0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Кой е По-По-Най....
« -: Ноември 19, 2008, 14:00:39 pm »
.....идиот!  :lol:
Надали някой ще ме бие по гафаджийство и каръщина, но си струва да опитаме!
До ей сега с Бандата обсъждахме кой какъв карък и идиот е, затова реших да се включат и повече хора в спора!
И като Царица на кретените, ще започна аз с част от моите издънки, падания и прочее.

Началото на 1999та година.Мимка ще бъде абитЮретнтка.Прави си план далечен от на мама и-ще бъде с много дълга тясна пола и миниатюрно бюстие (нещо в оринеталски стил).Имаме си и съдружник-бабчето, която е професионална шивачка.Купуваме обувки с около 18 санта ток, за да съобразим дължината на полата с тях.Копринен жоржет, супер.Полата е готова за няколко дни.Мама обаче разбира.Категорично отказва на 19 май, при температура средно около 5-6 градува вечер (нея година си беше бая бахър) детето да е полуголо.Полата отпада, шие се рокля в същия стил.Полата обаче остава.Летим във времето и идва лятото на 1999та година.Мимка и мамка и излизат една съботна сутрин по магазините.Мимка се издокарва с онази прословута пола, сандали и потник.Фръц-Фръц.Няколко метра след излизането от входа обаче става ясно защо такива поли не се носят със сандали с нормално висок ток.Края на полата попада под сандала.Мимка я настъпва, спъва се в нея, прави чупка в колената и се свлича.И понеже няма да съм аз ако просто се смотам на земята, със самото падане си сгъвам коленете, те подбират полата, която се отзовава под дупето ми.И представете си Мимка, стойка (срам ме е да кажа, за да не изгубим детската аудитория), със смъкната пола и лъснати бикини.И това събота сутрин, когато всичко живо е по терасите да пържи мекички, бухтички, да тупа или да пуши.Мама се сгъва на 4 от смях, даже не се усеща да ми помогне да стана.Аз обаче запазвам самообладание, изправям се, оправям се и казвам на висок глас-Бе аз ще си падам дето си искам бе, ай сиктир! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Под Номер 2 в личната ми класация по идиотизъм класирам вечерта преди прощалната ми вечер в 8ми клас.Класът се разделя, правим си нещо като мини абитуриентска в ресторант.Мимка е с къса над коленете рокля (дължината е особено важна за по-нататъшните разсяснения).Предната вечер с приятелката ми яхваме Балканчетата и отиваме в парка да караме колело.Даже отиваме на Колодрума.И правиме си кръгчета, когато Мимка-Любимка решава да се прави на професионален колоездач и прави отчаян инедобре обмислен опит да се качи на рампата острани на самия колодрум (нали се сещате как карат наклонение).Е да, ама професионалните велосипеди нямат такива брутални педали, които могат да опрат отстрани.Резултат?Все още имам червени петна на коленете, които така и не изчезнаха с годините.Да не говорим, че на прощалната си вечер бях с огромни рани и бинтове точно на коленете (тука си спомнете дължината на рокличката). :oops: :oops: :oops: :oops:

Иначе супер много ме бива в паданията по стъпала.Ей така-както си седя на стъпалата и си чакам някой се отзовавам в долния край на стълбището (без да съм мърдала)-тоя номер как става, така и не мога да схвана, ама явно съм голяма работа, щом го умея!

Имам още подобни, но сега оставям да се включи и някой друг!!!
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 14:02:30 pm от Мимка »
Re: Кой е По-По-Най....
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2008, 14:25:19 pm »
Мимкей, я разкажи за г-н Милър  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2008, 14:28:01 pm »
Малко съм разочарована...
Очаквах тук да прочета историята "Мимка показва прелести на кабелджиите"  :lol: :lol: :lol:

П.П. Бих могла да се включа с истории, но като се замисля, моите ще бледнеят...
А! Вчера писах ЛС на себе си. :lol:  Как стана тая работа, не разбрах...Уж адресатът беше друг  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 14:31:42 pm от Жекова »
*
« Отговор #3 -: Ноември 19, 2008, 14:40:54 pm »
аз нали съм гафаджийка № 2 - да я караме по ред на номерата  :lol: :lol: :lol:

