0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Уролози смотани!
« Отговор #20 -: Февруари 23, 2006, 23:48:09 pm »
Ей сладурани, като раздавате пистолетите дайте ДВА и на мен, че идея си нямате в Русе на какво сме подложени.
И честно да ви кажа, че стресът който имам ми е точно от тях, а не от живота който живея или пък както те казват - от многото мислене за бебе!   А най-смешното е- че единия плюй другия, и всеки се мисли за най-великия :evil: !
Тези, които не могат да разберат мълчанието ти, няма да разберат и думите ти!
Уролози смотани!
« Отговор #21 -: Февруари 24, 2006, 10:26:28 am »
Eйййй, аз искам едно РПГ (базука иначе казано)... и наред  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Уролози смотани!
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2006, 11:20:21 am »
Е, все пак Чъки е уролог (с надежда в клавишите каза тя) явно от андрология нищо не разбира. Надявам се обаче да е добър хирург  :roll:  силно даже се надявам!!!!!
Мога обаче да ви "почерпя" с един съвет, който Куманов с всичките си претенции си на андролог с главно А и Г, даде на мъжа ми.
Отива мъжа ми при него с мизерните си 18 процента нормокинетични сп. и К., мъжкарски го потупва по гръбчето и казва:
"ААААА браво, браво, нищо ти няма - пий ......... витамин С  8O  и ако след 6м нищо не стане пак ела"
Така чеееееее, Чъки поне не се пише андролог
В очакване ....
Уролози смотани!
« Отговор #23 -: Февруари 24, 2006, 13:27:35 pm »
Мда, по-добре уролозите да си бъдат уролози. Андролози ясно, че няма.

Това за вината е в жената съм го слушала от други двама образи. Единия от тях гледайки спермограмата, вижда 80% живи и вика - ето, какво искаш от човека. Викам - искам подвижни  :D
*
Уролози смотани!
« Отговор #24 -: Февруари 24, 2006, 13:48:06 pm »
Алююю Модераторите - я дайте да отвориме една темича докторски бисери и да си ги събираме там, че да има и за поколенията :-)
Мели, с извинения, че е на твой гръб, ама съм се смяла от душа и сърце на ценното мнение на господина /щот за докторска титла май не е дорасъл/. То да беше един такъв случай, да му се радва човек, ама като знам какво изобилие е на такива сладури по болниците, направо ми идва да рева.
Уролози смотани!
« Отговор #25 -: Февруари 24, 2006, 15:06:22 pm »
Цитат на: Meli
...
Момичето разказало кротко, че вече е минало два цикъла асистирана репродукция. Последвал логичния въпрос - а вие на гинеколог ходили ли сте?!?

:rockon:  :rockon:  :rockon:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Уролози смотани!
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2006, 15:50:24 pm »

Последната версия - проблемът е в жената!!!  :evil:  :evil:  :evil:

ми да, сигурно е правила аборти и моментално е станала стерилна :evil:

справки - знаете кой :evil:
*

manhattan

• 1439
Уролози смотани!
« Отговор #27 -: Февруари 24, 2006, 15:55:28 pm »
мдааа, стигам до поуката в баснята:

"Хоби вий си намерете, доктори станете, медицинско образование вземете!"

като комунистически лозунг да издигнем - "Всеки с второ висше - Медицина!!!"
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Уролози смотани!
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2006, 16:17:45 pm »
Аха!

божке, при такива трябва да се ходи с диктофон и после - транскрипт на разговора в съответния медицински журнал (ако БГ лекарите имат такъв), с копие до катедра Урология (дето нали имало клиника цела по андрология към МА според един отворко в дир-а) и до МЗ.

ама може ли тоз човек да е толкова неграмотен в област, която е буквално под носа на тясната му хирургична специализация бе?!

аз съм потресена направо! разбирам това да го каже некое селско джипи, ама ТАКЪВ уролог....  :roll:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Уролози смотани!
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2006, 16:29:22 pm »
Аз съм спряла да се ядосвам. Те сичките са такива  :cry:

Ровиш в нета, четеш, питаш - това е. И като поставиш диагнозата - отиваш и му викаш - режи тука, иначе бой. Бахмааму!

