0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Много сте мили, моми4ета.  :bighug: Благодаря ви.  :hug2:
Ние сме с мъжки фактор и 6ансовете ни сами да се справим са доста ни6тожни и затова съм реалист, но надеждата умира последна, колкото и банално да зву4и изразът.
Радвам се 4е съ6тетвува този форум и 4е ви има. Просто е невероятно, 4е мога да споделям с вас и по този на4ин да излея мъката и разо4ерованието си  :(, но едновременно с това и да се заредя с енергия и сили да продължавам напред  :D.

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
Графиката ти е много хубава...дано,дано,дано... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Луцка,душкоооо,само аз тука се отчайвам,на другите НЕ разрешавам,аааа
Кви са тия работи,мъжки фактор - дрън,дрън - и ний сме с такъв,ама стой та гледай кво ще му се случи на моя другия МЦ  :jump12: фамилийката му ще разгоня аз :lol: 8)
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Луцка,душкоооо,само аз тука се отчайвам,на другите НЕ разрешавам,аааа
Кви са тия работи,мъжки фактор - дрън,дрън - и ний сме с такъв,ама стой та гледай кво ще му се случи на моя другия МЦ  :jump12: фамилийката му ще разгоня аз :lol: 8)
Аз на моя, ве4е съм му я разгонила  :lol:. Та то не са витамини, не е цинк, андински мак и какво ли не о6те. От както видяхме резултатите от първата спермограма (правена на 10.11.2008, може да се види в на4алото на форума)съм му назна4ила вси4ки тези витаминки и добавки, а отделно алкохолът е СТРОГО ЗАБРАНЕН (само ако има специален слу4ай и в ограни4ени коли4ества),а цигарите (уфффффффф, тия гадини!!!!) ги е намалил до 5-6 цигари на ден (мноооого му е трудно да ги остави).
Не знам дали е в резултат на "предприетите мерки"  :ask:, но в4ера следобяд съпругът ми е взел резултатите от втората спермограма (правена на 22.12.2008). Истината е, 4е аз не вярвам на о4ите си, за6тото резултатите са коренно разли4ни (много по-добри) и си мисля, 4е има някаква гре6ка  :balk_88:. По този повод, 6те искаме от урулога, когато го видим след празниците, да назна4и отново спермограма, за да се прецени каква е то4но ситуациата.
Ина4е резултатите от новата спермограма, след 4 въздържание, са следните:
                             Стойност                   Рефернция   
Проу4ване макроскопико:
Обем/Коли4ество:            2,3 Cc.(преди 3)             > 2 Сс.
Визкозост:                     нормална                   
PH:                             7,7                        7,2-7,8
Останалите показатели като цвят, мириз са нормални.

Проу4ване микроскопико:
Концентрация:              53.000.000 (преди 7.000.000)   > 20.000.000
Об6т брой на сперматозоиди:   122.000.000                 > 40.000.000
Левкоцити:                      3                         < 10
Аглутинация:                     Нямя
Белене/Лющене:                   Нямя

Подвижност:
Тип "а" (в права линия):          15% (преди 0%)            > 25%
Тип "б"(бавно):                   10% (преди 30%)          > 50% ("а"+"б")
Тип "с"(без прогресия):           10% (преди 30%)
Тип "д"(Неподвижни):              65% (преди 40%)          < 50%

Морфология
Нормални:                      27% (преди 15%)           > 15% (преди > 30%)Анормални:                     73% (преди 85%)           < 85% (преди < 70%)

Диагнозата сега е само Астенозоосермия,а реди6ната бе6е: Олигозооспермия, Астенозоосермия, Тератозооспермия!!!!!!!!!!!!
В скоби съм поставила стоъностите от преди6ната спермограма.
Не знам какво да мислия. Много ми се иска втората спермограма да е вярната. Но каквото и да е, мъжът ми няма да се спаси от витамините!!!!!!!!!!!! Ако не ни помогнат, няма да ни навредят.
 :bighug:

*

fibo

• 2168
Еее,тва се е направо коледно чудо :D,браво,аз само знам че лечение се прилага 3 месеца и тогава пак спермограма...наште втори резултати още не са офицялно известни,само знам,че препоръката на биолога дето я прави е за Инвитро....но след Нова година ще се видим с уролога и той ще прецени дали първо ще се лекува или направо към инвитро :(,ами освен да се примирим с мисълта....кво друго ни остава...на моя предната спермограма показа 1% с нормална морфология,при нас най-вече там е проблема,левкоцитите също бяха доста високи,почти тройно над нормата...
Мн кофти.....ами да ми кажеш тайната на тия билки????
Борко Бърборко
*
Мн кофти.....ами да ми кажеш тайната на тия билки????
Разбира се 4е 6те ти кажа какво пие мъжа ми. Не е никаква тайна.
А в този форум може6 да про4ете6 какви 4удеса са ставали и стават и да не се от4айва6: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=2680.0
Сипругът ми пие на ден:
Zink- 16 мг/ден
Vit. С - 1000 мг/ден
Vit. E- 400 мг/ден
Андийски мак- 1000 мг/ден

