Здрасти Евро, отдавна не сме се засичали. Да, съгласна съм с тебе, но аз съм взела всички предпазни мерки и всичко е възможно най-изолирано. Кучето не влиза в стаите, особено в спалната, а и е многхо послушен-изобщо не ми създава грижи, а що се отнася до Жакото, държим го в стая, където стоим най-малко и по скоро само преминаваме, за да нямам преки контакти сега с него. То душичката ми се сърди, но избор има ли?! Гледам да е чисто и всеки ден чистя боклуците, които ми прави за да не се разнасят и в другите стаи. Даже миналата седмица се бях заканила и бях пуснала обява да го продавам и мъжът ми се нацупи, че не бил съгласен. Друг е въпросът че свекърва ми и съмишлениците й са против още от момента в който сме си ги взели и каквото и да е положение просто не ги устройва. Сега даже като не мога да излизам с кучето на разходка и ми се налага да разчитам на тях се чувствам адски бясна на себе си и на безпомощноста си, но няма как-още малко остава. Ти сигурно знаеш че тази порода папагали се приспособяват много трудно към всяка промяна и не мога просто да го дам за седмица две на някой защото ще се депресира и после какво да го правя-само до него ще ми е. Най-лошото е че в мен се борят тези две страни-да не им обръщам внимание на приказките и в същото време ме гризе съвеста,че може пък и да не съм напълно права. Просто нямам вариант в който да знам че някой ще се грижи добре за тях и да бъда напълно спокойна. Само човек, който има домашни любимци би ме разбрал как се чувствам, макар че сега с всичките тези събития покрай мен и аз вече не знам къде се намирам!