Ман, ти на шега, ама аз на сериозно съм се замислила дали искам да уча медицина, поне да не ме правят на маймуна (заек съм, личи от километри!).
*

manhattan

• 1439
Уролози смотани!
« Отговор #30 -: Февруари 24, 2006, 16:44:05 pm »
Заек, аз изобщо не се шегувам :cry:
Уролози смотани!
« Отговор #31 -: Февруари 27, 2006, 16:42:15 pm »
1. Кръвта в еякулата било нещо нормално.
2. Бактериите изобщо не пречели.
3. Нямало нужда нито от изследвания, нито от лечение.
4. Болките и еректилните проблеми били на психична основа.
5. Като не забременявала жената, да се успокояли и щяло да стане.
6. Спермограмите не били адекватни и трябвало да се направят в Майчин дом.

8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  8O  :twisted:

Аха! Ясно защо не са му харесали спермограмите (тъкмо пак говорих със семейството по телефона). Защото на едната има 20 млн сперматозоиди, а на другата - 30 млн ... и така, а не можело то така резултатите да варират. Сега ми стана ясно защо харесва спермограмите от МД - ми то там всичко е еднакво - равно и сиво!

Освен това простатата нямала отношение към спермограмата, защото сперматозоидите се произвеждали в тестиса.

Предпоследната версия била, че води нездравословен начин на живот...

Момичето разказало кротко, че вече е минало два цикъла асистирана репродукция. Последвал логичния въпрос - а вие на гинеколог ходили ли сте?!?

8O  8O  :lol:

Добре де, може ли един човек да каже толкова бисери  :?:  :?: :!:
Благодаря ти, Бени!

Уролози смотани!
« Отговор #32 -: Февруари 27, 2006, 16:43:13 pm »
Цитат на: Fussii

Отива мъжа ми при него с мизерните си 18 процента нормокинетични сп. и К., мъжкарски го потупва по гръбчето и казва:
"ААААА браво, браво, нищо ти няма - пий ......... витамин С  8O  и ако след 6м нищо не стане пак ела"

И този бисер си го бива :lol:  :lol:  :lol:

:evil:  :evil:
Благодаря ти, Бени!

Уролози смотани!
« Отговор #33 -: Март 01, 2006, 09:39:26 am »
А знаете ли как един доцент изследва простатен секрет за бактерии? Поглежда го и преценява дали е мътен!!! Баси уролозите смотани!
Уролози смотани!
« Отговор #34 -: Март 02, 2006, 14:08:14 pm »
Хайде да добавя за аналите.

Уролог, който се зове и андролог. Предписва следното лечение за хламидия: ципробай, за 5 дни, контролата след поне 5 дни 8O
Да не говорим, че това му умозаключение струва 30 лева (без преглед, без той да е назначавал изследването, без нищо друго 8O )

П.С. Завърта се приказка има ли внос на ципробай, "има - ония ден си купих, че ме хвана грип".  Ципробай-ят е ЦЯРЪТ :D
Благодаря ти, Бени!

*
Уролози смотани!
« Отговор #35 -: Март 02, 2006, 14:20:25 pm »
За кой иде реч бе Фреши?
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

balmi

Уролози смотани!
« Отговор #36 -: Март 02, 2006, 15:11:34 pm »
Нашето общо приятелче Фреши, се вживява и в ролята на специалист по  инфекциозни заболявания.  Браво за ципробай-ят !!!!  :balk_47:
Моя го лекува със същото за ентерококи.
Уролози смотани!
« Отговор #37 -: Март 02, 2006, 15:20:46 pm »
Цитат на: Grace
За кой иде реч бе Фреши?

Иде реч за Бъчваров. Разказах ти подробно на лични :D

Балми написа
Цитат
Браво за ципробай-ят !!!!  
Моя го лекува със същото за ентерококи.

Ми, Балми, казвам ти аз, че това е ЦЯРЪТ  :lol:

Пускам ти бележка, да се упражниш  :D  Както си четеш, погледни горните в червено 1. въпроси и отговори 2. търсене 3. групи 4. профил 5. Има 1 ново съобщение (няма нови) 6. изход - отиваш на 5.
 :D
Благодаря ти, Бени!

*
Уролози смотани!
« Отговор #38 -: Март 02, 2006, 15:33:52 pm »
Цитат на: FreshBreeze

Иде реч за Бъчваров. Разказах ти подробно на лични :D

Не съм получила още бележката, но да вметна, че и на нас ни изписа ципробай /за ентерококи/. Мъжът ми го пи, но май не му помогна много, защото после си самоназначи доксициклин /той най-му помагал - бил забелязал  8O / та взе, че се оправи.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

balmi

Уролози смотани!
« Отговор #39 -: Март 02, 2006, 15:47:29 pm »
А бе каква е тази работа ? Всички при Бъчваров страдат от ентерококи ?   :balk_47: