Стефче,какво стана с уролога???Ходихте ли???
Здрасти Фиб4о
!!!
Да ходихме в сряда късно следобяд. Ами, какво да ти кажа. Урологът за екографията каза, е вси4ко е ОК. И доста му харесаха резултатие от вората спермограма. Каза 4е с малко помо6т, не6тата 6те се оправят напълно. Аз го попитах дали не може да има някаква гре6ка и да не са верни, а той ми отговори,4е разликата е огромна и особено за броя на сперматозоидите е трудно да се сгре6и по този фрапира6т на4ин...А съ6то каза, 4е преди да се даде някаква диагноза, винаи се правят поне две спермограми, за6тото е твърде вероятно разли4ни фактори да повлияят на резултатите. В на6ия слу4ай например мъжът ми бе6е пил предните дни преди спермограмата. Никой не ни бе6е предупредил, 4е освен сексуално въздържание, трябва да се спазват ред други правила.
Урологът преписа едно лекарство ANDROFERTI.Не знам дали го има в Белгия, но тук е много скъпо. О6те не съм питала ли4но, днес 6те го направя, но ми казаха 4е струва около 100? на месец, а поне 6 месеца трябва да се пие. Съпругът ми трябва да го пие два месеца и след 15-ти март 6те правим контролна спермограма.
Ако влези6 в сайта на ANDROFERTI, 6те види6 4е съставките са познатите ни витамини и хранителни добавки, които на6те мъже ве4е взимат: L-carnitina, Vitamina C, Coenzima Q10; Vitamina E, Zinc, Selenio, Acido Folico.
Поради тази при4ина не сме ре6или дали 6те го купим или 6те продължаваме както досега. Поръ4ала съм от България да ми донесат чай от магарешки бодил и бабини зъби, така 4е мъжа ми 6те по4ва да пие и него. Ве4е сме се договорили
Дано утре при вас вси4ко мине добре. Пожелавам ви втората спермограма да е отли4на