4увала съм 4е L Karnitinа и Фолиева киселина съ6то са много полезни, но ние не ги пием (засега  :lol:)

Ако мога да ти помогна с не6то, само кажи. :wink:

*

fibo

• 2168

Луци,това какво е??? 8O
Борко Бърборко
*

Луци,това какво е??? 8O
Тук в Испания, където живея от доста години, е много позната билка.
Peruvian Maca, известна също като Lepidium Meyenii, е едногодишно растение, отглеждано в Перу. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност (разбрано в 6ирок смисъл) и енергия.
Maca е растение, което увеличава издръжливостта, енергията, подсилва имунната система и подобрява здравето на репродуктивната система. Тази билка произхожда от дъждовните гори в Андите, богата е на аминокиселини и има високо съдържание на протеин. Тя подсилва либидото, подобрява фунцията на тестисите и влияе върху половите хормони. Помага при борбата срещу анемията, хроничната умора, импотентността, облекчава симптомите на менопауза и менструални проблеми. Най-същественото предимство на това растение е способността му да регулира и стимулира хормоналната система както при мъжете така и при жените.

*

fibo

• 2168
тцтцтцтц...много изчерпателно :D,ще потърся тука,не знам дали наште белгийци го познават,ама ще питам в аптеката :D :D :D,на издържливостта и либидото викаш,а!!! :wink: :wink: :wink:,само да я открия аз тая билчица,хихихихи,наа моя му е спукана работата :D
Борко Бърборко
*
4естита да ни е Новата 2009-та година!
Много здраве,6тастие и любов пожелавам на вси4ки!
 :bighug: :balk_14:

*

fibo

• 2168
Луцка-муцка,точно така,кекс-маратон и газ до ламарината 8) 8) 8)
не ме интересуват иследвания,диагнози и т.н. :D
действаме все едно всичко си е наред,отпускаме се и тва е....квот ни се иска и както и когато ни се ще :D....решили сме да се позабавляваме тоя месец...ресторантчета,дискотеки....стига с това висене пред ТВто,писна ми....и само с мислене дали ще стане,кога ще стане,и защо не става май не се помагаме много.....
гушки от мене
Борко Бърборко
*

fibo

• 2168
така - такаааа,старта е даден.... 8),само Мелодийката не съм погледнала още....ей сега ще й хвърля едно око 8O
Борко Бърборко
*

fibo

• 2168
Луци,как е Андийски мак на испански или ако имаш латинското му име :ask:
Борко Бърборко
*
Луци,как е Андийски мак на испански или ако имаш латинското му име :ask:
Здравей fibo  :D
На испански "Андийски мак" е Maca andina, но предполагам 4е ти 6те го открие6 с латинското му наименование: Lepidium Meyenii.
Ли4но аз когато се интересувах в българските сайтове, го открих с латинслия термин.

Тук говорят 4удеса за него  :lol:. Много го хвалят за подобряването ка4еството на спермата, а съ6то и за повдигаме на тонуса като цяло. А това е доста важно, за6тото мъжете, като разберат 4е проблемът е при тях, направо се сгромолясват и се 4увстват половин мъже. Много е важно съмо4увствиети им: Ха, Ха, ХА!!!!! Много е полезен в това отно6ение и за жените.
Ако не го откре6 по аптеките, попитай в хербалариите (не знам как то4но се казва), тези магазин4ета, където се продават билки. Обикновено го имат. Открих го да се продава и по Интернет и то на много добри цени. Ако проявява6 интерес, мога да потърся отново страниците и да ти ги пратя  :wink:  :bighug:

*

fibo

• 2168
със сигурност ще го потърся :D,благодаря ти за инфото mf_bounce8
Борко Бърборко
*

fibo

• 2168
Луци,гледам те на линия си :D,кво става с тебе 8O,скоро не си писала май??Всичко наред ли е??
гушки
Борко Бърборко
*
Не съм се изгубила, ето ме отново, :D само където бях малко заета, а  ни6то ново около нас  :lol:.
Тия дни 6те ходим при урулога, за да види резултатите от втората спермограма и екографията на мъжа ми. 6те видим какво 6те каже за факта 4е са толкова разли4ни от преди6ната спермограма  :bonk:
Ина4е моят съпруг ве4е е доста по-отзив4ив, когато му се каже 4е трябва да пие някакво витамин4е  :lol: :lol: :lol: Така да продължава....Само ако може и цигарите да остав напълно-златен 6те е,ама лека-полека :D.

*

fibo

• 2168
ейй тез цигариии....аман....и моя не може да ги остави 8O
Борко Бърборко
*
ейй тез цигариии....аман....и моя не може да ги остави 8O
Направо са отврат  :(, ама имаме напредък в това отно6ение, за6тото от 40 цигари ги е намалил на 6-7 девно.  :D

*

fibo

• 2168
БРАВО е все е нещо!!!! Ние от 20 на 10 сме ги намалили,ама ще пледирам за по-малко 8) 8) 8)
Борко Бърборко