0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Тест за бременност
« -: Февруари 23, 2006, 11:53:23 am »
Правя опити да забременея и ми закъснява с 6 дни. Направих си тест (снощи)и контролнта лента се оцвети, другата също, но беше много по-бледо. Сутринта си направих още един (на различна фирма) и пак същото лентата се виждаше на по-бледо от контролната - как мислите, какво се случва????
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Тест за бременност
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2006, 11:56:40 am »
Ами бременна си.
Тест за бременност
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2006, 11:57:58 am »
Вероятно има бременност! Изчакаи още ден два и си направи пак тест. Или отиди да си направиш кръвен тест, за по-сигурно.
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2006, 12:00:46 pm »
ох много съм объркана, искам бебе, а дори незнам коя ми е кръвната група и таткото не я знае, много ви благодаря, ще опитам пак с още един тест утре.
Тест за бременност
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2006, 12:01:18 pm »
Мииии, ЧЕСТИТО !!!
Тичай да потвърдиш добрата новина с кръвен тест и си спести невите и съмненията .
Стискам ти палци :balk_103: и УСПЕХ !!!!!!
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2006, 12:05:16 pm »
Ще отида непремено на доктор, но мога ли да ви попитам още нещо, в момента имам ужасни силна кашлица, взех един сироп, но пих 3 пъти и го смених с хомеопатичен. Вземала съм и неоангин за гърло, то е локално, но все пак се притеснявам. Ако се окаже, че съм бременна, това значи 20 ден (благодарение на прекрасния сайт съм го изчислила). Кашлицата ми е силна и се напъвам много, дано не звучи смешно, но се притеснявам.
Тест за бременност
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2006, 12:07:35 pm »
Ми тогава посети доктора колкото се може по-скоро!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Тест за бременност
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2006, 12:09:32 pm »
Отиди на лекар.
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2006, 12:11:47 pm »
Още днес. Току що си записах час. Много сте мили, страшно ви благодаря. Успех.
Тест за бременност
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2006, 12:12:04 pm »
Цитат на: Nina
Ще отида непремено на доктор, но мога ли да ви попитам още нещо, в момента имам ужасни силна кашлица, взех един сироп, но пих 3 пъти и го смених с хомеопатичен. Вземала съм и неоангин за гърло, то е локално, но все пак се притеснявам. Ако се окаже, че съм бременна, това значи 20 ден (благодарение на прекрасния сайт съм го изчислила). Кашлицата ми е силна и се напъвам много, дано не звучи смешно, но се притеснявам.

ЕЙ ДЕВОЙКО НЕ СИ ИГРАЙ И НЕ СИ НАЗНАЧАВАЙ САМА И СИРОП ЗА КАШЛИЦА ДАЖЕ ! :twisted:
Тичай първо на гинеколог и после на всички останали доктори от които имаш нужда!
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2006, 12:13:29 pm »
май се паникьосах :)
Тест за бременност
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2006, 12:16:02 pm »
Цитат на: Nina
май се паникьосах :)

Ми дааааа, то си е за паника- да ставаш мама не е лесно ! :D
Тичай на лекар и се връщай бързо да докладваш !
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2006, 12:18:23 pm »
Ще докладвам, при доктор Власова ще ходя в 17.30 и утре ще докладвам. Името на докторката го видях на сайт-а. Но и преди това съм ходила при нея.
*
Тест за бременност
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2006, 13:07:59 pm »
Вземи си от аптеката таблетки за гърло на д-р Тайс,хомеопатични са и много помагат.Иначе честито и безпроблемна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #14 -: Февруари 23, 2006, 13:23:12 pm »
май е по-добре първо на лекар white наистина, защото се уплаших. Хем правех опит да забременея, хем си мислех че нямя да стане толкова бързо и взех на своя глава хапчета. Господ ми е дал шанс, дано да не го пропилея, наистина ме е страх. Иначе благодаря ти за пожеланието.
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #15 -: Февруари 24, 2006, 09:13:21 am »
Здравейте момичета, както обещах - докладвам. Бях на лекар и се поуспокоих малко поне от гледна точка на това, че сиропа, който вземам няма да ми навреди. Иначе ме прегледа докторката с видеозон, не ми предложи кръвни проби. Каза, че неможе да потвърди, нито да отрече 100%, защото се виждало нещо като плодна торбичка, но е много миниатюрно. Каза обаче, че е имала и друга пациентка с малко плодно сакче пък е родила 4 кг. бебе :)) Така че не се отчайвам и вярвам, че и мойто си е бебе. В сряда (1ви) Март пак съм на преглед. Е започна се и със страхотиите разбира се, че ако не се види нещо по-ясно в Сряда и все още не ми е дошло, ще трябва да се провери и за извънматочна бременност :( Абе май наистина не е лесно да се става мама.
Тест за бременност
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2006, 10:17:43 am »
Супер! Честито!
Може пък да е била по-късничко овулацията и за това да е по малко плодното сакче.
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2006, 10:30:28 am »
Ами тя ми показа на екрана и ме пита, дали виждам нещо (което според нея евентуално ни могло да е плодно сакче). Ако сте гледали Рейчъл от "Приятел" в тази серия, та и аз като нея - казах, че виждам плодното сакче, ама всъщност нищо не виждах :) всичко ми беше едно и също. :?:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Тест за бременност
« Отговор #18 -: Февруари 24, 2006, 10:34:37 am »
ЧЕСТИТО и от мен!
Лека бременност  preggo  
   :wave:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Nina

• 2643
Тест за бременност
« Отговор #19 -: Февруари 24, 2006, 10:39:37 am »
Месри denis, ама чак в Сряда евентуално ще се потвърди, но аз вярвам   :sunshine: Успех на всички момичета и момчета  :P