0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кой е По-По-Най....
« Отговор #40 -: Април 16, 2010, 12:13:31 pm »
Кой може да откаже на такава напориста блондинка?!  :lol:

:balk_77: :balk_77:

МЕКА РЪЖ!!!
Re: Кой е По-По-Най....
« Отговор #41 -: Септември 16, 2010, 23:16:14 pm »
Хайде, пак аз! Като не щат да си признават другите. :wink:

Случката е от преди месец и половина, но все нямам време да я споделя с вас.

Така. В края на юли - началото на август се занимавах със строителство, по-точно, с довършителните работи по апартамента ни.

Ето как си напазарувах от Бриколаж и стигайки на касата, се оказах без портмоне.
Вземам аз една зелена плочка от тези, които ще бъдат в тоалетната, мятам я в колата, слагам и децата в колата и отивам в Практикер за фугираща смес в същия цвят. (Само ще вметна, че аз си ходех до Практикер средно по 2 пъти дневно.) там се оказа, че нямат в цвета, в който търся. Добре, нищо страшно, отиваме в Бриколаж. След дълго избиране, вземам фугиращата смес. Търся също и едни ПВЦ профили, капарирах шкаф-мивката и смесител и стигам на касата да плащам. Маркираха ми покупките, а аз в това време ровя в чантата на количката и ... о, ужас! 8O Няма ми го портмонето! :x А там са и картите, т.е. не мога да си платя по никакъв начин. Касиерката любезно ме подсеща да проверя някъде вътре в магазина. Аз се сетих, че Михаела ми го беше извадила, за да си играе с него :) и то остана в къщи. Помолих касиерката, да не ги сторнира нещата, че бързо ще припна да нас и ще се върна. Само да ги остави на касата при нея, за да не губя време "да ги пазарувам" отново същите неща. :lol:
Връщам се до нас за портмонето, но спирайки пред къщи, виждам, че децата отзад спят. Добре, оставям ги там (уточнявам, че живеем в къща), на бегом търча вътре, грабвам портмонето и за минутка съм отново в колата. Пред Бриколаж - пак така - оставих ги вътре да спят, припнах да си платя нещата и после да ги доставя на майсторите в апартамента.

Та така, моята щерка неволно ми скрои номер. :lol:
Преди година пак ми беше скроила друг номер, та се наложи да преиздаваме дебитна карта, а в последствие я намерихме. :lol:

Бъдете добри и не губете кураж! :)