила. 2-рата чертичка на теста беше по-слаба. Цикълът ми обикновено е 31-32 дни. (В момента лекарите се чудят дали не съм с нормална или извънматочна бременност, дали не съм направила аборт или пък това ми е нормалната менструация, но това е друга тема).

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=69712 (тъй като пиша за 1-ви път не знам дали правилно съм прикачила графиката) :oops:

Благодаря ви предварително за отзивчивостта.
*
Re: Моля погледнете и моята графика
« Отговор #1 -: Ноември 23, 2008, 13:53:08 pm »
За съжаление графиката ти не се отваря. Пробвай да я сложиш в подписа си. :wink:

*
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2008, 13:55:08 pm »
Здравей и добре до6ла.
За да виждаме графиката ти, тябва да отиде6 в овулационния ти календар, после кликва6 на "моят профил" и на тази страница, трябва да маркира6
"Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители" и "Желая полетата с лична информация от графиката ми да бъдат видими от другите потребители". След това графиката ти 6те е видима.
Пробвай и после 6те коментираме  :D

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2008, 14:21:52 pm »
Здравей и добре до6ла. ...
Пробвай и после 6те коментираме  :D

Благодаря ви за помощта. Сложих си вече подписа, а това май са и графиките:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=67287&userLoginName=jerylory
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=67288&userLoginName=jerylory
« Последна редакция: Ноември 23, 2008, 16:12:28 pm от jerylory »
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2008, 15:23:03 pm »
Здравей мила и добре дошла, според мен графиките ти в които си мерила БТ показват че има някакъв проблем не се шашкай и не се натъжавай. Аз мисля че щом теста за ОВ показва положителен резултат и в двете графики значи има ОВ но е възможно да имаш повече от един фоликул и затова БТ да е така не постоянна и ниска. Консултирала ли си се с лекар. При този дълъг цикъл не трябва ли да пиеш прогестеронов препарат като дуфастон например за регулиране на цикъла и за повишаване на прогестерона, по ниската БТ може да показва и точно това ниско съдържание на прогестерон. Изследвания някакви правила ли си си, пиши и пак ще коментираме. Дано не си се стреснала от думите ми, това е мое мнение не означава чее истина дано някой друг се включи с коментара си.Успех.

« Отговор #5 -: Ноември 23, 2008, 16:36:46 pm »
Здравей мила и добре дошла, според мен графиките ти в които си мерила БТ показват че има някакъв проблем ... Изследвания някакви правила ли си си, пиши и пак ще коментираме...

Благодаря за отговора veni_I_koci. Пролетта ми правиха изследвания, не с тая цел, но все пак...
На 25.30.2008 (23 ден от цикъла, лут. фаза?): Progesteron 87.91 при граници 5.3-86
На 04.04.2008 (3-ти ден, фол.фаза?): LH 4.7 при граници 2.1-10.8; FSH 6.6 при граници 3.8-12; Estradiol 21.0 при граници 42-114; Prolactin 23.6 при граници 3.3-26.7.
А относно дългия цикъл: от дете ми е м/у 30-32 дни. Този път обаче наистина ми закъсня много и имах съмнения, че съм бременна, понеже ЧХГ ми беше над нормата, но в момента лекарите още се чудят какво ми е (писала съм на тази тема във форума: Репродуктивно здраве, Усложнения при бременност, Съмнение на лекарите за извънматочна, вътрематочна, аборт или... менструация).

Ами това е засега...
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #6 -: Ноември 24, 2008, 15:17:28 pm »
Не се отчайвай мила гледай напред и ако нещо те интересува питай ще се опитам да ти отговоря ако мога.Целувки.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #7 -: Ноември 24, 2008, 15:18:11 pm »
Не се отчайвай мила гледай напред и ако нещо те интересува питай ще се опитам да ти отговоря ако мога.Целувки.

« Отговор #8 -: Ноември 25, 2008, 08:55:11 am »

Благодаря ти за милите думи. Вчера след като ми видяха хормона казаха, че не съм бременна, но така и не разбраха защо ме боли корема. В петък съм на друг лекар и ще пиша пак. :)

А за ниските стойности на температурата - чудех се дали не е, защото я меря орално...