Един ден, трябваше да си отида на село с първия възможен влак сутринта. А той е в 6,20. Отивам на гарата, вземам си билет и питам на кой коловоз е влака. Казват ми на 2-ри. Отивам аз, избирам си вагон по-напред и се настанявам най-удобно. Абе направи ми впечатление, че май по-раничко тръгна, ама викам - сигурно има промяна в разписанието. Обаче от една гара се качиха двама мъже и седнаха срещу мен. И започват да си говорят, че щели да слязат на еди-коя си гара и да отидели еди-къде си. И аз започвам да се ослушвам. В моята посока такива ги няма. И питам - "Извинете, за къде е влака". И единия господин ми отговаря "Ами, за Шумен". И аз  8O. Бях объркала влаковете  :oops:. Ми сега ...
И ми просветва ... Слизам на гара Синдел /нещо като разпределителна/ и след 10 минути хванах моя си влак  :lol: :lol: :lol:
А каква била работата - на тоя коловоз имало 2 електрички. Първата тръгва в 6,10, а другата в 6,20 - ами аз отде да знам ... :lol:. Видях аз, че са разделени двата влака, ама викам, сигурно ще ги съберат  :lol: :lol: :lol:

Шефа ми искаше списък на персонала. Написах го аз и хуквам да му го нося.
И в последния момент, на една ръка разстояние от кабинета му, виждам аз едно от имената - Петко Петков го бях прекръстила на Пуетко Петков.
Отивам да поправям - и правя втора грешка - вместо У-то, махам Е-то и баш си го бях написала Пу...ко  :lol: :lol: :lol:

И аз имам още за разказване... :oops:

Мимкей, я разкажи как прати молбата си за работа, на колко души беше? - по електронната поща  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 14:42:27 pm от Еli »
*
« Отговор #4 -: Ноември 19, 2008, 14:51:31 pm »
Уф, захапаха ме беее.Айде по ред на молбите сега.
 :lol:

Почваме с г-н Милър.Бандата и посетителите на Седмичната го знаят случая, ама нали работим по желание на клиента.И преди да започна искам да подчертая, че в случая съм невинна жертва.Виновно е оная пернатата чума (тя се знае).
Значи.Ще имаме събрание на всички учители с председателя на Общински Съвет.И вадя списъка с имената и телефоните и звъня наред.Обаче те повечето в час или на кафе и докатро вдииигнат.И аз вися на тела и в същото време чета тия кифли какви ги къдрят в седмичната тема и в чата ни.И аз сабахлем бях пуснала 2 снимки на Милър.И въпросната чума нещо ми цитирала мнението, ама на мястото на снимките сложила голям червен надпис МИЛЪР!И аз чета там и звъня на г-н Христов.Обаче оня не вдига и аз блажено съм се зачела във въпросния постинг.И точно коагто се взирам в червения надпис Милър онзи ми вдига и аз изстрелвам-Ало, г-н Милър?Човека докато заеква аз се опомням и веднага-Ало, г-н Христов? :lol: :lol: :lol:Той надали изобщо разбра за какво иде реч, надали изобщо му е минало през ума кой или какво е Милър, ама аз цял ден след това бях червена като онзи надпис МИЛЪР

Продължаваме за кабелджиите.Подаваме молба да си сменим Интернет доставчика.И от новия ни казват-като се съберат повече молби от вашия блок ще ви се обадим и ще дойдат нашите работници да прекарат кабелите.И Мимозата тогава не работи.Точно нея седмица моя мъж имаше една мръсна серия-излиза сутрин, аз задрямвам и той се присеща за нещо, връща се, ама не си отключва, ама звъни.И аз ставам, отключвам, тегля му една тънка и пак лягам.И въпросната сутрин позната картинка-той заминава, след малкос е звъни.Аз ставам, рошава и по гащи (само), отварям бясно вратата с обичайната реплика-тоя ключ за какъв х'й го държиш в джоба си и изтрещявам-отвън агентите от Интернета, няколко на брой.Ми те хората му звъннали на моя преди това и той казал-няма проблем, тя жена ми си е у дома.Пък да се обади на мен-НЕЕЕ!Аз обаче извадих рефлекс и скочих зад вратата, теглих им и на тях една тънка и траснах вратата.Е..рискове на професията! :lol:

