0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Луци,аз знам,че когато мислиш позитивно ти се случват само хубави работи :) Ето виж-имало е  :heartbeat: :bed: :dating:,не сте се вглъбили само в притеснения и хубавото е дошло :) Дано всичко и за напред да продължава все така,а с позитивизъм да постигнете още по-добри резултати  :bighug: :bighug: :bighug:

*
plamitoto, много е важно 4овек да се успокои  :D.
Мисля 4е успяхме в това отно6ение. Ние правим ви4ко, което зависи от нас, но има много други не6та, които са извън на6ите възможности. И затова е по-добре да не се притеснява6 и :BangHead:. Ако е писано да стане  :babyflips:, 6те стане!!!!!!!!!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
Как мислите: правилно ли съм отбелязала овулацията? :ask:
Днес БТ започна да се пови6ава. Мисля че овулацията е била най-вероятно на 16-ти много рано през нощта (1-6 часа през нощта). :D

*
 :D И аз така си мисля че овуто е било на 16 ти.  :D Успех миличка :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
И според мен О. може да е била на 16 ден от МЦ
Дано да е станало   :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
И според мен О. може да е била на 16 ден от МЦ
Дано да е станало   :D
Колкото пове4е го мисля, ми се струва 4е може О да е била ве4ерта на 15-тия ден.
Но това сега не е толкова важно. Важното е БТ да се пови6и о6те малко и да се задържи така...
Благодаря ви, моми4ета. Стра6ни сте. Заедно правим 4удеса!!!! :bighug: :bighug: :bighug:

*
Здравейте отново  :D!
Само искам да споделя с вас факта, 4е този месец имам много силно изразено неразположение ниско долу в слабините и яй4ниците  :(. Все едно 6те ми идва. Така се 4увстам от деня на овулациата. Не е постоянно, но през деня, от време на време, имам прому6квания и наболявания, съ6то като предменструални симптоми.
Притеснявам се да не е някаква инфекция, възпаление или да съм настинал. Не зная какво да си мисля  :ask:.
Моля ви, ако някой има идея за какво става въпрос, да ми пи6е. :D
Благодаря ви!!!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравей :Dне се притеснявай може пък това да са желаните симптоми :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Луцииииииии,това е един добър симптом :)Дано си "настинала" за следващите 9 месеца  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
Дано си "настинала" за следващите 9 месеца  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Дали :ask:? Не искам да търся симптоми и да се надявам, пове4е ме притеснява да не е не6то по-сериозно. А то ако наистина е  :bfp:, по-хубаво не може и да бъде. Трябва да се 4ака...Няма как. Пак запо4ва 4акане...
Много ви  :bighug: вси4ките

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много

Дали :ask:? Не искам да търся симптоми и да се надявам, пове4е ме притеснява да не е не6то по-сериозно. А то ако наистина е  :bfp:, по-хубаво не може и да бъде. Трябва да се 4ака...Няма как. Пак запо4ва 4акане...
Много ви  :bighug: вси4ките
[/quote]

Мила... много хубава графика ти се е заформила :) много се радвам за теб и дано се похвалиш скоро..И не забравяй да разнесеш малко късмет и към малага :)  :wink:
*
Ох, мила Сиси,
презполвих 4акането  :D. Наистена е убийствено, но не ни остава друга...
Раз4итай, 4е 6те мина първо през Малага  :lol:, та само 4удото да стане...

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Ох, мила Сиси,
презполвих 4акането  :D. Наистена е убийствено, но не ни остава друга...
Раз4итай, 4е 6те мина първо през Малага  :lol:, та само 4удото да стане...

:bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Луци,доста добре вървят нещата,а!Май и ти ще се похвалисх тоя месец :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Ах, Фиб4о,

От твоите уста, в Божиите у6и !!!!!!!!!!!!!

Не остана много, скоро 6те се разбере :D.

:crossfingers: за прегледа в 4етвъртък.

:bighug: :goodluck:

Стискам многооооооо пръстчета това да е твоя месец!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
lucrecia, хубава графика :D
Стискам палци това да е твоя месец! yahoo_17
*
Благодаря ви от сърце  :bighug:.
Не знам какво 6тях да правя без ва6ата подкрепа :D.
Но при мен всеки месец графиката ми е 4удесна, а накрая  :witch: се появява като по 4асовник  :(.
Но докато не се е появила, силно се надявам да е станало, дори след това да се разо4еровам....

:crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers: чудесна графика. дано това е последното ти попълване  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Луцииииии,само така,само така!!!Много силно те гушкам за многоооооооо късмет!!!  :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2: