Направо няма се виждат, какво ти бледнеене, бе Жекич!
Аз се чудя кое да ви разкажа, че те моите са........
Отиваме с половинката за риба - морски риболов на Дюни, ама това преди месец нейде. Точно него ден си беше доста хладно - аз екипирана с анцунг, якета, маратонки. Ловим ние, имаше риба и се кефя аз на улова. Кепа с улова е хвърлен в морето, като е вързан на дълго въже, завързана на специална метална пръчка на брега. Има средни вълнички така, абе супер време за рибка. И при поредната хваната риба, моя милост тръгва да вади кепа от водата , ама той натежал вече и аз се пъна да дърпам. Обаче виждам, че идва вълна и решавам да се дръпна назад, за да не се намокря. Обаче!!! Ходейки назад на първата крачка се спъвам, сядам по гъз, вълната идва, залива ме до кръста и резултата: аз мокра цялата до кръста, анцунг, маратонки , чорапи, всичко. А моичкия само като видя какво ми се случва, изпадна в луд смях. И само успя да каже - "О,не! Пак ли изцепки?!
" Аз се събличам по голо д....и се сещам, че имам едни панталонки, тип боксерки в чантата - бели, доста прозрачни и ги обувам, И си седя така -нагоре с яке и пуловери навлечена, а надолу гола, завита с една хавлийка 50 на 60 санти!
Добре, че нямаше хора по плажа наоколо. Но за мой късмет - има, няма след 10 мин се задава едно семейство да питат какво сме хванали и аз седя, мигам и викам - ми ей там в кепа, в морето е рибата, ама не мърдам от мястото си.
Моя отива да вади кепа, да се фука и кво да види - дупка и поредната риба се опитва да избяга
Добре, че не бяха изчезнали рибите, че това щеше да е черешката на тортата за деня!
Всичко добре, ама се прибираме и аз как да сляза пред нас от колата в тоя вид - по боксерки, боса, а нагоре навлечена....И седя в колата и хем ми се реве, хем ми е смешно
! Ма какво да правя, стиснах очи и бегом във входа - кой видял, видял!