За много години и от мен! Нека и аз да се разпиша за тази година най-накрая! Аз за да си разнообразя ежедневието бяш за Нова Година лепнах някакъв гаден вирус без да разбера даже откъде ми дойде, но се побърках от кашлица и хрема! Важното е че вече ми е по-добре и сега малките ми го връщат двойно с ритници по цяла нощ, задето така добре ги поразклатих с кашлицата!
Креми, ние с тебе като гледам вървим на едно, защото и моят термин е 25.03.09, но доколкото виждам най-късно ме планират за 10-то число. Сега започвам да ходя по-често на прегледи, защото и аз като вас имам втвърдяване на корема, но най-вече вечер та чак въздух не ми достига. А и моите роднини постоянно ме мъмрят,че не съм се пазела, не съм ядяла и какво ли още не. Истината е,че просто не ми се яде особено, а и имам ужасни киселини, а като хапна малко се чувствам като че ли кожата на корема ще ми се пръсне! Е, не бих казала че стоя гладна де, но поне на външен вид не съм това което са очаквали за бременност с близнаци
Хайде, няма да се даваме, я, който не ни харесва да не ни гледа, аз така си казвам и изобщо не ме интересува как изглеждам, макар че се чувствам като риба на сухо докато се измуша от леглото! хихихи Леко дебелеене на всички и малчуганите да си стоят на топло в коремчетата, докато не им дойде времето!