Counterfeit, добре дошла в синия отбор! Ох, аз откак мойте ги пообъркаха до последно не вярвам какво гледат
Дани до 30та седм. ми се прави на мома
Ася, честита ти двойна и шарена радост! Повярвай,че са твои, мила! Пък те така или иначе всяка вечер ще ти напомнят
За кошарките, ние първите 2 седмци спахме в 1 от преносимите (Литъл Принц на Чиполино). После ни бяна готови матрачетата и спяха в отделни люлки - 50/90 (подарък от дядото). От 2 седмици са в кошарки:
Ако нямахме люлки, щяха да са си в отделни кошарки от самото начало, ама да не кърша хатъра на дядото... Надявам се поне 4-5 години да ги ползваме тези кошарки (ако приличат на татко си може и по малко
)
Аз съм твърдо за отделните легла и по възможност дървени. Дървени за по-голяма сигурност на децата, а отделно, защото все пак се будят по различно време и като са заедно вероятността да се будят едно друго е по-голяма. Като пътуваме спяха досега в преносимата заедно, ами като мръдне единия и другия се разбужда. Като е на горно ниво има ефекта на люлка и всяко мърдане се отразява на кошарката. И аз като каси, ще я ползвам за игра по нататък. И за път също, но вече при бабите съм осигурила по още едно легло, за да спят отделно.
И за край да се похвалим, че вече сме обзаведени с по 2 долни зъба. Само да се набарат един друг, пада яко хапане и крещене
Какъв купон ви чака бременелки, а Каси колко има да разказва