Vali първо честита ти тройна радост от мен! Знам какво е чувството и шокът да знаеш че чакаш три бебечета и направо се възхищавам на тези майки! Ние имахме съмнения само в началото до към 5-6 седмица за три бебета, но в крайна сметка така и не се разбра какво точно стана и сега сме с две, които чакаме вече с нетърпение. Не се притеснявай за това дали ги усещаш. Всеки си мисли, че ще те ритат или че чувството е ще е много осезаемо, но всъщност не е точно така. Усещането е по скоро като движение във вода и едно такава вътрешно чувство, което ти казва: Здравей, ние сме тук! Нормално е да го пропускаш дори на моменти, но повярвай ми след няколко седмици ще знаеш със сигурност и дори ще го търсиш постоянно за да се успокоиш че всичко е наред, макар че бебчетата са толкова малки че само в определени положения ще се усещат по-осезаемо. Спокойно! След време ще ти се иска даже да мируват поне за малко за да си починеш. Стискам ти палци и се надавам,че всичко ще мине по вода, но въпреки всичко знай че няма да ти е лесно и ще трябва да си почиваш, колкото се може повече дори и да не чувставаш умора. Просто щади силите си за момента, когато наистина ще ти трябват! Стискам палци и ви се радвам от все сърце!