И накрая специално за Фъстъка-като се връщах тук на работа този юни попълвах едно заявление за започване на работа и съм го оставила на десктопа.И идват служебните пощи, които препращам на бая народ, сортирани в групи по 10 адреса.И на първата група вместо файла с пощата мятам файла с моето заявление. :) Счетоводителя ми се хили насреща-уведомяваш хората, че се връщаш пак при нас :) :) :)
Ай стига ви толкова за сега!  :)
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 15:00:46 pm от Мимка »
« Отговор #5 -: Ноември 19, 2008, 14:56:37 pm »
 :lol: :lol: :lol:
Направо няма се виждат, какво ти бледнеене, бе Жекич!
Аз се чудя кое да ви разкажа, че те моите са........ :lol:
Отиваме с половинката за риба - морски риболов на Дюни, ама това преди месец нейде. Точно него ден си беше доста хладно - аз екипирана с анцунг, якета, маратонки. Ловим ние, имаше риба и се кефя аз на улова. Кепа с улова е хвърлен в морето, като е вързан на дълго въже, завързана на специална метална пръчка на брега. Има средни вълнички така, абе супер време за рибка. И при поредната хваната риба, моя милост тръгва да вади кепа от водата , ама той натежал вече и аз се пъна да дърпам. Обаче виждам, че идва вълна и решавам да се дръпна назад, за да не се намокря. Обаче!!! Ходейки назад на първата крачка се спъвам, сядам по гъз, вълната идва, залива ме до кръста и резултата:  аз мокра цялата до кръста, анцунг, маратонки , чорапи, всичко. А моичкия само като видя какво ми се случва, изпадна в луд смях. И само успя да каже - "О,не! Пак ли изцепки?! :lol:" Аз се събличам по голо д....и се сещам, че имам едни панталонки, тип боксерки в чантата - бели, доста прозрачни и ги обувам, И си седя така  -нагоре с яке и пуловери навлечена, а надолу гола, завита с една хавлийка 50 на 60 санти! :lol: :lol: :lol: Добре, че нямаше хора по плажа наоколо. Но за мой късмет - има, няма след 10 мин се задава едно семейство да питат какво сме хванали и аз седя, мигам и викам - ми ей там в кепа, в морето е рибата, ама не мърдам от мястото си. :lol: Моя отива да вади кепа, да се фука и кво да види - дупка и поредната риба се опитва да избяга :lol: :lol: :lol: Добре, че не бяха изчезнали рибите, че това щеше да е черешката на тортата за деня! :lol:
Всичко добре, ама се прибираме и аз как да сляза пред нас от колата в тоя вид - по боксерки, боса, а нагоре навлечена....И седя в колата и хем ми се реве, хем ми е смешно :lol: :lol: :lol:! Ма какво да правя, стиснах очи и бегом във входа - кой видял, видял! :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 14:59:40 pm от слънчице »
*
« Отговор #6 -: Ноември 19, 2008, 14:58:13 pm »
ХАХАХА
Ще ме уморите от смях  :lol: :lol: :lol:
Мимке, номер 1 си  :wink:
Слънцето да не си трае и да каже как изтупа дистанционното през терасата, а преди това се изтупа по г..з  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2008, 15:14:52 pm »
Хахаххахаха!Леле, ма как ги помните, бе! Вие си разпределяте кое да помните! :D :D :D

Та първо за дистанционното!
Свеки ще заминава за Германия при щерка си и вечерта ще спи вкъщи. Това след Нова година - навън студ, мраз. И ще й оправям аз в хола  на диванчето, че топло да спи там. Обаче съм си сложила едно губерче - БЯЛО и викам да го тупна леко през балкона. Но това става в 11-12 вечерта. И тупвам го аз и се чува нещо как пада долу, удря се нейде по трасето и туп на земята. Да отбележа, че сме на 3 етаж. А викам, кво ли беше това, ама не обърнах внимание. И след 15-на минути потърсих дистанционното - тук, там, няма го. Викам, брех мама му стара, тук беше, де отиде. :lol: И ме удря ток - това дето излетя надолу е било то... :lol: :lol: :lol: Малеееееее, откачих. Ми сега! Моя леко избесня, че съм заплес и зяяви най-категорично, че този път няма ми оправя гафовете и да ходя сама си търся дистанционното. И аз кво да правя - мечка страх, мен не страх, с един прожектор слизам долу сама в 11ч. и търся! :lol: :lol: :lol: Ама той иначе седи горе на терасата и наблюдава, да не ме открадне и мен някой или да пропадна нейде. Хеле намерих го и слава богу работеше - е, малко ожулено ама........ :lol: :lol: :lol: Свеки и тя са хвана за главата. :lol:

Пролетта - таман се  постопли и решавам да измия терасата аз. И при поредното носене на вода, се подхлъзвам с чехлите на мозайката на терасата и с половината кофа вода отгоре ми, по гъз, в цялата си прелест - драааан. На 20 метра има строеж и за мой "късмет" се сбрали работниците да си почиват .....и аз им направих сеира.  :lol: :lol: :lol: Не мога да сваря да ставам и да се крия вкъщи. Резултата беше, че една седмица не можех даже да седна да се изпишкам като хората - така се бях подредила.  :lol:
« Последна редакция: Ноември 19, 2008, 15:24:22 pm от слънчице »
*
« Отговор #8 -: Ноември 19, 2008, 15:21:31 pm »
Хахахахаахх,  перчам, разкажи за ботушите, плииийз, хахаха!  :lol: :lol: :lol:

Ми аз преди 2-3 седмици като звънях на 68 жени за едно женско събиране в един ресторант в понеделник, 18.30, а се оказа, че аз не съм разбрала и срещата била ВТОРНИК 18.30, та малко преди да ми свърши работния ден се усетих и звънях на всички наново  :lol: :lol: :lol:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #9 -: Ноември 19, 2008, 16:06:00 pm »
Уникални сте  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #10 -: Ноември 19, 2008, 16:12:59 pm »
Ралии, кажи си за 'кучешката', айде, не се срами, хахаха    :lol: :lol: :lol:
« Отговор #11 -: Ноември 19, 2008, 16:14:43 pm »
Айде и аз да ви разправям една история от по-младежките ми години.Тя е колкото комична,толкова и трагична.
Та значи преди години имах аз едно гадже и с него много обикаляхме насам-натам.Едни приятели бяха по това време на язовир за бая време и ние с него трябваше да отидам за събота и неделя при тях.Но отивайки,трябваше да им занесем едно почено прасенце,което те предварително бяха поръчали в един ресторант.А също така и няколко пластмасови стола.Затова се придвижвахме до въпросния язовир е един стар и очукан микробус,товарен със затъмнени стъкла(това е важно за историята).Както и да е.Пътуваме си ние и по едно време в разговора се заражда идеята,да спрем някъде по пътя в гората и да правим секс сред природата.Точно щяхме да спираме и аз виждам на 100ина метра пред нас една група жени и деца и ме викам "Дай да ги подминем и някъде по-напред да спрем,щото ме е срам жените да видят,че буса спира и ние минаваме отзад в багажното."
И подминахме ги ние жените,кара той още половин-един километър и спира на пътя,посред гората.Даже мислихме да свием по някой страничен път,но решихме че микробуса няма да го понесе,затова паркирахме на самия главен път.Както и да е,слязохме от буса,минахме отзад,качихме се при прасенцето,правихме един прекрасен секс и доволни,и щастливи от живота решихме да си продължаваме по пътя.
Да,ама не!!!Защото на тая очукана бръкма се оказва,че освен многото други работи и е счупена и дръжката на ключалката,която отваря вратата от вътре.Гаджето ми ръчка и мушка с каквото намери,но вратата не се отваря.Ами сега?!? 8OКакво ще правим.Телефоните отпред,ключовете отпред,цигарите отпред....а вече е към 18 часа и скоро ще стане тъмно.Нямоше опасност да останем гладни,щото нали сме при прасенцето,но си бяхме пълни затворници(на страстта :lol:).И докато той ръчкаше с квото намери в ключалката,аз надничам през една драскотина на боядисаните прозорци,през които иначе нищо не се вижда.И какво мислите виждам в далечината?!?Виждам как по пътя се задава групата от жени и деца,които преди това подминахме.И когато наближиха те на около 5 метра,аз се обаждам"Извинете,бихте ли ни отворили задната врата,че се заключихме в буса!".И те жените се спряха на място,и стоят и се чудят какво да направят.И аз пак"Не можем да се отключим,моля ви да отворите вратата на буса!".И едната жена се присегна и отвори вратата.И аз,слизайки от буса почнаха да пелтеча и да обяснявам ни в клин,ни в ръкав и без някой да ме е питал "Ми ние тука караме едно пресенце,печено и искахме да видим дали всичко е на ред и се заключихме."А гаджето мълчи и сви зад буса.Те жените се поусмихнаха,аз им благодарих много и двамата побързахме да се качим отпред и да отпрашим.
После ни беше много смешно,но на момента направо си беше кошмар.Представете си,ако не бяхме решили да ги подминем и тогава да спрем или,ако тях ги беше дострашало да ни отворят.Щото нали,вървят си и на пътя бус,а от буса глас....
И така,това е най-каръшката случка в живота ми,но никога няма да я забравя! :lol:
*
« Отговор #12 -: Ноември 19, 2008, 16:26:43 pm »
Може ли и аз.По повод абитюриентските :D.Нагиздила съм се-с мен неможе да се говори.Всичко точно.Отидохме в ресторанта,където трябваше да сме няколко класа от различни у-ща.Така...седнахме,хапнахме,пийнахме и аз реших да ходя до тоалетната,която беше по едни доста стръмни стълби на горния етаж.Връщайки се се спъвам в едното стъпало което беше покрая със златен обков.Поглеждам отляво-няма парапет,поглеждам-надясно и там няма.При което почва едно стремглаво търкаляне надолу.Пльоснах се по средата на дансинга с рокля на ушите и обувки по масите.Срам...до бога.Забравих да спомена гаджето което бях довела се заливаше от смях на масата.Та така...а сега се смея :D

« Отговор #13 -: Ноември 19, 2008, 16:37:46 pm »
Ралии, кажи си за 'кучешката', айде, не се срами, хахаха    :lol: :lol: :lol:
Добре деее, добре, ама слагам точката

Та значи седим си ние с половинката в една рибарска кръчма на плажа, и гледаме някакви деца се плацикат и се пробват да плуват по най-различни начини.
И мойта светла личност, както изобщо не е от гръмогласните, се изцепва
- А пък аз най-обичам кучешката!
И допълвам малката подробност - на масата до нас седеше една доста мощна компания от рибари :oops: :oops: :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2008, 16:45:09 pm »
Хихи, подобно...Явор имат в сервиза един стенд (сервиз за коли), с който се прави центровка на карбуратори (това е нещо, което се прави, за да горят по-малко колите).И се мери там някакво разтояние на някакво чукче...абе не съм много наясно.И аз като не работех към 17 часа се качвах при него, изчаквах го и се прибирахме заедно.И отивам веднъж, той отворил капака на една кола и аз виждам само неговата глава.И казвам на висок глас-Добър ден, идвам да ми измерите разтоянието между чукчето, ако може лично! :lol: :lol: :lol:.При което от същия тоя капак се подават още 3 глави- на чичо му на моя и на двамата мъже с колата, които киризят Явор какво им прави там.Аз умрях от срам! :oops: :oops: :oops:
Забравих да кажа утре очаквайте мощно включване от Мимоза Близначкова, днес се попиках от смях с нейните изпълнения :) :) :)
*
« Отговор #15 -: Ноември 20, 2008, 11:04:24 am »
Ей, Мимке, веднага да ме издадеш  :lol:
Айде и аз за паданията  :lol:
 Няма да разказвам изпълнението стил Мимка с дълга рокля, обаче мойто беше на Дюни пред хотел Марина Палас в разгара на лятото - сраам...
Една зимна история:
Ще ходим тайфа някъде с кола през зината, обаче заледен пътя. Аз както винаги с ботуши с токчета като клечки за зъби. Чака ме тайфата и аз за да не се бавя, бягам. Добре ама както си бягам става тука-има, тука-нема, Мима под колата. Тъй се хързулнах, че ми се виждат само върховете на пръстите. Викат мойте хора, обаче аз от смях не мога да кажа къде съм  :lol: :lol: :lol: Пък и те не могат да ме видят, защото вече се смрачаваше. Как да е, казах им къде съм се скрила, обаче как да ме издърпат, като всички се заливаме от смях...
Та тъй, правих основен преглед на колата посред зима  :lol: :lol: :lol:
Айде туй е засега от мен, че ако се издам напълно, ще взема купата "Най-голям гафаджия"
*
« Отговор #16 -: Ноември 16, 2009, 12:33:25 pm »
Много поизостанала темата, викам да си я отворя отново, мина време, предполагам и други освен мен имат нови изпълнения :)
Аз за сега се сещам за две, на които чумите се смяха много, ама да си ги кажа и тук.

