0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Уролози смотани!
« -: Февруари 23, 2006, 17:47:25 pm »
Да се разпиша и аз в този форум.

Значи имам пациент със сериозни проблеми:
1. Асансьорен тестис, хипотрофичен.
2. Хроничен простатит, увреден дял на простатата.
3. Кръв в еякулата.
5. Спонтанно отделя кръв от уретрата.
6. Бактерии в простатен секрет, в урина, в сперма.
7. Еректилна дисфункция.
8. Олигоастенотератозооспермия, парвисемия.
9. Болки в областта на скротума и към крака.

Излишно е да казвам, че повече от 2 години жена му не може да забременее.

И така, изпращам аз това момче на прехвален уролог - д-р Чакъров, зав. урологична клиника в Света Анна. И човекът се произнесъл компетентно:
1. Кръвта в еякулата било нещо нормално.
2. Бактериите изобщо не пречели.
3. Нямало нужда нито от изследвания, нито от лечение.
4. Болките и еректилните проблеми били на психична основа.
5. Като не забременявала жената, да се успокояли и щяло да стане.
6. Спермограмите не били адекватни и трябвало да се направят в Майчин дом.

Е ще удуша някого с голи ръце, честна дума!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Уролози смотани!
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2006, 18:15:56 pm »
Мале! Не думай!!!!!
Свекър ми точно при него ще се лекува.....
Ау!
В очакване ....
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Уролози смотани!
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2006, 18:19:20 pm »
Не се ядойсва Мелинда! Явно ти е кипнало накрая и на теб  :)! То както казвам често в България такива случаи са нещо нормално! Тук се случват най-уникалните и чудните забременявания и самоизлекувания на хората  :lol:  :lol:  :lol:  ма какво да правиш!!!! Много се ядосвах в началото ама вече с течение на времето се ядосвам все по-слабо. Накрая сигурно съвсем ще спра. За теб шока е по-голям обаче защото удара идва от колега. Надявам се да съм успяла малко поне да те успокоя. Усмихни се и нещата ще станат по-нормални.  :grouphug2:  :balk_21:  :bighug:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Уролози смотани!
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2006, 18:37:54 pm »
Мели, за яд си е. Обаче ти успокой човека и го насочи към адекватен доктор /не бъркам думичката, защото този прехвален доктор явно няма връзка с главния мозък или в черепната му кухина има само едно умряло от глад слаботелесно червейче, погълванало още в пубертета сивото му вещество/ , който да му предпише  адекватно лечение
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Уролози смотани!
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2006, 19:05:34 pm »
е този отговор на уролога явно се дължи на факта, че андрологията е част от специалност урология, и както знаем от отговора на МЗ до Мели, нема нужда от тясна специализация!
на ви сега лечение, яжте дръжки!
по едно лексотанче на жените и тва е, ама не знам уролозите могат ли да изписват зелени рецепти  :lol:
лошото е, че ако този текст се разпечата и се занесе на въпросния специалист да се подпише под него, той 100% ще откаже да го направи...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Уролози смотани!
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2006, 19:24:56 pm »
Такива са уролозите. И сърца нямат. Бе, мани... Разбират само от рязане. Касапи!

Мели, със същия успех можеше да го пратиш това момче при кой да е уролог в София - същите са всички, като по калъп.

Чъки по принцип е пич, но явно е спец по тежки проблеми. Ами така е - на фона на трагедиите, които реже, това момче му се струва ОК.

Мели, съжалявам.
Уролози смотани!
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2006, 19:25:57 pm »
Айде сега всички с по едно М-16 и да гърмим по уролозите.
Уролози смотани!
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2006, 19:27:34 pm »
Цитат на: Fussii
Мале! Не думай!!!!!
Свекър ми точно при него ще се лекува.....
Ау!

Фуси, и Чъки си има трески за дялане, но за операции е добър. И моят мъж ще е под неговия нож. Споко.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Уролози смотани!
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2006, 19:36:18 pm »
Цитат на: little_rabbit
Чъки по принцип е пич, но явно е спец по тежки проблеми.

Е хубаво, а как разбра, че не става въпрос за тежък проблем, без преглед, без изследвания? По очичките на пациента? Голям пич, няма що.

Извинявай, Зайо, изкарвам си го не на когото трябва. И като си помисля, че го защитавах пред тебе.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Starlet

• 1937
Уролози смотани!
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2006, 19:41:02 pm »
Цитат на: Meli
И като си помисля, че го защитавах пред тебе.

Ми Мели ти откъде да знаеш, да не си пророк. Докато човек не се опари не спира да вярва. :?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Уролози смотани!
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2006, 19:41:12 pm »
Чъки по принцип е пич, но явно е спец по тежки проблеми. Ами така е - на фона на трагедиите, които реже, това момче му се струва ОК.

не е така бе заек... такова отношение можем да имаме аз и ти, но не и лекар. не можеш да зарежеш пациента с язва, щото на света има и пациенти с рак на стомаха, нали?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Уролози смотани!
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2006, 19:49:34 pm »
Джамче, нагледах се на тъпи лекари. Купища уролози, купища! И пулмолози. А сигурно и всякакви други, ама не ми се е налагало да се сблъскам с тях. Защо омрънквам целия нет? Щото лекарите не стават...

Мели, извин., но ако всички лекари са като теб и като Стаменов, цялото население на България щеше да е здраво и щастливо, а и спокойно!
Уролози смотани!
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2006, 19:51:51 pm »
Цитат на: Meli

Е хубаво, а как разбра, че не става въпрос за тежък проблем, без преглед, без изследвания? По очичките на пациента? Голям пич, няма що.

Извинявай, Зайо, изкарвам си го не на когото трябва. И като си помисля, че го защитавах пред тебе.

Ама не го ли е гледал на ехо??? Бахмааму! И, естествено, не му е пипнал простатата...

Мели, виновна съм, че те насочих към Чъки. Ама уж му вярвам. Въпреки че не с всичко казано от него съм съгласна. И той отнесе една псувня в коридора на Окръжна преди месец. Ама не я чу...
Уролози смотани!
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2006, 19:53:36 pm »
Цитат на: Starlet

Докато човек не се опари не спира да вярва. :?

Старлетче, аман от опарване. И в медицината всичко е проба-грешка... Като се сетя и теб как са те тормозили гинеколозите. Бе, мани. Искам М-16! (в краен случай - Калашник)
*

Starlet

• 1937
Уролози смотани!
« Отговор #14 -: Февруари 23, 2006, 20:02:07 pm »
Искам М-16! (в краен случай - Калашник)

Аз и на обикновен пистолет Макаров съм доволна ама да е с поне 1 000 000 пълнителя придружен  :roll:  :twisted:  :lol:  :lol:  :lol:

Старлетче, аман от опарване. И в медицината всичко е проба-грешка... Като се сетя и теб как са те тормозили гинеколозите.

Ми то така ама избор нямаме. Пък за опарването то мога спокойно да напиша нова енциклопедия на България с моите преживелици щото не само от гинеколози съм се парила, ма това е друг въпрос.  :twisted:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Уролози смотани!
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2006, 20:41:00 pm »
Аха! Ясно защо не са му харесали спермограмите (тъкмо пак говорих със семейството по телефона). Защото на едната има 20 млн сперматозоиди, а на другата - 30 млн ... и така, а не можело то така резултатите да варират. Сега ми стана ясно защо харесва спермограмите от МД - ми то там всичко е еднакво - равно и сиво!

Освен това простатата нямала отношение към спермограмата, защото сперматозоидите се произвеждали в тестиса.

Предпоследната версия била, че води нездравословен начин на живот - да, ама човекът не пие, не пуши, не взима наркотици, няма професионални вредности, храни се правилно, спортува и наистина изглежда добре.

Последната версия - проблемът е в жената!!!  :evil:  :evil:  :evil:

Момичето разказало кротко, че вече е минало два цикъла асистирана репродукция. Последвал логичния въпрос - а вие на гинеколог ходили ли сте?!?

Димитър Кудоглу
*
Уролози смотани!
« Отговор #16 -: Февруари 23, 2006, 20:52:32 pm »
Ох   :balk_144:
*
Уролози смотани!
« Отговор #17 -: Февруари 23, 2006, 21:25:53 pm »
Пак ох :balk_149:  :balk_153:
Уролози смотани!
« Отговор #18 -: Февруари 23, 2006, 21:28:04 pm »
Аз ви казах - М-16, няма друго решение.