0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Луци,страшна ти е графиката :D Хайде дано най-накрая да ни зарадваш :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Много ви благодаря, мили приятелки  :D.
¿Мога да ви нари4ам така, нали?
След седмица 6те стане ясно дали този месец е на6ият  :D. Аз не смея да се надявам много, за6тото съм свикнала да имам хубави графики, а на финала лели4ето винаги се появява  :(...Така 4е, спокойствие преди вси4ко, за да е по малко разо4ерованието след това.
От днес меря БТ (както предполагам и някои от вас) един 4ас по рано. Нали смениха времето. Така 4е стойностите 6те са малко по ниски. Н все пак са достатъ4но високи, за да съм доволна...

Желая успех на всяка една от вас  :). Дано скоро се сбъднат на6ите ме4ти.......

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
графиката ти наистина е много хубава, мисля че това ти е последната :goodluck:
*

birzia

http://calendar.zachatie.org/work/LogIn
моля за мнения и дано е станало този път  newsm04 :balk_113:
*

birzia

я пробвайте сега майче стана:bighug:http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=birzata
*

birzia

YESSSS,успях- щракнете в/у розата с 300 зора само това можах бих искала и иконка да сложа ,но незнам как стават нещата :oops: :oops: :?
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
YESSSS,успях- щракнете в/у розата с 300 зора само това можах бих искала и иконка да сложа ,но незнам как стават нещата :oops: :oops: :?

моя съвет е са си отвориш нова тема защото в момента се бъркат нещата.. :) пък и има тема точно как се слагат мисля че беше картинките..или попитай модераторите.Но за начало започни с новата тема :) например може да е темата : Графиката на birzia
*
Здравей,birzia  :D
Погледнах графиката ти. О6те е рано да се коментира. А и не си отбелязала БТ за днес. Споед теста, Овулацията трябва да е днес или утре. Днес направи отново тест (правят се от - до -). И дано БТ се пови6и след това и остане такава девет месеца  :wink:

Съгласна съм с saraapl. Цитирам: моя съвет е са си отвориш нова тема защото в момента се бъркат нещата..  пък и има тема точно как се слагат мисля че беше картинките..или попитай модераторите.Но за начало започни с новата тема  например може да е темата : Графиката на birzia

Луци,гледкам Т ти и не мога да и се нарадвам... :balk_46:  :balk_47: :balk_46:... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17  :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
 birzia прочети тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=6670.0
Луцка супер ти е графиката  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
И на мен ми харесва  :lol:. Поне едно е ясно. Овулация е имало  :D.
А и тези стойности на БТ са измерени един 4ас по рано!!!
Стискайте ми палци да продължава така...

И на мен ми харесва  :lol:. Поне едно е ясно. Овулация е имало  :D.
А и тези стойности на БТ са измерени един 4ас по рано!!!
Стискайте ми палци да продължава така...

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D :D :D
*
И аз стискам Луци с теб сме всичкииииии  :grouphug:
Графиката ти е чудеснааааа  :D :D :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy
*

birzata

• 225
  • След лошото винаги идва хубавото !!
Дениса много ти благодаря за информацията,много ми помогна  :D :blowingdust: 
Луцинка,графиката ти е трепач!Аз знам,че пролетта дарява нов живот,така,че от сърце Ви пожелавам и при Вас тя да донесе най-чаканото чудо! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:Силно те гушкам!  :bighug: :bighug: :bighug: yahoo_17

*
Благодаря ти, Плами  :bighug:

Луци,подържаш си я хубавата Т...само така,мила!!!Още малко ти остана  :D... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Луцкааааа
графиката е муцкааа :D :crossfingers: :crossfingers:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
 osi_9 osi_9 osi_9 :hug2: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Страхотна графика Луци  :D