Значи прибирам се от работа аз, час пик в София. И тъкмо завивам от Дондуков към къщи се усещам, че съм забравила да си купя Аналгин. Поглеждам - Аптека от другата страна на булеварда. Но! Говорим за към 17.10. Коли и чудо, лудница. И сега-защо да се връщам 500 метра назад до пешеходната пътека, като имам гениална идея. Ще прибягам пред някоя кола до средата и там ще изчакам удобна възможност да притичам и до другия край. И речено сторено. Намирам пролука и притичвам до средата на булеварда. И започвам да чакам пролука за да направя същото упражнение. Но! Чувам нещо встрани от  мен, тъй прекалено от към моята страна, обръщам се - трамвая! Ми аз съм застанала на релсите му. Ми откъде да знам аз, аз съм блондинка, виря си носа и не гледам какво има по земята. Сетих се за онази мисъл-Що е то страх? Това е момента, в който прецениш, че май не е било много удачна идея да пресичаш Цариградско в Час Пик. Ей така се почувствах и аз. Сърцето ми просто щеше да откачи. Слава Богу една кола ми видя отчаяната физиономия и спря да ми направи път преди да стана на плакат на Дондуков :)
Излишно е да казвам как се прибрах -ходих си до пешеходната пътека и повече не си и помислям за такива изпълнения :)
Айде някой друг да продължи, после ще си кажа и второто :)
« Отговор #17 -: Ноември 16, 2009, 13:03:06 pm »
Аз само да допълня - на Мимса далечната пешеходна пътека й е на 500 метра, другата е на 20 метра в другата посока, ама тя още не я е проучила  :jump12: :jump12: :jump12:

« Отговор #18 -: Ноември 16, 2009, 13:18:06 pm »
Мимке ,много си забавна.От сарце ти се радвам на. :D :D :D :D :D
*
« Отговор #19 -: Ноември 16, 2009, 14:16:07 pm »
Аз само да допълня - на Мимса далечната пешеходна пътека й е на 500 метра, другата е на 20 метра в другата посока, ама тя още не я е проучила  :jump12: :jump12: :jump12:
А и аз така ходя, само по познати маршрути иначе може да се загубя ;)

Иначе, като цяло имам проблем с преценката на разстоянията, а явно с паметта, защото редовно ходя със синини по краката и не помня къде съм се ударила ;). Иначе като бях в гимназията и още си живеех при мама една вечер гледах някакъв филм до късно, всички си бяха легнали и лампите бяха изгасени навсякъде и аз тръгвам да си лягам, но решавам че ще пестя електричество и оставих в хола да свети и се придвижвам в тъмното по коридора решавайки, че коридорната врата е достатъчно отворена... Е да, ама не беше и така си нацелих окото, че ходих като бита една седмица ;).
После като бях бременна пък ми се е случвало да видя полуотворена врата и да реша, че ще мина през нея без да я доотварям и съм си удряла корема  :oops:

Една от последните ми големи изцепки е от миналата година. Записах се на шофьорски курс и на един от часовете по кормуване спрях на жълт светофар въпреки че инструктора ми крещеше в този момент да дам газ и един автобус се наби в колата  :oops:. То и книжка не съм взела още, реших, че 5 пъти да ме късат за една година е достатъчно и другата година ще си опитам пак късмета ;)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!