0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Коледна среща - Пловдив
« -: Ноември 20, 2008, 18:31:21 pm »
С риск да стана досадна, пускам темата.
Нека се видим и решим какво и как ще правим за "Коледа в Зачатие".
Предлагам следващата събота 29 - решавайте къде.
Re: Коледна среща - Пловдив
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2008, 18:38:38 pm »
Ама как ще си досадна :D от кога я чакам тази среща!
Смятам, че датата е удобна, казвайте къде?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2008, 21:00:29 pm »
Е най накрая,викам ще останем не само без месечни срещи но и без Коледна такава.Аз съм за 29-ти а и друга дата да решим няма проблем.Заведенията са ми малко мъгла в последно време за това разчитам на вас за мястото.
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2008, 12:55:47 pm »
Петя ме е изпреварила. Аз предлагам да видим колко човека ще се съберем и да решим всички къде ще е удобно. Въпросът е дали да е през деня или да е вечерта. Казвайте как ще е най-добре.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2008, 13:30:27 pm »
Както не веднъж съм казвала - аз съм свободна и всяко време и място ме устройва.
Нека тези, които имат ангажименти си признаят кога и къде ще им е удобно :wink:.
*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2008, 15:18:50 pm »
Ами гледам до тук сме 4-ри аз ще намеря начин да се отзова независимо от ден и час.
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2008, 18:59:54 pm »
За мен лично е по-удобно да е през деня или по-скоро около обяд, но ако за другите не е, няма проблем. Със заведенията не съм много запозната, но смятам, че новата пицария Златна круша до Сточна гара е подходяща :)Хайде давайте и други идеи :wink:
*
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2008, 11:07:35 am »
Какво става със срещата момичета,при мен нещата малко се променят.В момента се очертава едно пътувана за 29-ти,което няма как да отложа.Ако нещата останат за среща на 29-ти за съжаление няма да дойда.Просто абсолютно неочакван проблем изникна за съжаление.
Ще следя темата ако решите нещо друго.
*
« Отговор #8 -: Ноември 25, 2008, 19:23:35 pm »
Момичета да не се изниже и тази седмица без среща. Аз предлагам ако искате да е в "Централ парк" на Младежкия хълм или в ресторант "Хитър Петър". Няма проблем и да е в Златната круша където предлага rozovelka само да решаваме по-скоро. Аз нямам нищо против срещата да е на 30-ти в неделя, за да може и Delica да дойде например в 14.00 часа. Казвайте как сте с времето и да решим къде. :D
« Отговор #9 -: Ноември 25, 2008, 19:34:25 pm »
За мен също няма проблем да е в неделя, ако ще сме повече, нека да е тогава.  Централ парк не е ли в парка срещу клиника Медикус алфа? За Хитър Петър не се сещам къде е :? Където и да запазите места ще дойда. Може ли освен парички, да донеса и дрешки за децата?
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2008, 20:22:58 pm »
Ми тогава хайде в неделя.
Дели, това устройва ли те?
дайте да се разберем за час и място и да запазваме места.
*
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2008, 22:16:33 pm »
За мен също няма проблем да е в неделя, ако ще сме повече, нека да е тогава.  Централ парк не е ли в парка срещу клиника Медикус алфа? За Хитър Петър не се сещам къде е :?
Имах предвид Централ парк ІІ на Младежкия хълм до тенискортовете, а Хитър Петър се намира в Кършияка на бул. Васил Априлов.
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2008, 23:40:20 pm »
Аз съм съгласна за неделя, но нека да е някъде по в центъра, защото ако идвам с автобус не искам да се друсам прекалено много. На Сентръл парк на младежкия ме устройва също.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2008, 23:51:04 pm »
Ми на Младежкия да е. По обед ли? И кой ще запазва места. Така като гледам 6 броя се очертаваме.
*
« Отговор #14 -: Ноември 26, 2008, 08:36:46 am »
Хей момичета,радвам се,че се съобразявате с мен.Живот и здраве в неделя ще съм на линия пишете ме.Последно разбирам Сентрал Парк 2 към 14 часа,тъкмо ще сложа малката да спи и татко и ще я наглежда.
*
« Отговор #15 -: Ноември 26, 2008, 10:54:13 am »
Аз мога да запазя места. В такъв случай остава за неделя в Централ парк 2.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #16 -: Ноември 26, 2008, 11:16:49 am »
Ми да, давай!
До неделя момичета.
*
« Отговор #17 -: Ноември 26, 2008, 11:51:59 am »
Момичета много се радвам,че пак ще се събирате. Ако успея да се организирам може да дойда и аз, но ме бройте хвърчащ електрон, че сме в едни ремонти и незнамдали ще имам възможност да се измъкна!
*
« Отговор #18 -: Ноември 26, 2008, 12:22:51 pm »
A Нови момичета приемате ли на срещата :oops:
Аз не съм сигурна дали ще успея,но бих се радвала да се запозная с вас :wink:,ако нямате против,разбира се!
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #19 -: Ноември 26, 2008, 14:30:17 pm »
Заповядай,и на мен ще ми е за първи път.
Фауна пиши на кой на името е резервацията или да се разберем като едно време "ще нося в дясната ръка работническо дело" :wink: